Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som dnes robila len rychlovku-cestovinu-"skrutky" s morca dellou 🙂
Ja vôbec neviem čo variť, musím niečo vymyslieť, mm je chorí tak horor, horšie ako 4 malé choré deti 😅 😅 😅 . Takže čo asi jemu pôjde na chuť a deti asi dojedia bábovku na večeru s čajíkom-dnes nasucho 😅 😅
Ja som robyla sulance z prielami deti miluju a j muzicek.Jana.
keďže sme všetci maródi, a ja najvätší, tak dnes rýchly obed: bambinková polievka a pečené kura, zemiaková kaša, kompót 😉
joj 😀 Bryndzové pirohy....
@martinkatinka mna pirohy...hm ja som ich robila par krat . do pirohu dam bryndzu smiesanu so zemiakovou kasou... ale nikdy ich nemam take tucnucke tie pirohy su akoby splasnute a bryndza so zemiakmi sa akoby kdesi vytratili 😅 tak som sa nato vykaslala a uz ich nerobim...
ja akurat dorabam neskory obed ....raznici 😵
dnes som robila syrovú polievku-už je skoro celá fuč taká bola dobrá 😉 a azu s ryžou
dubakova omacka s haluskami a čínska polievka-detska sa do nej zamilovali 😉
My sme dnes mali mäsko na zelenine a ryžu. Polievka brokolicová.
včera bola hrachová kaša-ja s opraženou cibuľou,tatko s klobásou
dnes bude zapečená brokolica so zemiakmi,mrkvou,kukuričkou a lahodkovou cibuľkou a k tomu uhorkový šalát 😉
magi napady - kurca 4 druhy syra... a aj ked nie som velky zastanca sackovych polievok a podobnych vyrobkov, tieto magi napady ( zatial co sme skuili) su veeeelmi fajnove... najma ak clovek nestiha 😝
@lyongirl ja som tiez dlho vahala, lebo mam proste nejaky odstup od takych tych instantnych veci ale tie magi su skor ako marinady a je to fakt vyborne.. skusali sme ich viacere a vsetky nam zatial velmi chutili a hlavne, aspon podla mna, nemaju taku tu typicku umelu chut sackovych polievok. Ale inak tiez vzdy vaham, ci ich urobit, pride mi to take divne, ze co je to za varenie, ked to len vykydnem na pekac a nemam s tym ziadnu robotu 😀
palacinky mnamky
ja som varila este vcera do neskoreho vecera, bravcove masko na cibulke a horcici a k tomu zemiakove pyre
špenat so zemiakmi a vajičko 😉
my mame kapustnicu a čínu s ry žou 🙂
U nás stááášne veľa hríbovej polievky a šišky, na večeru a zajtra asi niečo z cestovinou 😒 😒 😒 špagety, cestoviny a la kura na paprike....neviem 😅 😅 😅
Knedličkovú polievku, rybu s mandľami a varené zemiaky + miešaný zeleninový šalát 😵
malá ma dnes rajčinovú polievku so syrom a kura od včera, no dnes s ryžou a my koložvársku kapustu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4476 😀
brokolicova polievka a zemiakove lokse 🙂
@berika ja robievam azu takto: Cibuľku nakrájam nadrobno,opražím na oleji,pridám na pásiky nakrájané kuracie mäso a orestujem ho.Osolím,okorením,poprášim mletou červenou paprikou,pridám lečo,paradajkový pretlak,podlejem troškou vody a dusím.Ku koncu to dochutím-ja zvyknem malému odobrať a nám tam dať trochu chilli a 1/2 bujónu-tej sa rozpustí v šťave a má to výraznejšiu chuť.
dnes dcerke len špagetky so syrom a syna mam na prazdninach 🙂 😉
fazulova polievka na kyslo a palacinky s lekvarom... mnam....
restovaná kuracia pečeň s ryžou, šošovicová polievka

@mrka2 jaj no to je nadlho..ja ju nemusim 😒 ja som tiez dlho nerobila 🙂