Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anaxamon toto sme mali mi cez týžden len nie krídelka ale stehná.Joj to je mnamkáááááááááááááááááááááá 😀
@bzuco no robila som to cesto dnes supéééééééééééééééér.strááášne mäkké cestíčko 😀 dík pirohy len tak buchly.Môj 10 ročný syn miluje pirohy.A tieto obzvlášť mu chutili.Zjedol tanier polievky a do kopy 15 pirôch.A to nerobím malé.Kolieska vykrajujem pohárom 😲 a spájam na polovicu.Takže sa obžral šuhaj 😀 😀 😀 😀
ahojte, u nas dnes fazulova s udenym mäsom, fasirky a kasa a kysnute kolace, zajtra bude segedín a knedla
morca - mnam mala by som aj spraviť
benne-spenatka ide aj u nas
traktor k tebe poslem michala na zajtra 😀
Ahojte 🙂
Ja som dnes spravila plnene baklazany, a boli vyyyborne, mm mi jedol tu plnku priamo z panvice, aj co ostalo po naplneni a chcela som odlozit do mraznicky, tak som odbehla vyvesat pradlo a pridem a panvica prazdna, on to rovno zmastil 😀
@titkovamiriam tak šupky šup ty maš hladošov doma dosť určite sa po nich len tak zapráši 😀 😝 😝 😝 😵
ja dnes fazulovú s rozmixovanou zeleninou, morčacie prsia na rezance, dusené s brokolicou a varené zemiaky v šupke 🙂
obed bol zo vcera gulas a dnes na veceru len cestoviny s tvarohom a s kyslou smotanou
Ahojte 😀
ja som dnes robila toho pangasiusa, no, nebolo to zlé, ale aj tak som rybe na chuť neprišla, ostanem ja radšej pri rezňoch 😀
ale včera som robila prvý krát šampiňónovú krémovú polievku s krutónmi a tá bola výborná, MM povedal, že lepšiu ešte nejedol 😀
zajtra varí MM asi rezne s ryžou a ja k nim spravím šalát. a k tomu ešte polievku s rezancami . 🙂
ale tak ste ma navnadili na tie pirohy, že to najbližšie skúsim aj ja 😀 MM je na sladké jedlá aj so staršou dcérou, ja s menšou dcérou sme na mäso 😀 a sladké ako dezert 😀
ahojte, ja som dnes robila lososa s koprovou omackou a varene zemiaky 😀 nemyslela som ze tato kombinacia bude taka senzacna... aspon ja milujem kopor
@prahaxx pol kg hladka muka trocha soli, 3 dcl mlieka, droždie ,3 lyžice kukor, 1,5 dcl oleja ked cesto vykysne rozdelím na 5 rovnakych častí vyvalkam na kruh a ten rozdelím ako pizzu na 8 3 uholníkov naplníš čím chceš ale lekvar vyteka tak je dobry mak , tvaroh , orechy potrieš olejom a pečieš na tych 180-200 stupnov a hotovo su fakt vyborne
u nas bol dnes na obed a veceru slepy gulas s chlebikom 😉 a tak som sa ho prejedla az ma teraz boli brucho 😖
Ja ak bysom mohla odporucit stranku s receptami --> nema vobec chybu je to stranka pre zacitaocnicky a aj pokrocile kucharky 🙂
Je to v cestine a su tam aj videa ... ja osobne podla toho dost casto varim 🙂
baby... cesrtvu medovku potrebujem...kde by som to kupila?? ci to je marne hladat? 🙂
Zajtra asi budem robit Calzone s kuracim maskom a budeme mat nepecenu smotanovu tortu s malinami (dnes som urobila, uz je v chladnicke). Dnes sme dojedali spenatovu polievku a chlapi boli v restike na cestovinkach, lebo mamina sa skolila. 🙂
som doma sama s malou takze varim teraz pomenej, alebo jedno jedlo jem tri dni 🙂 tak dnes som dojedla tekvicovy privarok, co som si uvarila predvcerom...
zajtra pride na obed kamoska, tak urobim lososa na pomarancoch... len tu medovku nemam to bude prusser, ked ju nezozeniem 🙂
@happy8051 skús v Tesco, mávajú balené bylinky, ja som bazalku kupovala, mätu, vídavam aj medovku 😉

dnes fazulova polievka 🙂