Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irsina83 no to dôverne poznám, ja som sa v reštaurácii dávno z chuti nenajedla, tiež veľa vecí mi už prekáža a doslova som alergická, keď si objednám jednoduché jedlo a aj to pokazia a ešte to zakamuflujú akože aby to nebolo vidieť / napríklad spálené palacinky/ . Ja zas kvôli zdrav. problému musím dávať pozor a mám dosť obmedzení a to je čistá hrúza si objednať ........ Mne sa zdá vždy presolené a neznášam , keď je v polievke samá vegeta a akože sa to má tváriť ako vývar 😀 U nás sa tiež začalo dosť zdravo jesť a tým pádom už tiež nám to proste nestačí , ako je tu bežné a pritom sa gastronómia dá robiť aj jednoducho, len to chce mať záujem o tú prácu, nie len fľasnúť na tanier .
dneska psenove sulance pre drobizg a ostane aj pre mna
http://www.sikovnamamina.sk/zdrave-recepty-pre-...
Upečte si jablčné rezy s polevou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1384-upe...
dnes kurací perkelt s haluškami + uhorkový šalát
ja som dnes urobila toto, výborné 🙂
gspot.de/2014/04/pecena-ryba-cervene-pyre-s-chutou.html
slepačí vývar, ryža s hráškom, pečené kuracie stehná, uhorkový šalát 🙂
Sosovicova na kyslo,ako vzdy pri mliecnych polievkach aj s roznymi semienkami -sezamove,tekvicove,lanove.Spagety,ja,som,ich dojedla s,medvedim pestom,deti mali,morcacie na,mrkve k tomu.
U nas dnes dojedame kuraci vyvar a robila som cestoviny s brokolicovo-smotanovou omackou a pre manzela na zelanie francuzske zemiaky 😉
Nedela segedin,kuracia polievka, vcera sme dojedali polievku a urobila som bryndzove halusky,dnes len polievka,ale zato husta fazulova a makovo slivkovy kolacik.
dnes brokolicové fašírky a varené zemiaky 😉
My sme dnes este dojedli zajaciu polievku od svokry s mrvenicou a na druhe dukatove buchticky s vanilkovym kremom. Jeden syn nemal problem a druhy len suche jedol rovno z plechu na pecenie si naberal, ze on vanilkovy krem nemusi, ze by radsej cokoladovy. Synak mal smolu, musel jest suche. Teraz na veceru pecene chleby vo vajicku.
@zuzka1. http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/05/sparg...
ak mozem poradit cesto predsa len predpec podla trad. receptur,cca 10 min bude stacit
naša večera klobásové jednohubky 🙂
Na zajtra robim pecene kuracie stehienka a k nim na voku oprazim kupnu veronsku zeleninovu zmes (zelenina je so sampionmi a ryzou).
Dnes varila kuchyna v praci - zemiakova polievka s hubami a zeleninou + raznici s ryzou a opekanymi zemiakmi + mrkvovy salat s ananasom. Pred chvilou som zamiesila na chlebik nech pomalicky cez noc kysne.
Maminky nevedeli by ste mi poradit nejaky overený recept na masko na prírodnej (hnedej) omáčke? Masko na prírodno ako z reštaurácie. ...
ďakujem
Ahojte kočky,, u nas dnes zeleninova polievka s krupkami a hliva vyprazana so zemiakmi , k tomu zeleninovy salat a dresing z kyslej smotany.. dcerka mala hlivovy perkelt s kolienkami..
raňajky párky so horčicou, rohlíky, 🙂
a čo dneska? Treskaaaa :D
ahojky 😎 ,my sme v pondelok mali diabolské marinované mäsko s ryžou a šalátom, včera hríbikovú polievku so zemiakmi a dukátky z vianočky a dnes robím gazdovské mäsko so špagetami a ak sa mi bude chcieť upečiem kakaový závin 😉

@tinaaa84 Ďakujem 🙂