icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cobhan
25. máj 2014

pre seba raw food a drahemu a dietatu langose 🙂

zarabono
25. máj 2014

Dnes karfiolova polievka,cernohorsky rezen,ryza,zemiaky,uhorkovy a kapustovy salat,mexicky gulas,tvarohova a orechova strudla

m_ij_ka
25. máj 2014

hrachová kaša s pečenou klobáskou, tvarohové slíže

slimstar
25. máj 2014

Čokoládové placky s jahodami 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1413-cok...

heltacek
25. máj 2014

Som premýšľal nad sviečkovou, ale polovička rozhodla "špargľa s kuracím mäsom"

slavka1307
25. máj 2014

Prosím o radu.
Piekla som takú roládu - upravila som si recepty z minulotýždňovej relácie varí vám to.
Lístkové cesto som natrela zmesou kyslej smotany a syra v črievku, na to som dala listy špenátu, na to plátky salámy a strúhaný syr. Zabalila som to, potrela vajcom, posypala sezamom. Piekla som na 200 stupňov, kým vrch nebol hnedý.
Teraz som to rozkrojila a vnútri je to cesto také surové - resp. rozmočené ? Neviem to posúdiť. Môžeme to jesť, alebo to mám dať ešte do rúry - ale potom mi to zhorí...
Ďakujem za rady.

wighy
25. máj 2014

Kare na cibuli a slaninke s pecenymi zemiakmi

smoulinka13
25. máj 2014

ako dezert cokoladove mafinky mnaaam 🙂

eva7780
25. máj 2014

polievka s pecenovymi haluskami,zemiakova kasa a kuracie rezne,vtacie mlieko 🙂

tin007
25. máj 2014

Zo vcera dojedame kuracie prsia v kokosovej omacke s ryzou, na veceru bude zeleninova polievka s cicerom a asi urobim pudingove pohare, alebo len ovocnu misu.

lululka555
25. máj 2014

Ahojte 😎 dnes u nás vývar so zeleninkou a slížikmi,kuracie prsia zapekané so syrom a smotanou,zemiakové pyré a @levandullka ma inšpirovala ku koláčiku,recept z kuchyne lidla,chladí sa,ďakujem za super receptík,málo roboty a úžasný výsledok... 😵

charllotte
25. máj 2014

Bravcovy perkelt nakyslo ovonany hribikmi, halusky a poobedne maskrtenie.... banan, piskoty, cokolada.....dala som varovu a milku oreo, preto tie hrudky na cokolade 😀

mili7
25. máj 2014

Ahojte, my sme dnes varili gulášovú polievku s domácim zemiakovým chlebíkom, zeleninové rizoto s kyslou uhorkou a dezertík bude zmrzlinka, keď už máme konečne takto teplo 🙂

laskonka28
25. máj 2014

Tak ja dnes tak oddychovo...včera som piekla 2 zákusky a jednu tortu...manžel má dnes narodeniny...tak sme išli na obed na pizzu...dokonca aj malá jedla...včera som spravila žĺtkové rezy a nový kokosový zákusok a manželovi obľúbenú tortu zo salka...tak peknú nedeľu...

daniela09
25. máj 2014

mali sme sviečkovú na smotane z kuracích pŕs, knedlík.

celasapremenim
25. máj 2014

zeleninovu polievku....mrkva, petrzlen, hrach, zemiaky, sampinony a morsku rybu s pecenymi zemiakmi a miesanym salatom

detom potom puding 🙂

amdeis
25. máj 2014

Dnes som prerusila 5-dnovy maraton kolozvarskej kapusty a vyprazila som karfiol, patizon. K tomu zemiaky na mladej cibulke, tatarka a hlavkovy salat v sladko kyslom naleve.

levandullka
25. máj 2014

@lululka555 Jeeeej, my sme ho mali vcera, nevedeli sme sa ho dojest 🙂. Inak nabuduce odporucam robit korpus z jeden a pol davky, je to ovela lepsie 🙂. Daj vediet ci chutil 🙂. Boze ako by som si este dala 😀

majush
25. máj 2014

dievčatá, neporadíte ? raz som jedla čokoládové muffiny. do cesta išla rozpustená čokoláda a minimum múky, nemáte niektorá presný recept? stále mi behajú po rozume a zatial sa mi nepodaril taký recept vygoogliť...dakujem!

kuwait
25. máj 2014

@charllotte ja som tie banany v cokolade robila tak ze som koliecka bananov namocila do rumu alebo konaku- grand marnier vtedy to bolo super len nie pre male deti.

modrofuzik11
25. máj 2014

paradajkovu polievku a slivkove gulky 🙂

hyta
25. máj 2014

Ahojky, u nás včera kuracia polievka s rezancami, ostalo i na dnešný deň a hovädzia roštenka, ryža, zeleninový šalát. Dnes som urobila z mletého mäsa plnené kelové listy a k tomu zemiaky, ostane i na pondelok. No a aby bolo čo ku kávičke zahryznúť, upiekla som Milka rezy.

natalushka
25. máj 2014

Sice po obede..ale mozno inspiracia na zajtra..grilovany hermelin(v alobale,na panvici🙂) a k tomu salatik z cerstvej zeleniny s trochou kyslej smotany..a pre manzela na "zahustenie" k tomu este osmazene zemiacky..a navarene bolo za 20minut🙂

lululka555
25. máj 2014

dnešný koláčik @levandullka 😝

lovely_choice
25. máj 2014

dnes cestoviny s kuracim masom v sampinonovo-nivovej omacke

m_ij_ka
25. máj 2014

naša večera obložená misa, bagetky

lovely_choice
25. máj 2014

ako dezert jablkovy RAW kolac

lovely_choice
25. máj 2014

@hatapkagb inspirovala som sa receptom na vareche - http://varecha.pravda.sk/recepty/nepecene-ovsen...
Trosku som rcp pozmenila, aby boli zdravsie - pridala som trochu pomletych spaldovych otrub, dala menej medu a namiesto pomarancovej stavy som dala kokosovy olej 🙂

mami.sk
25. máj 2014

nedeľný obed - mrkvová krémová polievka s kyslou smotanou a bravčové dusené s ryžou 😉 zákusok zostal zo včera - punčový rez 😉

mastulka
25. máj 2014

Dnes sme mali slepaciu polievku s rezancami a plnene tortilly