Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sylvia78 jej mozem poprosit recept. zajtra sa chystam urobit ich manželovi na týždňovku, ale vaše vyzerajú lepsie🙂
naše raňajky chlieb vo vajci, kečup 🙂
@mastulka jeej, ako si robila tie lupacky a croissantiky? Vyzeraju super! 🙂
my dnes na obed..klasika slepacia polievka s rezancami...a prave "balickujem" zivansku...kazdemu balicek podla chuti🙂)), hlavkovy salat..
ja dnes varím slepačiu polievku so zeleninou, šunkafleky 🙂
dnes varí svokra 🙂 no ale kedže treba aj večerať tak robím pečené kura s ryžou k tomu vytiahnem nejaký kompot a zo včera máme vajíčkovú polievku 🙂
Slepačí vývar, pečené kurča, ryža, kompot.
@monikaresovska ahoj mohla by som poprosiť receptík na to kuracie mäsko mexixké? ďakujem krásne
Skúšala som nový recept: Králik na bielom víne s kaparami a so špargľovo-zelenofazuľkovou prílohou. Bolo to fantastickéééé.
Recept som prepísala sem: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2014/05/krali...
Balkansky plamen , zemiakova kaša , ryza podla chuti kdo ma na co chut , ladovy salat
pizzu z kauflandu 😅 🙂 😉
včera zemiaky, špenát, vajíčko
dnes kura na paprike s kolienkami
my dmes vyvar z bravcovej kosti, fasirka, zemiakova kasa a uhorkovy salat a bude aj na zajtra
Dnes mi blne mk
Makovo slivkovy kolac. Rychla vecera. Grilovane stehno. Lekvarove satocky. Pizzove trojuholniky. Bublanina so slahackou s lesnym ovocim. Kuriatko na zeleninovych zemiakoch. Bravcove v horcicovej omacke s ryzou. Piskotova rolada s tvorohovo cokoladovym kremom. Rychla torticka s pudingovym kremom. Visnova bublanina
Orechovy kolac s ovocnou penou. Vafle. Svieckova
@zabinkalenka dakujem, to nie su croissantiky 🙂 je to to iste cesto ako tie lupacky, len inak poskladane a je to podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-lupacky...
croissanty budu dalsi level :D
My kurací vývar a francúzske zemiaky.
nasa vcerajsia vecera - kapor na masle s varenymi zemiakmi, dnes - paradajkova polievka a maso naprirodno s mrkvou + ryza

Kuracie prsia so špenátom a syrom v lístkovom cestíčku + zemiakové pyré