Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnesna večera, kuskus s pokrajanym orestovanym ovocím /jablko,banan,pomaranč,ananas, orechy,mandle,brusnice,hrozno/ so škoricovym cukrom......super mňamka
@charllotte juuuj, nenostalo nic z tej papriky? mam oslintanu klavesnicu 😀 😀 😀
@lululka555 Skusala si tie loose mojko?
včera sme mali zeleninové rizoto so šampiňónmi a podarilo sa mi zohnať ešte domáce jabĺčka tak mi to nedalo a urobila som štrúdľu 😀 dnes maľujeme byt tak len taká rýchlovka- domáca zabíjačková kaša s klobásou + varené zemiaky + kyslá kapusta
ahojte dievčence , dlho som tu nebola. Zmenila sa mi načas práca, tak nestíham ani mrkať 🙂 . Idem dočítať , aké dobroty ste to tu porobili, ja som usilovne varila , piekla, grilovala , opekala , ale už si nepamätám ani čo všetko . Krásny jarný deň Vám všetkým
Vyvar zo zajaca, dojeme buchty na pare a zajaca na smotane s knedlou. Vecer upeciem morcacie stehno, k tomu ryza a dusena kapusta a bude to aj na zajtra. Idem robit misu, prisiel mi zmrzlinovac tak vyskusam 😀
@levandullka ahoj tie od teba nie,nemala som bravčovú masť,ale nabudúce skúsim,vyzerajú dobre,ale aj tieto moje chtutili 😉
Ahojte, takže dnes máme na obedík jednoduchú zemiakovo-cesnakovú polievku a lososa so zemiakovou kašou.
náš dnešný obed maďarský guláš s knedľou, granadýr 🙂
@lululka555 môžeš mi prosím dať recept na čokopenu aj pavlovu tortu??????????? ďakujem
dneska zeleninove raznici :P
http://www.sikovnamamina.sk/zeleninove-raznici-...
dnes urobím zeleninkové rizotto so šampiňónmi, alebo plnený taliansky chlieb.
Dnes melencova polievka s hribami a klobaskou a tvarohove palacinky 🙂
@womankc Pavlovu podla http://revedevivre.blogspot.sk/2014/04/pavlova-... ,môj krém je mascarpone a šľahačka, a penu mám v albume 😉 ak nechceš s vajíčkami,môže sa urobiť aj ako parížsky krém 😉
ja dnes nevarím,ešte máme z nedele a kúpila som marhule,tak bude bublanina 😝
práve som dopiekla orechový koláč kysnutý
dnes kolozvarska kapusta a polievku este mame od nedele 🙂
dnes kuracie rezanceky so zemiakmi na pare 🙂
Niečo z môjho varenia: Slepačí vývar, kurča na smotane s cestovinou, fazuľová polievka, tvarohové guľky so strúhankou, mrežovník so slivkovým lekvárom, granadír 😉
dnešný obed - kuracie prsia na kocky so zeleninou - cuketa, mrvka, červená paprika,zelená cibulka. Všetko orestované na olivovom oleji, potom udusené. Ochutila som iba soľou, čierným korením a vegetou. Keďže som bola lenivá tak som to mala bez prílohy, nechcelo sa mi očistiť zemiaky 😀 Bolo to dobré aj tak.
šošovicová na kyselo s vajíčkom na tvrdo 🙂

dnes sme dojedali,zajtra ideme s muzom prec tak sa na obed zastavime u mojho otca, poobede nas svokrovci pozvali do restiky takze nevarim, ako je dobre ked su deti v skolke a ja nemusim varit, aspon sem tam, stredu navarim segedin a bude aj na stvrtok 😉