icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

modrofuzik11
18. apr 2014

fazulovu polievku 🙂

sharmana
18. apr 2014

Dnes:
špenátová omáčka
zeleninovo šampiňonové rizoto posypané strúhaným syrom 🙂

juranka
18. apr 2014

Dnes som uvarila kremvu brokolicovu polievku s opecenym chlebikom a jednoducho pecenu rybku (sol, rasca, cervena paprika, rozmarin, olivovy olej) a varene stuchane zamiaky 🙂

m_ij_ka
18. apr 2014

šampiňónová polievka, varené zemiaky a filé 🙂

moni244
18. apr 2014

bez polievky a steak od maggi nápady provensálske bylinky a zemiaková kaša

maryennn1
18. apr 2014

Rýchla fazuľová s párkom a palacinky 🙂

veverka24
18. apr 2014

Paradajkova polievka a peceny kralik so slaninkou a rozmarinom a pecene zemiacky. Mnamka 😉

lenand
18. apr 2014

dajte overení recept na medový kremeš dakujem

dorotka2013
18. apr 2014

My dnes pôstne - tvarohove guľky plnené cucoriedkami posypene orachami a rozpustenim maslom

zklimekova
18. apr 2014

dnes len krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom a pre deti aj kakaový závin 😉 , práve som dorobila burizonovo-karamelové guľky a biskupský chlebík 😉

zklimekova
18. apr 2014

@lenand myslím že @danielaj má u seba v albume 😉

titkovamiriam
18. apr 2014

u nas tradične na veľký piatok rybka.- zapečený zubáč so zeleninou a lievance s jahodovým džemo,smotanou a kávovým jogurtom 🙂 a hotové mam linecke a perníčky 😀
prepáčte tá prvá fotka je hore nohami

adulka1979
18. apr 2014

u nás dnes rybacia polievka - halászle, pstruh na masle a varené zemiaky

m_ij_ka
18. apr 2014

naša večera makové slíže 🙂

juranka
18. apr 2014

@veverka24 ako si robila toho kralika prosim ta? Ja mam v chladnicke a planujem v nedelu robit len neviem ako ho pripravim...

marlenka75
18. apr 2014

Syrová polievka s hráškom, zemiaková kaša, vyprážané ryby, oharkový šalát.

veverka24
18. apr 2014

@juranka podla vip prostreno🙂
Naporcovala som kralika ( moc jo teda neostalo 🙂 bol z lidla asi nejaky atleticky zajac ) nakrajala slaninu, jednu cibulku. kralika som okorenila a osolila a cesnak som si pretlacila do olivoveho oleja a tym kusky ponatierala. A dala zakryteho piect.. A este posYpala troskou suseneho rozmarinu.

reni1512
18. apr 2014

My dnes paradajkova 🙂 a zapekana brokolica s karfiolom a syrom...Upecene velkonocne makovy s citronovou polevou, puncovy a kokosovo-kakaovy kolacik 🙂 hrudky na velku noc uz hotove, zajtra sa dorobi plnka a uvarime šunčičky 🙂 a klobasky..cvikla hotova, dufam ze pridam tento rok uz aj fotky 🙂

nmonika
18. apr 2014

Vcera=omeleta s lecom,
dnes=granadir a bublanina na zelanie mojho manzela 🙂
zajtra=hrstkova polievka a poobede,mozno uz posvatene jedlo
nedela=obed u svokrovcov,vecera u rodicov 🙂

myrca_m
18. apr 2014

ahojte kucháročky 🙂 včera a dnes sme ešte mali polievku zemiak, kaleráb, mrkva. Druhé sme mali včera plnenú kapustu - postarali sa o to naši 🙂 takže som nemusela variť. No a dnes sme boli na návšteve u svokrovcov tak som si u nich dala pečeného pstruha mňamky 🙂

dana_l
18. apr 2014

idem po radu. ak chcem robit jednoduchu milku tortu a nechcem dat kavu (budu ju jest aj male deti) tak cim ju mam nahradit???? a bude robit velky rozdiel ak pouzijem namiesto polohrubej muky hladku?
dakujem

juranka
19. apr 2014

My dnes pecieme kralika na divoko so zemiakovou kasou (dcerka by knedlu sotva dala do pusi ale ja by som si teda rada dala zemiakovy knedlik k tomu 😀 ) a brokolicova polievka ostala zo vcera. Vcera som este vecer pooblievala orechove uliky a plnene kosicky cokoladou. Poobede uvarim udene masko a spravim zopar plnenych vajec a zajtra upeciem syrove pagaciky 😉

orchidea71
19. apr 2014

My dnes kuracii vyvar zemiakový šálat kuracie rezne poobede zrobim bábovky máme prebytok vajičok tak čo snimi ked sa nestihaju jest 😉 😀 😝 😵 a bude aj na zajitra

efci
19. apr 2014

Dnes cestoviny s udenym lososom, babovka hotova, poobede este nepeceny cokoladovy cheesecake 🙂

kuwait
19. apr 2014

ked vas citam az mi slinky tecu 😝

anaku
19. apr 2014

@dana_l bezkofeinovu

soniatko
19. apr 2014

Ahojte. U nas boli vcera, predvcerom dojedacky. Vcera som upiekla rozky.
dnes sme mali nedelnu polievku s kurac, morcac. a hovadz. masom a rozkovo- tvarohove gulky, tatino ich casto robieval, ked som bola decko a mavali sme ich poliate maslom, posypane orechami alebo oprazenou struhankou a k tomu lyzicu dzemu a ja som si dnes vymyslela inu variantu, podusila som na masle jablcka so skoric. cukrom a tym som to poliala a do tych guleik som dala aj vopred namocene hrozienka. muz chvalil 😉
Dnes mame aj zakusok - jogurtovy kremes a upiekla som aj chlebik

katulka74
19. apr 2014

Mozem receptik na jogurtovy kremes?

katulka74
19. apr 2014

@soniatko mozem receptik na jogurtovy kremes?

soniatko
19. apr 2014

@katulka74 piekla som ho prvykrat, takze este neviem, aky bude 😅 😅 😅
upiect plat listkoveho cesta na papieri 200st, cca 10 min, pred pecenim cesto dobre popichat vidlickou
Krem: 1liter mlieka, 3 vanil. pudingy, 10 PL kryst.cukru - uvarit husty krem. do tepleho pridat 500g bieleho jogurtu, dobre vymiesat. naliat na vychladnute cesto. na este teply krem poukladat okruhle piskoty a dat stuhnut do chladu.
potom vyslahat slahackovu smotanu s vanil cukrom, pridat 250g bieleho jogurtu a 3 PL praskoveho cukru. natriet na piskoty na vrch postruhat cokoladu alebo posypat grankom.