icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
29. apr 2014

@salma22 dakujem, robila som ho podľa tohto receptu http://receptyakeber.blogspot.ch/2014/04/jablcn... ,jednoduchý a výborný 😉 😉

macka23
29. apr 2014

Zeleninova polievka a ryzovy nakyp :-P

babush
29. apr 2014

zeleninova polievka a cestoviny s cuketou, rajcinami a kukuricou...nasa tzv. prva pomoc 😀

a2303
29. apr 2014

Ahojte, zapečená cukina so zemiačikmi varenými s deci vody a mrkvou, k tomu mrkvový šalát (s citronom a medom) alebo tzatziky šalátik. Pekný deň 🙂
/PS @diusik, oplatí sa spraviť, ja som tam dala udený tofu syr a bolo to skvelé. Aj apa prišiel na obed a veľmi mu chutilo, nezostalo nič, len par zemiačikov 😨 /

firstbaby
29. apr 2014

Spaldove penne ala bolognese 🙂 😉 a k tomu cokoladove bonbony, resp. potom 😀

njonja
29. apr 2014

Zeleninova polievka a sisky..

siska53
29. apr 2014

Zeleninova mixovana polievka s cestovinou a spenat s vajickom.

diusik
29. apr 2014

@a2303 mne by to chutilo urcite.raz som take robila ale mi to nikto nechcel jest 😒

peggy589
29. apr 2014

poprosim o tip kde sa da minut vela vajec??Nejake hlavne jedlo?Vobec nič okrem halušiek s vajičkom ma nenapada....

lillona
29. apr 2014

kuracie sote na mexicky sposob

natalushka
29. apr 2014

Sice uz po obede..ale mozno inspiracia na zajtra..rybacie karbanatky(file,vajce,vlocky, petrzlenova vnat,koreniny, cibulka,cesnak, struhanka) a k nim varene zemiaky a salat z cerstvej zeleniny..aj manzel si prekvapivo pochutnal🙂pekny den

irsina83
29. apr 2014

Na obed som spravila kremovu porovu polievku a peceneho lososa so zemiakmi a na zajtra Provencial beef stew. Skusala som moj novy liatinovy hrniec z lidla. Je fakt paradny. maso sa uplne rozpada 😉

clarissa
29. apr 2014

Tak u nas dnes sosovicova polievka na kyslo s parkom a spagety so spenatom a syrom 🙂

monikaresovska
29. apr 2014

Pre ženy v rodine je dnes zapekaný karfiol so šunkou a syrom k tomu varené zemiaky a pre manžela pizza (samozrejme si dáme aj my🙂)

monikaresovska
29. apr 2014

@titkovamiriam dnes som vyskášala🙂 a myslim, že sa vydarilo🙂

tinuskaha
29. apr 2014

@tinaaa84 ahoj mozem poprosit recept??dakujem pekne

tinuskaha
29. apr 2014

dnes paradajkova polievka a granadir a irsky spaldovy chlieb a vcera tvarohove gulky

nmonika
29. apr 2014

taak kocky...my sme velkonocnu nadielku dojedali do stvrtka,v piatok a sobotu sme mali vyprazany sy s hranolkami a v sobotu lunchmeat v trojobale a zostalo hranoliek tak som ich opat hodila do fritaka.V nedelu vyvar a kuraci stroganof so slovenskou ryzou,To sme mali aj v pondelo.Dnes sme mali vyvar co ostal a chystam sa zavarit cestovinu s nejakou omackou 🙂

maminka11
29. apr 2014

@a2303 prosim receptik, dakujem dobra vila 🙂

a2303
29. apr 2014

@maminka11 Nech sa páči 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6952
Nám veľmi chutilo 🙂

zvolsiinylogin
29. apr 2014

@monikaresovska vyzera to chutne, obidvoje....posles mi na to recept? dik...na pizzu som si zatial netrufla, iba raz v zivote, ale bola hrozne tvrda a zosusena........ta tvoja vypada , no žúžo....

lucikatn
29. apr 2014

Nasa vecera-pecene zemiaky v supke so spenatovym pestom. Na ranajky som upiekla osie hniezda.

zvolsiinylogin
29. apr 2014

ja som robila fazulovu polievku a plnene palacinky....ten moj jedol, jedol a stale hovoril, chutne.....ocami zagulal, uz som vedela, ze ma dost a on este ladoval do seba......po pol hodine sa k nim este vratil, ze iba kusocek.....teda odporucam.....su to klasicke palacinky , naplnene plnkou (nakrajany por , mrkva, syr - plnka sa musi dat na olej s trochou soli a korenia.....naplnene palacinky sa opecu v trojobale.....odporucam...

maminka11
29. apr 2014

@a2303 Ďakujem veľmi pekne, vyskúšam určite 🙂

m_ij_ka
29. apr 2014

my sme si dnes na večeru objednali pizzu

sharmana
29. apr 2014

práve som dorobila zemiakové placky so strúhaným syrom 🙂

monikaresovska
29. apr 2014

@zvolsiinylogin tak to ma velmi teši🙂. receptiky ti napisem do spravy, lebo je to dlhšie🙂

zvolsiinylogin
29. apr 2014

@monikaresovska dakujem 🙂

mariavasik
29. apr 2014

dnes sme mali file na masle a zemiakovu kasu 🙂

meg_junova
29. apr 2014

hovadziu polievku a hovadzie s porovou omackou a knedlou🙂