Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hydinove ryzoto a cesnakova polievka
@bzuco aj ja som si ich už odpísala, vyzerajú úžasne, až som ostala hladná, a určite aj tak chutia. Tiež sa na ne chystám, tak snáď na nich nič nepokazím, mňam 😵
@jarunka111 tak potom napíš, či chutilo 😉
@bzuco určite a ďakujem, máloktorý recept ma tak dokáže nadchnúť 🙂 Takéto mám rada, málo surovín, lacné, aj rýchle a hlavne chutné. MM bude slintať 😀
mne vyšlo z tých 4 rožkov 33 slivkových knedlí - boli väčšie...takže aj pirohov rátam, že bude toľko
dnes som robila polievku zo zelenej fazulky,taku mliekovu a rybie prsty zo zemiakmi a kysle uhorky k tomu. 😀
my dnes paradajkovú so syrom a písmenkami a rezance s tvarohom so smotanou (som sama so synom a máme to radi-tata by to nejedol) a na večeru chcem skúsiť urobiť krupicový nákyp 😅
dnes deti vybrali palacinky 🙂
@kibuk to vám stačia palacinky? My to berieme ako dezert 🙂
Dnes paradajková polievka, granadír s červenou kyslou kapustou a pre malú kuracie prsíčka s cukinou a ryžu 🙂
A mám aj lístkové cesto, tak musím s ním niečo spraviť, lebo ho vyhodím, tak asi naplním čokoládou bielou a tmavou 🙂
ja som varila vecer, kedze som v praci a polovicka je chora 😒 a vydumala som kremovu cesnakovu polievocku a lokse 😉
ja dneska čínu,koložvarsku posuvam lebo vcera bola kapustnica a ostala aj na dnes a prví raz idem robiť zazvorníky 🙂 ,spravila som slivkovo-makový mrežovník
my dnes bryndzové halušky,a poobede vymyslím niečo sladké ešte neviem čo 😉 😉 😉
dnes budem robit pecene kuracie kridelka s kyslou dusenou kapustou na slaninke a k tomu jednoduche varene zemiaky
Uz mam hotovu fazulovu polievku, zapekane cestoviny so salatom a na veceru asi nieco zemiakove a hlavne rychle...

@bzuco no ja zajtra tiez idem robit dalsie...kedze sa dnes vsetko zjedlo 😉 Skusala som aj slivkove gulky...aj perky lekvarove aj sulance...vsetko z makom....zajtra vyskusam tu struhankovu posypku 😉