Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@happy8051 to znie super. medovku skus v bille, mavaju ju v chladiacom boxe, tam, kde sampiony a salaty v sackoch mix. nech sa vydari 😉
dnes kuracie na pasiky podklad trocha horčice a zahustenie so syrom a aaasik cestovinka k tomu 🙂 🙂
akurát som doklohnila morčací guľáš a pečené vykostené morčacie stehno s kapustou a hrnčekovými knedľami
ja mam dnes obed lahko vybaveny 🙂 sama pre seba nevarim, tak som vybrala z mraziaka zamrazenu zobracku kasu a prave ju ohrievam na panvici... mam k tomu ladovy salat
dnes su palacinkyyy 😀
u nás dnes tie pirohy bryndzové z rožkového cesta....kto to ešte neskúšal, odporúčam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
či na sladko alebo na slano - je to výborné 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@happy8051recept na 4 hrnčeky--2 žemle nakrájané na kocky+hrnček (250ml)hrubá múka+1hrnček mlieko+2 žltky+soľ -zmiešať a pridať sneh z 2 vajec.
4 hrnčeky vymazať maslom a cestom naplniť do 2/3.Dať do hrnca a doliať vodou,ktorá sieha do 1/2 hrnčekov.Odokrité nechať zovrieť,chviľku povariť odokryté,potom zakryť a variť 30minút.
my máme tiež klasiku...zeleninková polievočka, morčacie rezne, zemiakovu kašu a paradajkový šalát 🙂
ja strukovú fazuľku a ešte máme od včera masové guličky v sviečkovej omáčke
slizikova 😉 + masko na hribikoch a ryza 😉 = mňamiiiiiiiiiiiiiiiiii 😎 😎 😎 😎
dnes kolozvarska kapusta so zemiakovou kasou a urobim este puding s ovocim
🙂
🙂
Lahôdková polievka (keďže s lahôdkovou cibuľkou 😀 ) s mäskom, zemiakmi a syrom; bravčové na šťave a varené zemiaky, uhorkovo-paradajkový šalát - pochvala od 6-ročnej - véééľký úspech 😝 🙂
@traktor nakladám kočár a idééém
2x príspevok, som išla kliknúť že "pridaj fotky" a mišiak mi za chrbtom vysávač zapol.. som sa trochu mykla 😅
aha.. no dobre.. tak 3x príspevok 😅 😅
sviečková na smotane, knedle, manželíkovi 🙂 🙂 🙂 veľmi chutilo
Chilli polievka, plnena paprika (bez papriky 🙂 ) a konecne rozkove pirohy...naozaj veeelmi dobre,pridavam sa do fanklubu 🙂
ja som dnes robila slepačiu polievku, kuraciu roládu, čo robili tento týždeň v bez servítky so zemiačkami a upiekla som krémeš...
baby,kde je ten recept na tie rozkove pirohy? inak mam z domu bryndzu v mrazaku a chcela by som ju minut,mate nejaky iny odskusany recept ako halusky s nou?? 😵 😵
kelová polievka,vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, bábovka
@estterka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
bryndzove tyčinky-kolko bryndze tolko masla a hrubej muky-vypracovat cesto ,vyvalkat a narezat tyčinky,potrieť vajcom,posypať rascou a upiecť
demikát polievka:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34700
@estterka tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
chystam sa na ne, ale vzdy mi chlapi zbastia rozky 😠
skuste tento koláčik
recept BANANOVE REZY:
3cele vajcia zmiesaj poriadne s hrncekom cukru, pridaj hrncek kyslej smotany, 1/2 hrnceka oleja a 1/2hrnceka kakaa. Poriadne vymiesaj, pridaj 1hrncek polohrubej muky zmiesanej s jednym balickom kypriaceho rpasku. Cesto daj na vymasteny plech a upec. Nechaj vychladnut, daj nan nastruhane banany (3-4ks) a nalej navrch krem (20dkg cokolady na varenie rozvar v 1/4l slahacky, vychladnut a naliat na kolacik) Daj stuhnut do chladnicky a je to strasnaaa lahodky, dokonaly kolacik a recept pochadza az z rakuska
písala mi ho kamarátka, recept je na malý plech..nemala som kyslu smotanu, tak som dala acidko a nevadilo

@happy8051 kedze asi nie si z ba tak neporadim nic ine ako nejaky hypermarket ale pre tie co ste z Ba alebo do ba chodievate pracovne odporucam na akekolvek cerstve bylinky staru ikeu, teraz sa to vola fresh market, a tam predajnu fresh fruit, kupite akekolvek ovocie, zeleninu bylinky od vymyslu sveta🙂
no a ja som napokon dnes okrem uz spominaneho napiekla aj buchty, lekvarove a s kokosovo vanilkovym pudingom