icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
25. apr 2014

@jasminet ja som ich len primiešala ako na hrnkový koláč, čo mňa trošku v tom recepte zarazilo, bolo to že do cesta nejde voda ani mlieko a oleja sa mi zdalo veľa dala som len pol dávky a nabudúce dám aj trochu mlieka inak spravila som to na plech ako koláč a je skutočne veľmi chutná, trošku moc sladká , niekomu to môže vadiť , ale my máme radi sladké tak to bolo OK

womankc
25. apr 2014
tinaaa84
25. apr 2014

@libka1 Jéééj, super, som rada že chutilo. Ja pečiem iba zo špaldovej a všetko nám z nej chutí. No na obale by mala mať napísané či je špaldová hladká. Ja mám doma aj špaldovú polohrubú aj celozrnnú.

jasminet
25. apr 2014

@womankc ano, tento recept som si vyhliadla. len tie vajcia som nevedela. ja nebudem davat granko, ani take doma nema, dam len ten hrncek cukru a obycajne praskove kakao. s olejom neviem este, tak stac menej teda?

womankc
25. apr 2014

@jasminet jednoznačne stačí pol šálky oleja a môžeš dať pol šálky mlieka bude jemnejšie cesto , čo sa kakaa týka s tým opatrne , ja čistého kakaa by som tiež dala menej , lebo granko je prímesové , kakao dosť cesto stuží . Ja som tiež nemala granko originál, mala som takú napodobeninu granka z teska kakaový nápoj sa to volá tuším, ale nesquik , alebo hocičo také môžeš použiť, ak to kakao dáš , tak si to primiešavaj postupne

jasminet
25. apr 2014

@womankc hej hej, jasne, nie cely hrncek praskoveho kakaa 😀 😀 😀 len trochu na ofarbenie cesta. my vobec take instant kakaa nemame. iba klasicke.

zklimekova
25. apr 2014

u nás dnes polievka smotanová zo včera a na druhé rýchlovka bulgur so zeleninou (cibuľka, mrkva, cuketa )

maminka2013
25. apr 2014

Dnes je kysla zemiakova polievka s vajickami na tvrdo a palacinky s tvarohom a lekvarom 🙂

titkovamiriam
25. apr 2014

polievočka zo včera a kedže som robila palacinkovú tortu tak palacinky 😀 😀 😀

clarissa
25. apr 2014

ja dnes robim madarsky gulas s knedlou,bude aj na zajtra

anos18
25. apr 2014

Robila som domacu Lucinu s pazitkou.

mizulienka
25. apr 2014

@levandullka cheescake vyzera fantasticky, hodis prosim ta recept?
a ten podnos pod tortu vyzera tiez krasne 😉 to mas z bella rose?

daniz
25. apr 2014

ocino držková polievka + chlebík , deti syrové fašírky, zemiačky, šalát

tosomja
25. apr 2014

@lucikatn ahoj, ďakujem 🙂 Uvarené v šupke, narezané a obalené v olivovom oleji s koreninami - červená paprika, petržlenová vňať, cesnak, soľ

zuzzuli
25. apr 2014

u nas sa obed dojeda zo vcera a na veceru budu kacacie stehna pecene na zemiakoch a kyslej kapuste 😉

tosomja
25. apr 2014

@salma22 a načo konkrétne? 😀

hyta
25. apr 2014

@jasminet Nemusíš ďakovať, len nech sa ti vydarí.

levandullka
25. apr 2014

@mizulienka Ahoj, dakujem 🙂. Recept je z apetitonline.cz - klasicky cheesecake, len som urobila nejake upravy (menej cukru - v mojom pripade hnedy, namiesto citronovej kory stava, do korpusu som nedala mandle a robila som z 1,5 davky ). Podnos je z Bellarose, no nie je moj. Ja na nho zatial iba cakam 🙂

myrca_m
25. apr 2014

Ahojte 🙂. Mm som varila hrachovu, sebe mliecnu zeleninovu s ryzou. Druhe sme mali ryzu a bravcove na stave, k tomu cvikla. A dnes k nam pride navsteva tak sa mi pri nasej babike podarilo upiect sisky na plechu a cesnakove muffiny. Tesim sa z toho, ze sme to nejak zvladli. 🙂 🙂

lululka555
25. apr 2014

ahojte, včera som nevarila,kedže sme mali dvojnásobnú oslavu,tak večera vonku 😉 dnes kuracie prsia na prírodno so šampiňónmi a basmati s hráškom 😉 nepiekla som nič,pretože sme dojedali ešte zákusky z domu,ale cez víkendík niečo ukuchtím 😉

amdeis
25. apr 2014

Dnes som uvarila, a bude na dva dni, hlivova polievka a zemiakova knedla plnena mletym udenym masom, k tomu dusena kapusta.

arabela88
25. apr 2014

Ahoj babenky.. taaak ja som sa este doobeda tesila ze to co dnes navarim budeme mat na 2 dni no hold nejako sme sa do toho pustili. Robila som frankfurtsku polievku co nie je nic extra ale druhe sme mali siroke rezance so sampionovou omackou a boli fakt dobre A pred hodkou sme dostali info ze svokrovci rano startuju k nam na 4 dni 🙂 takze ,,juchu,, mozem opat varit. Hadam nieco dobre vymyslim. Asi sa pojdem inspirovat vasimi receptami. 😉

ivetka1981
25. apr 2014

moje prvé venčeky 🙂

slimstar
25. apr 2014
maximouse
25. apr 2014

Uz som tu davno nebola, tak pridavam inspi z predchadzajucich dni... prekladane zemiaky, kolozvarska kapusta, na velkonocny piatok vyprazany karfiol s kasou, v sobotu navarila mamka kapustnicu, aby sme nemuseli cez vikend popri velkonocnom vypekani a vareni este extra vyvarat... no a na velku noc sme mali klasiku - sunka so zemiakovym salatom a zakusky - parizske rozky, venceky, uliky, boccacio rezy a samrole. V stredu nam este zostala sunka, tak som ju pouzila do zapekanych cestovin s brokolicou, smotanou a vajickami. No a dnes mala byt sampinonova kremova polievka a syrove halusky so slaninkou, ale pan domu si rozkazal radsej sampinonovu omacku s knedlou. A este na zajtra spravim kolac lenivej zeny. A na nedelu, prosim, prosim, inspirujte vy mna. 😉

hena28575
25. apr 2014

Ahojte,,tak dnes som uvarila polievku z cervenej sosovice a zemiakove tasticky plnene udenym mäskom, zostalo nam z velkej Noci,tasticky som opiekla na oleji,podavam to s kapustou,deti aj manzel sa tesia na veceru,jasne a nasej skoro 2.rocnej som ich varila vo vode,mozno zostane aj na zajtra...🙂

hena28575
25. apr 2014

@ivetka1981 vyzeraju ze mnaam 🙂

m_ij_ka
25. apr 2014

náš obed rajčinová polievka, segedín s knedľou 🙂

lucikatn
25. apr 2014

Struckova polievka na kyslo s nadievkou z kuracej pecene zo vcera. Zajtra to iste 🙂

mojong
25. apr 2014

spenatova polievka, a cuketove nieco s cestovinami( cukety opecene na oliv oleji s cesnakom, korenie co pride pod ruku jedna paradajka na drobno, lyzica pretlaku podliat vodou podusit a servirivat na vrchu so syrom 🙂 zajtra este vymyslim ale polievka bude este z dnes 🙂