Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zeleninova polievka a ryzovy nakyp :-P
zeleninova polievka a cestoviny s cuketou, rajcinami a kukuricou...nasa tzv. prva pomoc 😀
Ahojte, zapečená cukina so zemiačikmi varenými s deci vody a mrkvou, k tomu mrkvový šalát (s citronom a medom) alebo tzatziky šalátik. Pekný deň 🙂
/PS @diusik, oplatí sa spraviť, ja som tam dala udený tofu syr a bolo to skvelé. Aj apa prišiel na obed a veľmi mu chutilo, nezostalo nič, len par zemiačikov 😨 /
Zeleninova polievka a sisky..
Zeleninova mixovana polievka s cestovinou a spenat s vajickom.
poprosim o tip kde sa da minut vela vajec??Nejake hlavne jedlo?Vobec nič okrem halušiek s vajičkom ma nenapada....
Sice uz po obede..ale mozno inspiracia na zajtra..rybacie karbanatky(file,vajce,vlocky, petrzlenova vnat,koreniny, cibulka,cesnak, struhanka) a k nim varene zemiaky a salat z cerstvej zeleniny..aj manzel si prekvapivo pochutnal🙂pekny den
Tak u nas dnes sosovicova polievka na kyslo s parkom a spagety so spenatom a syrom 🙂
@titkovamiriam dnes som vyskášala🙂 a myslim, že sa vydarilo🙂
dnes paradajkova polievka a granadir a irsky spaldovy chlieb a vcera tvarohove gulky
taak kocky...my sme velkonocnu nadielku dojedali do stvrtka,v piatok a sobotu sme mali vyprazany sy s hranolkami a v sobotu lunchmeat v trojobale a zostalo hranoliek tak som ich opat hodila do fritaka.V nedelu vyvar a kuraci stroganof so slovenskou ryzou,To sme mali aj v pondelo.Dnes sme mali vyvar co ostal a chystam sa zavarit cestovinu s nejakou omackou 🙂
@maminka11 Nech sa páči 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6952
Nám veľmi chutilo 🙂
@monikaresovska vyzera to chutne, obidvoje....posles mi na to recept? dik...na pizzu som si zatial netrufla, iba raz v zivote, ale bola hrozne tvrda a zosusena........ta tvoja vypada , no žúžo....
ja som robila fazulovu polievku a plnene palacinky....ten moj jedol, jedol a stale hovoril, chutne.....ocami zagulal, uz som vedela, ze ma dost a on este ladoval do seba......po pol hodine sa k nim este vratil, ze iba kusocek.....teda odporucam.....su to klasicke palacinky , naplnene plnkou (nakrajany por , mrkva, syr - plnka sa musi dat na olej s trochou soli a korenia.....naplnene palacinky sa opecu v trojobale.....odporucam...
my sme si dnes na večeru objednali pizzu
práve som dorobila zemiakové placky so strúhaným syrom 🙂
@zvolsiinylogin tak to ma velmi teši🙂. receptiky ti napisem do spravy, lebo je to dlhšie🙂
@monikaresovska dakujem 🙂
dnes sme mali file na masle a zemiakovu kasu 🙂
hovadziu polievku a hovadzie s porovou omackou a knedlou🙂

@salma22 dakujem, robila som ho podľa tohto receptu http://receptyakeber.blogspot.ch/2014/04/jablcn... ,jednoduchý a výborný 😉 😉