icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michele11
28. feb 2011

Baby, poradte mi, prosim, nejaky fajny recept na morcacie prsia, sote robim stale a rezne sa mi akosi nechce prinutit spravit 😀 . Napr. nejaky zaujimavy pac??? A inak mame hovadzi vyvar a hovadzie na prirodno, kolacik cokoladovy od svokry a ceresnovo-cucoriedkovy odo mna 🙂

kellka
28. feb 2011

Ahojte, my dnes mame spenatovu polievku s krutonmi a pecene kuracie stehna na zemiakoch a mrkve. Okrem toho par slivkovych guliek zo vcera🙂
A chystam sa na tie bryndzove palicky, co tu spominala @titkovamiriam. Dufam, ze vyjdu.

kibuk
28. feb 2011

dnes dojedame 🙂 a ešte pečiem jablkovy kolačik

petusko
28. feb 2011

cesnakova polievka, masko v marinade, pecene zemiaky v supke, syrova omacka, salat z cinskej kapusty 🙂
a na veceru lekvarove perky na zelanie 🙂

laerke
28. feb 2011

Krasavice, rozmyslala som ze spravim rezen gordon blue, nejake finty aby syr nevytiekol, resp. ako mam spravit kapsicku atd? Ktora ma skusenosti? 🙂

daniz
28. feb 2011

Tak my namiesto lasaní boli fašírky s tými gratinovanýmy zemiakmi a zeleninkovú polievku, v nedeľu polievka zostáva a pečené kurča na masle a rasci + ryža, bábovka dnes sa dojedá kuriatko, polievka cesnačka - proti chrípke....

bianka234
28. feb 2011

@laerke o ja som robila v poslednom čase gordona 2x, moja dcéra to volá gondor glue 😀 a bola som teda v tom velice neohrabaná, ale syr mi nevytiekol, ale aj tak nebol podla predstáv, lebo v reštike spravia taký nafučaný a ja to neviem, tak som bola hneď zdrbaná že čo to je mami?????? skúšala som aj napchať do rezňa a aj ho rozklepať rozrezaný, ale z 6 sa mi podarilo naplniť asi tak 4. ale nevytiekol mi ani jeden
a dnes dojedáme pečené kuriatko plnené, s ryžou a cesnačka proti chrípke tiež 😀

babullka1
28. feb 2011

@lunana ja tie svedske gulicky milujem,jedavam ich vzdy ked sme v Ikey 😝 tiez by som velmi chcela na ne recept...inak teraz su v Lidly 1kg za 5e 😉 ale nevidela som tam k nim omacku 😒

drobik1
28. feb 2011

my mame zo vcera slepaci vyvar,zemiakove pyre a pecenu rybku..tolstolobik..mnamky bol vyborny!! 🙂 zajtra rizoto zo zeleninou 😉

kaara1980
28. feb 2011

@michele11 ja pácujem morčacinu aj kuracinu do -vajcia,korenie(buď len čierne,alebo gyros,alebo na pečené kurča-aké doma proste máš),soľ,horčica,kečup a majzena.Keď som to robila 1x,tak som zle prečítala majzenu-majonéza.Aj tak boli jedlé.

laerke
28. feb 2011

@bianka234 gondor glue 😀 😀 😀 ja to zajtra idem vyskusat prvykrat, v zivote som nerobila tak netusim ako na to, ja som hlavne hrozne neschopna ked mam kuracie prsia narezat na tu kapsicku, vzdy je to take chrome.. No uvidime co z toho bude 🙂 Dufam, ze aj keby to nevyzeralo najlepsie, aspon to bude jedle 😀 Kedze ja gordona mozem, mnam 😝

yanielka
28. feb 2011

@michele11 ja som dnes isla robit morcacie s ananasom, ale kupila som namiesto ananasu broskyne🙂, tak som iba orestovala maso pokrajane na rezance, vylozila ho bokom, do vypeku vyliala stavu z kompotu ochutila kari korenim, pridala slahackovu smotanu a zahustila som maizenou. Potom do toho pridat naspat maso a pokrajane broskyne a trochu prehriat. Jedli sme to s ryzou a malo to uspech🙂 a inak ten recept s ananasom je nasledovny: opiect nakrajane maso, osolit, okorenit, pridat ananas, podusit, ochutit sojovou omackou. Omacka: spenime prelisovany cesnak, primiesame stavu z ananasu do ktorej sme dali trochu solamylu a ochutime sojovou omackou.

ilijanka
28. feb 2011

ahojte, neviete dobrý recept na lasagne, ale bez mäsa? Mám šampiňóny a šunku...Ďakujem.

michele11
28. feb 2011

@kaara1980 @yanielka dakujem, polkila som hodila do toho pacu a druhu cast som spravila taku kalorickejsiu, pre mm 😀 , na cibulke a cesnaku opecena slaninka, potom maso na kocky, korenie, nakoniec cervena fazula a drvene paradajky, nic na dietu, ale celkom fajne. A tie broskyne, to robieva moja svokra, lenze mm to ani na lyzicu neda, lebo ovocie k jedlu vraj len tekute 😀 , takze to mi zatrhol. Ale este raz vdaka, dam vediet, ako sa vydarilo to napacovane, ale je fajne aj takto, trosku som ochutnala a mnam 😉

michele11
28. feb 2011

@ilijanka a co tak len podusit na cibulke sampiony, pridat sunku, cesnak, bylinky, ja davam provensalske korenie, trosku posolit, pridat drvene paradajky a plnit tym platy. A kazdu vrstvu posypat syrom...

em83
28. feb 2011

dnes brokolicová polievočka a cestoviny so syrovou omáčkou, šunkou a kukuricou 🙂 mňamka...niečo lahšie po mäsovom víkende🙂

titkovamiriam
28. feb 2011

dnes dojedame uvarila som len zeleninkovu ryzu 🙂

lucka1987
28. feb 2011

dnes som urobila kuraci perkelt, a polievku z kuracich trupov... a bryndzove halusky s domacim zakvasom na veceru 😉

tin007
28. feb 2011

Na veceru bola kremova zemiakova polievka s kyslou smotanou, mnam. Zajtra budu zeleninove lasagne.

benne
28. feb 2011

dojedali sme.. na večeru som na poslednú chvíľu kupila taký osúch, že vraj klobáskový, namtrhala som nan zvyšné mäso do obeda.. za hrsť mrazeného hrášku a kukurice som si v mikrovlnke ohriala v sladkej vode (nech babám chutí) a to všetko potom spolu ohriať a nakrájať ... a že aká pizza z toho nakoniec vznikla.. oblizovali sa 😝 😀 😀

egyptanka
28. feb 2011

Dnes bola u nas zeleninova polievka s cestovinou a dugatove buchticky s vanilkovym pudingom.

ilijanka
1. mar 2011

@michele11 ďakujem, vyskúšam 😉

nada1326
1. mar 2011

ahojte, ako robite tarhonu? prosim presny postup, lebo uz som pocula, dusit, varit, piect.... mm ju ma rad, tak mu chcem urobit radost 😉 dakujem

salma22
1. mar 2011

rizoto s kuracim maskom

mia258
1. mar 2011

Priateľ dnes robí cestoviny s paradajkovou omáčkou a ja som dopiekla muffinky 🙂

traktor
1. mar 2011

ahojte, u nas dnes kuracia polievka, kysnuty zavin- skoricovy, vanilkovy , cokoladovy a mali sme jahody tak puding s jahodami...a mam vybrate hovädzie mäso do vecera snad pridem na to co s nim 😉

lea132
1. mar 2011

kuraci perkelt s haluskami

drobik1
1. mar 2011

my dnes hydinove rizoto zo zeleninkou a upeciem detom a poobednej navsteve(svokre) 😠 babovku.. 🙂

mrka2
1. mar 2011

@drobik1 aj ja asi upeciem babovku, uz som dlho nerobila. som sa zasmiala nad tym smajlom,co mas za svokrou 😀 😀 😝 😎