icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
23. máj 2014

naše raňajky bryndzová nátierka, paprika 🙂

ada510
23. máj 2014

No manzelovy pracovný obed nachystany zemiakové placky so slaninkou a rebarborovy kolacik;)

tinaaa84
23. máj 2014

@sesilia 1 kg stálo 1,60 eur

monikaresovska
23. máj 2014

@tinaaa84 Božičku, tak ja by som sa ojedla, škoda len, že nebývame bližšie☹

tinaaa84
23. máj 2014

@monikaresovska no väčšina mi vošla do mrazáku a čo nevošlo sme zjedli 😀 ,ale môžem povedať, že sme mali dosť, len sme odfukovali pri telke

maminka2013
23. máj 2014

Dnes spenat, vajicko a varene zemiacy k tomu 🙂 a polievka z cervenej sosovice 😉

mili7
23. máj 2014

Ahojte. My dnes varíme lososové rizoto a živánsku, takže dnes rovno bude aj večera 🙂 Polievka nám zostala zo včera zeleninová s cestovinou.

kuwait
23. máj 2014

@mili7 ako robis tu zivansku?

monacanka
23. máj 2014

dneska zivanska (kuracie mäso, s bravcovým ,zemiaky ,cibula, paradajka, farebna paprika, klbasa slanina!), a salatik uhorkovy s jogurtom a aspom bude aj na sobotu aj nedelu

mili7
23. máj 2014

@kuwait Ahoj, to je také rôznorodé jedlo, že zakaždým tam dám niečo iné, na čo máme chuť, alebo čo dom dá 🙂 Dnes to bola taká jednoduchá rybacia, keďže to bude papať aj moja malá princezná. Ošúpala som si a nakrájala na kolieska zemiaky, mrrkvu, umyla filety z lososa. Alobal som si potrela olejom a vrstvila - zemiaky, mrkvu, naružičkovanú brokolicu, posolila, okorenila, poukladala filety a prikryla som to znova zemiakmi, ktoré som zase trošku osolila. Zabalila som to do batôžteka a piekla v rúre asi hodinu na 200 stupňoch.
Ale inokedy robím aj normálnu mäsovú živansku: napr. kuracie mäso, slaninka, klobáska, cibuľa, paprika, paradajka,... Takže tam môžeš dať hocičo, čo Ti chutí a čo doma nájdeš 🙂

firstbaby
23. máj 2014

U nas dnes strapačky, velmi sa na ne tesime 🙂 a este si urobime nejaky lahky dezert bud z listkoveho cesta alebo nejaky fajny puding 😉

levandullka
23. máj 2014

Nše zdravé každodenné trio 🙂

daniela09
23. máj 2014

od včera máme zepekané zemiaky s brokolicou a kuracím mäsom

monika837
23. máj 2014

@lululka555 ja som robila minulu nedelu... moje dievcata miluju paradajkovu omacku.... starsia mi povie mamka kedy budeme konecne mat gulate maso a paradajkovu omacku... 😀

monika837
23. máj 2014

@tinaaa84 mnaaaaaaam 😀

monacanka
23. máj 2014

a stihla som spravit aj sarissky jablcnik kamily magalovej je super

zuul
23. máj 2014

Maminky ahojte,

chcem Vas poprosit o recepty na rozne odskusane domace pecivko, chlieb.

dakujem velmi.

mili7
23. máj 2014

@zuul Ja som zatiaľ robila iba tento, ale z celozrnej múky a bol super a je jednoduchý http://varecha.pravda.sk/recepty/irsky-chlieb-z...

zuul
23. máj 2014

@mili7 dakujem ti. isto vyskusam, uz dnes vecer, aby sme mali na ranajky. 😀

daniz
23. máj 2014

dnes šampiňónová polievočka a cesnačky

monikaresovska
23. máj 2014

Dnes pečieme "geniálne palacinky". Ocko má plnené s marhuľovým džemom a mamka s banánmi, ozdobené nutelou a šľahačkou🙂

veronicka12
23. máj 2014

Babule .prosim vas dobry receptik na kuracie prsia so sparglo a syrom dakujem

lea231
23. máj 2014

@tinaaa84 aj my chodime nakolko byvame priamo v Rajke kde je jahod. poli niekolko 🙂

lea231
23. máj 2014

@lululka555 jedno z mojich naj jedal.... vzdy svokra posle, ak urobi 🙂

hyta
23. máj 2014

Ahojte, už som stihla prečítať čo dobrého ste tu navarili. U nás bola cesnaková polievka so strúhaným syrom a jablkovo-pudingová žemlovka z vianočky. Motivovali ste ma plnenou paprikou, tak asi zajtra uvarím i ja a k tomu domácu knedľu.

m_ij_ka
23. máj 2014

kyslá fazuľová polievka, fučka a pečené kura, kapustový šalát 🙂

karkana
23. máj 2014

my máme dnes harulu 🙂

katussska24
23. máj 2014

My dnes tú najklasickejšiu klasiku slovenskú - tj kurací vývar s rezancami, rezeň s maslovými zemiakmi a šalátom. Dezert máme domáci krémeš a dostali sme aj domácu višňovú štrúdlu 😉 🙂

m_ij_ka
23. máj 2014

práve som dopiekla bublaninu s jahodami 🙂

zoe_a
23. máj 2014

ahojte... my sme si dnes urobili vianoce 🙂 Upiekli sme si košíčky, ktoré zväčša pečieme len na sviatky.. Dnes orechové a vanilkové s ovocím 🙂