icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

metlonka
25. feb 2011

@bzuco no ja zajtra tiez idem robit dalsie...kedze sa dnes vsetko zjedlo 😉 Skusala som aj slivkove gulky...aj perky lekvarove aj sulance...vsetko z makom....zajtra vyskusam tu struhankovu posypku 😉

vinka
25. feb 2011

@bzuco aké pirohy?Môj syn miluje pirohy by som urobila zmenu a hned aj zajtra ich robila 😀

daniela1974
25. feb 2011

hydinove ryzoto a cesnakova polievka

bzuco
25. feb 2011

@vinka
pozri 1-2 strany dozadu, dala som link na recept na rožkové cesto - chutí ako zemiakové - tak idem z neho zajtra skúsiť spraviť pirohy...robila som z toho cesta slivkové knedle a boli výborné

jarunka111
25. feb 2011

@bzuco aj ja som si ich už odpísala, vyzerajú úžasne, až som ostala hladná, a určite aj tak chutia. Tiež sa na ne chystám, tak snáď na nich nič nepokazím, mňam 😵

bzuco
25. feb 2011

@jarunka111 tak potom napíš, či chutilo 😉

vinka
25. feb 2011

@bzuco super a môže sa z toho robiť aj pirohy plnené zo zemiakmi?lebo mi robíme také.A omastíme škvarkami a kyslou smotanou 😕

jarunka111
25. feb 2011

@bzuco určite a ďakujem, máloktorý recept ma tak dokáže nadchnúť 🙂 Takéto mám rada, málo surovín, lacné, aj rýchle a hlavne chutné. MM bude slintať 😀

bzuco
25. feb 2011

@vinka
ved na také sa ja chystám zajtra ...akurát, že namiesto smotany dávam bryndzu 😉

vinka
25. feb 2011

@bzuco no som myslela smotanu rozrobenú s bryndzou sú lepšie.takto to už robím dlho.No super skúsim ich 😀 A to kolko asi cesta je zo 4 rožkov? 😕

bzuco
25. feb 2011

mne vyšlo z tých 4 rožkov 33 slivkových knedlí - boli väčšie...takže aj pirohov rátam, že bude toľko

bzuco
25. feb 2011

@vinka
nie si z Liptova???
lebo pirohy plnené zemiakmi a ochutené bryndou - to je liptovské jedlo

vinka
25. feb 2011

@bzuco nie z Východu.Ale tu sa to bežne takto robí.Bryndzu dávam aj do zemiakov.To robila tak moja mama a robím to aj ja tak.Ale aj ona je z Východu a nie z Liptova 🙂

vinka
25. feb 2011

@bzuco no takto ja musím dať viac rožkov 😀 😀 😀 A ked dám chlieb?nemáš to takto odskúšane? 😕 Lebo mám doma dosť chleba 😀 😀 😀 😀

bzuco
25. feb 2011

@vinka
s chlebom som neskúšala ešte

vinka
25. feb 2011

@bzuco skúsim a budem prvá? 😀 😀 😀 😀 😀

evelyn11
25. feb 2011

dnes som robila polievku zo zelenej fazulky,taku mliekovu a rybie prsty zo zemiakmi a kysle uhorky k tomu. 😀

kaara1980
26. feb 2011

my dnes paradajkovú so syrom a písmenkami a rezance s tvarohom so smotanou (som sama so synom a máme to radi-tata by to nejedol) a na večeru chcem skúsiť urobiť krupicový nákyp 😅

kibuk
26. feb 2011

dnes deti vybrali palacinky 🙂

tosomja
26. feb 2011

@kibuk to vám stačia palacinky? My to berieme ako dezert 🙂
Dnes paradajková polievka, granadír s červenou kyslou kapustou a pre malú kuracie prsíčka s cukinou a ryžu 🙂
A mám aj lístkové cesto, tak musím s ním niečo spraviť, lebo ho vyhodím, tak asi naplním čokoládou bielou a tmavou 🙂

sebi123
26. feb 2011

ja som varila vecer, kedze som v praci a polovicka je chora 😒 a vydumala som kremovu cesnakovu polievocku a lokse 😉

kibuk
26. feb 2011

@tosomja no mijim babuškam to stači 😉 😉

tosomja
26. feb 2011

@kibuk tak detičkám áno, ale dospelí hladujú? 🙂

kibuk
26. feb 2011

@tosomja nemaju dovod,ja palacinky lubim a mm ma od včera 🙂 😉

titkovamiriam
26. feb 2011

ja dneska čínu,koložvarsku posuvam lebo vcera bola kapustnica a ostala aj na dnes a prví raz idem robiť zazvorníky 🙂 ,spravila som slivkovo-makový mrežovník

tosomja
26. feb 2011

@kibuk aha, no tak potom dobre, ja len podľa seba ... lebo ja palacinky robím ako dezert po jedle, musí byť stále aj niečo iné, lebo mm by zomrel od hladu 😀

ankalv1
26. feb 2011

my dnes bryndzové halušky,a poobede vymyslím niečo sladké ešte neviem čo 😉 😉 😉

titkovamiriam
26. feb 2011

fotecky-koláčik,kapustnica,zazvorníky,čína

anaxamon
26. feb 2011

dnes budem robit pecene kuracie kridelka s kyslou dusenou kapustou na slaninke a k tomu jednoduche varene zemiaky

michele11
26. feb 2011

Uz mam hotovu fazulovu polievku, zapekane cestoviny so salatom a na veceru asi nieco zemiakove a hlavne rychle...