icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
12. máj 2014

dnes sme dojedali,zajtra ideme s muzom prec tak sa na obed zastavime u mojho otca, poobede nas svokrovci pozvali do restiky takze nevarim, ako je dobre ked su deti v skolke a ja nemusim varit, aspon sem tam, stredu navarim segedin a bude aj na stvrtok 😉

sonalove
12. máj 2014

Dnesna večera, kuskus s pokrajanym orestovanym ovocím /jablko,banan,pomaranč,ananas, orechy,mandle,brusnice,hrozno/ so škoricovym cukrom......super mňamka

zuzub
12. máj 2014

ahojte takže nakoniec som torty poriešila takto :pre detičky veľký Brumík, a pre dospelákov ovocno-tvarohová torta, recept z LIDL -A.Poláková, babeny poviem vám to je geniálna torta, určite vyskúšajte MŇAAAAAAM 😵 😵 😵

anavila
12. máj 2014

@charllotte juuuj, nenostalo nic z tej papriky? mam oslintanu klavesnicu 😀 😀 😀

levandullka
13. máj 2014

@lululka555 Skusala si tie loose mojko?

lucikatn
13. máj 2014

včera sme mali zeleninové rizoto so šampiňónmi a podarilo sa mi zohnať ešte domáce jabĺčka tak mi to nedalo a urobila som štrúdľu 😀 dnes maľujeme byt tak len taká rýchlovka- domáca zabíjačková kaša s klobásou + varené zemiaky + kyslá kapusta

tinaaa84
13. máj 2014

Tak my ešte aj dnes bude dojedať segedín s knedľou, akosi som neodhadla množstvo, ale nevadí, nám chutí. A včera som upiekla slaný špaldový koláč.

womankc
13. máj 2014

ahojte dievčence , dlho som tu nebola. Zmenila sa mi načas práca, tak nestíham ani mrkať 🙂 . Idem dočítať , aké dobroty ste to tu porobili, ja som usilovne varila , piekla, grilovala , opekala , ale už si nepamätám ani čo všetko . Krásny jarný deň Vám všetkým

womankc
13. máj 2014

@erulka77 čo je balkánsky plameň???

libka1
13. máj 2014

Vyvar zo zajaca, dojeme buchty na pare a zajaca na smotane s knedlou. Vecer upeciem morcacie stehno, k tomu ryza a dusena kapusta a bude to aj na zajtra. Idem robit misu, prisiel mi zmrzlinovac tak vyskusam 😀

erulka77
13. máj 2014

@womankc tento recept je v knihe recepty zo zivota v jednotke

lululka555
13. máj 2014

@levandullka ahoj tie od teba nie,nemala som bravčovú masť,ale nabudúce skúsim,vyzerajú dobre,ale aj tieto moje chtutili 😉

mili7
13. máj 2014

Ahojte, takže dnes máme na obedík jednoduchú zemiakovo-cesnakovú polievku a lososa so zemiakovou kašou.

m_ij_ka
13. máj 2014

náš dnešný obed maďarský guláš s knedľou, granadýr 🙂

womankc
13. máj 2014

@lululka555 môžeš mi prosím dať recept na čokopenu aj pavlovu tortu??????????? ďakujem

dulilinka
13. máj 2014
daniz
13. máj 2014

dnes urobím zeleninkové rizotto so šampiňónmi, alebo plnený taliansky chlieb.

maminka2013
13. máj 2014

Dnes melencova polievka s hribami a klobaskou a tvarohove palacinky 🙂

ivushqa
13. máj 2014

Zapecena brokolica s varenymi zemiakmi, teraz vytiahnuty pudingos-premiera 🙂

lululka555
13. máj 2014

@womankc Pavlovu podla http://revedevivre.blogspot.sk/2014/04/pavlova-... ,môj krém je mascarpone a šľahačka, a penu mám v albume 😉 ak nechceš s vajíčkami,môže sa urobiť aj ako parížsky krém 😉

lululka555
13. máj 2014

ja dnes nevarím,ešte máme z nedele a kúpila som marhule,tak bude bublanina 😝

m_ij_ka
13. máj 2014

práve som dopiekla orechový koláč kysnutý

siska53
13. máj 2014

Borscik.
Dnes rybka platesa na mrkve s brokolicou a zemiakovou kasou.
A sestrina olejova babovka-recept ma od nasej babky.

mimmka30
13. máj 2014

dnes kolozvarska kapusta a polievku este mame od nedele 🙂

lovely_choice
13. máj 2014

dnes kuracie rezanceky so zemiakmi na pare 🙂

ivi31
13. máj 2014

Niečo z môjho varenia: Slepačí vývar, kurča na smotane s cestovinou, fazuľová polievka, tvarohové guľky so strúhankou, mrežovník so slivkovým lekvárom, granadír 😉

komplikovana
13. máj 2014

dnešný obed - kuracie prsia na kocky so zeleninou - cuketa, mrvka, červená paprika,zelená cibulka. Všetko orestované na olivovom oleji, potom udusené. Ochutila som iba soľou, čierným korením a vegetou. Keďže som bola lenivá tak som to mala bez prílohy, nechcelo sa mi očistiť zemiaky 😀 Bolo to dobré aj tak.

kolinia
13. máj 2014

šošovicová na kyselo s vajíčkom na tvrdo 🙂

womankc
13. máj 2014

@erulka77 a môžeš pridať recept, alebo odfotiť????????

erulka77
13. máj 2014

@womankc skus ak to nebude citatelne tak ty napisem