icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

a2303
8. apr 2014

@tinaaa84 Ďakujem 🙂

tinaaa84
8. apr 2014

@a2303 za málo, hádam si niečo vyberiete

womankc
8. apr 2014

@irsina83 no to dôverne poznám, ja som sa v reštaurácii dávno z chuti nenajedla, tiež veľa vecí mi už prekáža a doslova som alergická, keď si objednám jednoduché jedlo a aj to pokazia a ešte to zakamuflujú akože aby to nebolo vidieť / napríklad spálené palacinky/ . Ja zas kvôli zdrav. problému musím dávať pozor a mám dosť obmedzení a to je čistá hrúza si objednať ........ Mne sa zdá vždy presolené a neznášam , keď je v polievke samá vegeta a akože sa to má tváriť ako vývar 😀 U nás sa tiež začalo dosť zdravo jesť a tým pádom už tiež nám to proste nestačí , ako je tu bežné a pritom sa gastronómia dá robiť aj jednoducho, len to chce mať záujem o tú prácu, nie len fľasnúť na tanier .

womankc
8. apr 2014

@tinaaa84 aháá , tak toto poznám. Podľa toho tvojho názvu som myslela , že je to niečo zo sušeného ovocia . Tak toto je iný kalorický ekraziť 😀

tinaaa84
8. apr 2014

@womankc ja to poznám pod názvom sušená torta a svokra ju objednáva v Sušanoch. Je to poriadny kalorický ekrazit, som sa raz do nej zahryzla a myslela som, že mi zuby vypadnú z toho sladkého.

dulilinka
8. apr 2014

dneska psenove sulance pre drobizg a ostane aj pre mna
http://www.sikovnamamina.sk/zdrave-recepty-pre-...

titkovamiriam
8. apr 2014

rascova polievka ,pizza 🙂 🙂 a upiekla som ,,dunajske vlny,,

slimstar
8. apr 2014

Upečte si jablčné rezy s polevou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1384-upe...

daniz
8. apr 2014

dnes kurací perkelt s haluškami + uhorkový šalát

tortelinka
8. apr 2014

ja som dnes urobila toto, výborné 🙂
gspot.de/2014/04/pecena-ryba-cervene-pyre-s-chutou.html

m_ij_ka
8. apr 2014

slepačí vývar, ryža s hráškom, pečené kuracie stehná, uhorkový šalát 🙂

siska53
8. apr 2014

Sosovicova na kyslo,ako vzdy pri mliecnych polievkach aj s roznymi semienkami -sezamove,tekvicove,lanove.Spagety,ja,som,ich dojedla s,medvedim pestom,deti mali,morcacie na,mrkve k tomu.

firstbaby
8. apr 2014

U nas dnes dojedame kuraci vyvar a robila som cestoviny s brokolicovo-smotanovou omackou a pre manzela na zelanie francuzske zemiaky 😉

mima2778
8. apr 2014

Nedela segedin,kuracia polievka, vcera sme dojedali polievku a urobila som bryndzove halusky,dnes len polievka,ale zato husta fazulova a makovo slivkovy kolacik.

zuzka1.
8. apr 2014

@leushkka dam mi prosim recept na ten uchvatny kiš?

zklimekova
8. apr 2014

dnes brokolicové fašírky a varené zemiaky 😉

adkoalauri
8. apr 2014

U nás dnes hŕstková polievka s párkami, francúzske zemiaky, kivi zákusok, ananásovo-banánový kokteil

monikaresovska
8. apr 2014

Dnes kapustnica s hríbikmi a klobáskou a obľúbené manželove špagety s omáčkou z teľacích párkov🙂

amdeis
8. apr 2014

My sme dnes este dojedli zajaciu polievku od svokry s mrvenicou a na druhe dukatove buchticky s vanilkovym kremom. Jeden syn nemal problem a druhy len suche jedol rovno z plechu na pecenie si naberal, ze on vanilkovy krem nemusi, ze by radsej cokoladovy. Synak mal smolu, musel jest suche. Teraz na veceru pecene chleby vo vajicku.

leushkka
8. apr 2014

@zuzka1. http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/05/sparg...
ak mozem poradit cesto predsa len predpec podla trad. receptur,cca 10 min bude stacit

m_ij_ka
8. apr 2014

naša večera klobásové jednohubky 🙂

zara0201
8. apr 2014

Na zajtra robim pecene kuracie stehienka a k nim na voku oprazim kupnu veronsku zeleninovu zmes (zelenina je so sampionmi a ryzou).

zuzka1.
8. apr 2014

@leushkka dakujem krasne, zajtra idem na t, milujeme sparglu a dam aj medvedi cesnak, mnaaam

lucikatn
8. apr 2014

Dnes varila kuchyna v praci - zemiakova polievka s hubami a zeleninou + raznici s ryzou a opekanymi zemiakmi + mrkvovy salat s ananasom. Pred chvilou som zamiesila na chlebik nech pomalicky cez noc kysne.

petuscha
8. apr 2014

Maminky nevedeli by ste mi poradit nejaky overený recept na masko na prírodnej (hnedej) omáčke? Masko na prírodno ako z reštaurácie. ...
ďakujem

rencica
8. apr 2014

Ahojte kočky,, u nas dnes zeleninova polievka s krupkami a hliva vyprazana so zemiakmi , k tomu zeleninovy salat a dresing z kyslej smotany.. dcerka mala hlivovy perkelt s kolienkami..

irsina83
8. apr 2014

Zienky, vcera som varila gulas s paradajkami a hubami s ryzou, piekla som olejovu babovku. nefotila som, nestihla som. moj muz priniesol domov huby - smrckovce a tak som si spravila na ranajky prazenicu z nich aj so spenatom a malinky papal babovku s maslom, jahodou a javorovym sirupom.

m_ij_ka
9. apr 2014

raňajky párky so horčicou, rohlíky, 🙂

rendita
9. apr 2014
lululka555
9. apr 2014

ahojky 😎 ,my sme v pondelok mali diabolské marinované mäsko s ryžou a šalátom, včera hríbikovú polievku so zemiakmi a dukátky z vianočky a dnes robím gazdovské mäsko so špagetami a ak sa mi bude chcieť upečiem kakaový závin 😉