icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
4. máj 2014

My dnes pecene rebra z diviny,zemiakova kasa,alma papriky a feferonky,hovadzia polievka s kockami a kopou zeleniny,poobede oskvarkove pagace,zajtra polievka ostane a jablkovo pudingove palacinky 🙂

saxana36
4. máj 2014

Kelova polievka a nase najoblubenejsie jedlo

saxana36
4. máj 2014

Kelova

a2303
4. máj 2014

U nás dnes rychlovka, máme pracovný víkend. Domáca knedla parená na utierke 🙂 a sviečková. Peknú nedeľu prajem 😵

siska53
4. máj 2014

@katja78 podla mna to bolo v tom,ze si pomiesala k tomu aj tie halusky a pivo. Mozno ak by si si dala len za lyzicu,alebo si dala halusky a tu zmes na veceru,ci na,dalsi den.. To skor chcelo daco ostreho,nie pivo,podla mna. Alebo jedine,ze by ta paradajkova zmes nebola dobra..

silvinuska6
4. máj 2014

toto mi uvaril drahý minulý týžden bolo to perfektné zemiakove placky a medzi nimi masko cuketka sampiony niva 😝

silvinuska6
4. máj 2014

kuracie prsia so smotanovo šampionovou omáčkou a zemiakova kaša dalšia mňamka od drahého 😀

silvinuska6
4. máj 2014

a môj posledný príspevok z tohto týždna krkovička vajíčko a drahého špeci príloha 😀 výborne to bolo až na to že riadne pikantné na mňa 😀 a momentálne čakám na "španielske vtáčiky" po našom z diviny s mozzarelou 😀 keď budú hotové pridám foto 😀

hyta
4. máj 2014

Ahojte, všetkým peknú nedeľu prajem. U nás hrášková polievka a králik na divoko, domáca knedľa. Popoľudní kávička a kokosový koláčik.

katja78
4. máj 2014

@siska53 asi to bude tak nejako, ako píšeš, lebo mi bolo ľúto tú zdravú papanicu vyhodiť, tak som to riskla aj dnes, k rezňu a zatiaľ mi nie je zle...ale aj tak, do budúcnosti budem vedieť, že stopkatého zeleru len symbolicky 😉 rajčiny boli dobré 🙂

katja78
4. máj 2014

@tanitta my ešte ľúbime špenátovú roládu a špenátové rizoto 🙂

siska53
4. máj 2014

@katja78 myslis,ze zo stopkateho to bolo? Lebo ja ho pouzivam,aj polievku z neho robievam a v pohode...
Ale vyskusaj kazdemu sedi nieco ine..

siska53
4. máj 2014

Polievocka zo vcera, pre mna patizon zo vcera a pre mojich masiarov bravcova panenka na kukurici,cukine a sampikoch (tie len drahy).quinoy ako priloha.

katja78
4. máj 2014

@siska53 skôr veľa zeleru + ovčia bryndza 😅

titkovamiriam
4. máj 2014

včera :ranajky praženička,upiekla som na víkend chlebík,polievka z teľacích kosti,hovädzinka na zelenine s ryžou
dnes:na ranajky varene zemiaky s masielkom,polievočka zo včera a robila som černohorské rezne

eva7780
4. máj 2014

dnes štavnaté rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 s ryzou 🙂

denaalubos
4. máj 2014

Na víkend bola u nás moja maminka, tak dnes ukuchtila ona-pečené mäso domáca knedľa kapusta, hovädzí vývar, a dezert- domáce tvarohove danone s malinami 🙂

mastulka
4. máj 2014

U nas dnes kalerabova polievka, a mlete maso s porom a zemiakmi

lucikatn
4. máj 2014

Prave upecene rozteky na ranajky, miesto kolaca sme si urobili bananovy kokteil so sojovym mliekom a obed - amarant s kuskami tilapie a cviklou

lienka2
4. máj 2014

polievka na cely vikend - zemiaky hliva a mrvenicka 🙂 vcera na druhe jedlo kuraci rezen zemiakova kasa a uhorkovy salat, dnes domaca pizza.. kolacik pernik 🙂 zajtra zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, losos na masle so zemiakmi..

m_ij_ka
4. máj 2014

naša večera tuniakové cestoviny

adawada
4. máj 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

u nas absolutny fast food - mexicka fazula s tofu
http://www.sikovnamamina.sk/mexicka-fazula-s-tofu/

zklimekova
4. máj 2014

dnes som robila zeleninovú polievku, sote s kuracieho mäska so zelenou fazuľkou a ryžu, aj kuracie cesnakové kúsky so smotanovou omáčkou s plesnivcom a brokolicou, opekané zemiaky, poobede čokoládový puding 😉

adulka1979
4. máj 2014

u nás dnes mäsová polievka a fašírky so zemiakovou kašou

tinaaa84
5. máj 2014

Tak u nás včera česká klasika-vepro, knedlo, zelo a v sobotu som robila slaný špaldový závin s kečupom,oreganom, cesnakom, šunkou a syrom. Z dávky mi vyšli dva záviny, na foto je len jeden, druhý je v rúre. Dnes budeme dojedať a možno upečiem niečo sladké ak mi vyjde čas.

kuwait
5. máj 2014

@tinaaa84 ten zavin vyzera dobre ako si to robila?Daj recept pls.

tinaaa84
5. máj 2014

@kuwait recept nájdeš v mojom albume aj s postupom

trasko
5. máj 2014

Ahojte u nas vcera paradajkova bezlepkova polievocka so syrom ,vyprazane prsia.jedne obycajne pre syna,jedne plnene do rolady s udenym syrom,slaninkou.a.sladkokys.sampionmi.a jedne plnene do tasticky so schvardswaldskou sunkou.a syrom.priloha kasa alebo ryza.miesany salatik a v sobotu som piekla.styri strudle....dva boli tvaroh visne a dve jablka.mak.........zozrali kobylky vsetko....

denaalubos
5. máj 2014

Prosim baby potrebujem radu...dnes mame este obed zo vcera, ale v starom byte nam maluju 2chalani a muz mi povedal za ich zavolal k nam na obed...prosim poradte co pre dvoch uvarit a co tak na rychlo?

trasko
5. máj 2014

@denaalubos urob nejaky perkelt a cestovinu a nieco kysle..