Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, všetkým peknú nedeľu prajem. U nás hrášková polievka a králik na divoko, domáca knedľa. Popoľudní kávička a kokosový koláčik.
dnes štavnaté rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 s ryzou 🙂
Na víkend bola u nás moja maminka, tak dnes ukuchtila ona-pečené mäso domáca knedľa kapusta, hovädzí vývar, a dezert- domáce tvarohove danone s malinami 🙂
polievka na cely vikend - zemiaky hliva a mrvenicka 🙂 vcera na druhe jedlo kuraci rezen zemiakova kasa a uhorkovy salat, dnes domaca pizza.. kolacik pernik 🙂 zajtra zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, losos na masle so zemiakmi..
naša večera tuniakové cestoviny
u nas absolutny fast food - mexicka fazula s tofu
http://www.sikovnamamina.sk/mexicka-fazula-s-tofu/
dnes som robila zeleninovú polievku, sote s kuracieho mäska so zelenou fazuľkou a ryžu, aj kuracie cesnakové kúsky so smotanovou omáčkou s plesnivcom a brokolicou, opekané zemiaky, poobede čokoládový puding 😉
u nás dnes mäsová polievka a fašírky so zemiakovou kašou
Ahojte u nas vcera paradajkova bezlepkova polievocka so syrom ,vyprazane prsia.jedne obycajne pre syna,jedne plnene do rolady s udenym syrom,slaninkou.a.sladkokys.sampionmi.a jedne plnene do tasticky so schvardswaldskou sunkou.a syrom.priloha kasa alebo ryza.miesany salatik a v sobotu som piekla.styri strudle....dva boli tvaroh visne a dve jablka.mak.........zozrali kobylky vsetko....
Prosim baby potrebujem radu...dnes mame este obed zo vcera, ale v starom byte nam maluju 2chalani a muz mi povedal za ich zavolal k nam na obed...prosim poradte co pre dvoch uvarit a co tak na rychlo?
@denaalubos urob nejaky perkelt a cestovinu a nieco kysle..

My dnes pecene rebra z diviny,zemiakova kasa,alma papriky a feferonky,hovadzia polievka s kockami a kopou zeleniny,poobede oskvarkove pagace,zajtra polievka ostane a jablkovo pudingove palacinky 🙂