icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

drobik1
1. mar 2011

@mrka2 jaj no to je nadlho..ja ju nemusim 😒 ja som tiez dlho nerobila 🙂

murinka
1. mar 2011

ja som dnes robila len rychlovku-cestovinu-"skrutky" s morca dellou 🙂

daniz
1. mar 2011

Ja vôbec neviem čo variť, musím niečo vymyslieť, mm je chorí tak horor, horšie ako 4 malé choré deti 😅 😅 😅 . Takže čo asi jemu pôjde na chuť a deti asi dojedia bábovku na večeru s čajíkom-dnes nasucho 😅 😅

75januska18
1. mar 2011

Ja som robyla sulance z prielami deti miluju a j muzicek.Jana.

miriamr
1. mar 2011

keďže sme všetci maródi, a ja najvätší, tak dnes rýchly obed: bambinková polievka a pečené kura, zemiaková kaša, kompót 😉

lunana
1. mar 2011

@miriamr aká je bambinková polievka?

martinkatinka
1. mar 2011

joj 😀 Bryndzové pirohy....

lucka1987
1. mar 2011

@martinkatinka mna pirohy...hm ja som ich robila par krat . do pirohu dam bryndzu smiesanu so zemiakovou kasou... ale nikdy ich nemam take tucnucke tie pirohy su akoby splasnute a bryndza so zemiakmi sa akoby kdesi vytratili 😅 tak som sa nato vykaslala a uz ich nerobim...

babullka1
1. mar 2011

ja akurat dorabam neskory obed ....raznici 😵

ankalv1
1. mar 2011

dnes som robila syrovú polievku-už je skoro celá fuč taká bola dobrá 😉 a azu s ryžou

titkovamiriam
1. mar 2011

dubakova omacka s haluskami a čínska polievka-detska sa do nej zamilovali 😉

lenkahrehusova
1. mar 2011

My sme dnes mali mäsko na zelenine a ryžu. Polievka brokolicová.

kaara1980
2. mar 2011

včera bola hrachová kaša-ja s opraženou cibuľou,tatko s klobásou
dnes bude zapečená brokolica so zemiakmi,mrkvou,kukuričkou a lahodkovou cibuľkou a k tomu uhorkový šalát 😉

zuziq
2. mar 2011

magi napady - kurca 4 druhy syra... a aj ked nie som velky zastanca sackovych polievok a podobnych vyrobkov, tieto magi napady ( zatial co sme skuili) su veeeelmi fajnove... najma ak clovek nestiha 😝

lyongirl
2. mar 2011

@zuziq ja mám nejaké Maggi doma, syn dostal v škôlke a neviem sa to odhodlať spraviť 😀

zuziq
2. mar 2011

@lyongirl ja som tiez dlho vahala, lebo mam proste nejaky odstup od takych tych instantnych veci ale tie magi su skor ako marinady a je to fakt vyborne.. skusali sme ich viacere a vsetky nam zatial velmi chutili a hlavne, aspon podla mna, nemaju taku tu typicku umelu chut sackovych polievok. Ale inak tiez vzdy vaham, ci ich urobit, pride mi to take divne, ze co je to za varenie, ked to len vykydnem na pekac a nemam s tym ziadnu robotu 😀

kaara1980
2. mar 2011

@zuziq
@lyongirl ja som robila tiež raz tie bylinkové...ale tiež len vďaka tomu,že to malý dostal v školke 😉

salma22
2. mar 2011

palacinky mnamky

berika
2. mar 2011

@ankalv1 môžem ťa poprosiť o recept na azu? velmi dávno to moja mama robievala, len potom stratila recept a nevedela si spomenúť ako nato. To sme celá rodina strááásne mali radi

anaxamon
2. mar 2011

ja som varila este vcera do neskoreho vecera, bravcove masko na cibulke a horcici a k tomu zemiakove pyre

miruska15
2. mar 2011

špenat so zemiakmi a vajičko 😉

samasa
2. mar 2011

my mame kapustnicu a čínu s ry žou 🙂

daniz
2. mar 2011

U nás stááášne veľa hríbovej polievky a šišky, na večeru a zajtra asi niečo z cestovinou 😒 😒 😒 špagety, cestoviny a la kura na paprike....neviem 😅 😅 😅

mia258
2. mar 2011

Knedličkovú polievku, rybu s mandľami a varené zemiaky + miešaný zeleninový šalát 😵

miriamr
2. mar 2011

malá ma dnes rajčinovú polievku so syrom a kura od včera, no dnes s ryžou a my koložvársku kapustu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4476 😀

anelisa
2. mar 2011

brokolicova polievka a zemiakove lokse 🙂

ankalv1
2. mar 2011

@berika ja robievam azu takto: Cibuľku nakrájam nadrobno,opražím na oleji,pridám na pásiky nakrájané kuracie mäso a orestujem ho.Osolím,okorením,poprášim mletou červenou paprikou,pridám lečo,paradajkový pretlak,podlejem troškou vody a dusím.Ku koncu to dochutím-ja zvyknem malému odobrať a nám tam dať trochu chilli a 1/2 bujónu-tej sa rozpustí v šťave a má to výraznejšiu chuť.

kibuk
2. mar 2011

dnes dcerke len špagetky so syrom a syna mam na prazdninach 🙂 😉

katy2
2. mar 2011

fazulova polievka na kyslo a palacinky s lekvarom... mnam....

fomarik
2. mar 2011

restovaná kuracia pečeň s ryžou, šošovicová polievka