icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

apna
15. jan 2010

ahojte
kazdodenny problem,co dnes varit 😝 😀
dnes sme mali varene zemiaky s koprom,vyprazany karfiol a uhorkovy salat

mukky
15. jan 2010

mňam 😀

mukky
15. jan 2010

ja dnes budem variť/piecť/ banánové šišky/pampušiky/ a nedávno som urobila bryndzovu pomazánku

ozi
autor
15. jan 2010

brééé ránko, ja mám ešte paradajkovú od včera a urobím kur. prsia na prírodno a zem. kašu

a upečiem chlebík, tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21558, ja však dávam muku takmer pol na pol

evitkamalicka
15. jan 2010

luskova omacka+fasirka

evitkamalicka
15. jan 2010

a zajtra pojdeme na obed do restiky a na veceru alebo v nedelu asi urobim pizzu

ozi
autor
15. jan 2010

ja zajtra asi černohorský kur.rezeň a polievku? ?????????? ....ešte neviem 😨

neurologia
15. jan 2010

ahojte prispejem aj ja najnovsie som posadnuta touto ryzov....uvarime si ryzu...na panvici na olivovom oleji si oprazime prelisovany cesnak nastruhanu mrkvu a na kococky nakrajanu kapiu (cervena paprika)...ked to mame poprazene pridame am uvarenu ryzu a premiesame este kusok poprazime...podavame posypane nastruhanym tvrdym syrom....mnam uz sa na to tesim 😉

lyongirl
15. jan 2010

ahojte, tak ja som si tu včera zobrala inšpiráciu a robím granadír a chlebík idem piecť tento:

Grécky chlieb s olivami
300 ml vody, 1 lyžička soli, 250 g T650, 250 g celozrnnej múky, 1 lyžička rozmarínu (nedávala som), 1 lyžička sušených kvasníc, po zvukovom signále pridáme 100 g na väčšie kusy nasekaných olív a 2 menšie cibule podusené na 23 lyžiciach olivového oleja (druhýkrát som cibuľu nedávala, len olej). Program základné pečenie, nastavenie kôrky – stredná.

len polievku stále neviem akú 😒

neurologia - tá ryža môže byť super...

zuzu13
15. jan 2010

u nas je na dnes segedinsky gulas, knedlik, no a idem spachat nejaku zeleninkovu polievku s cestovinou...
ta ryza vyzera fakt super 😉

lyongirl
15. jan 2010

žeby som spravila vajíčkovú? To je taká rýchla, ešte mi ani menšie dieťa nespí, no hrôza, inokedy ho láme už o 9:30 a dnes si dal asi redbul 😀

jaaty
15. jan 2010

My sme dnes mali vaprážaný karfiol a brokolicu s varenými zemiačkami. Hanka to má rada a môže mi pri obaľovaní pomáhať- to jej potom viac chutí. 😉
Zajtra slepačiu polievku so slížikmi a kapsy z karé plnené šampiónmi a syrom. K tomu asi zemiakové pyré.
Včera som robila kysnuté makové lievance (recept z časopisu televízia na bud. týždeň) a chutili aj Hanke- Sú skvelé 😀 , vyskúšajte

pancake
15. jan 2010

cessy preco to este vyprazas? nestaci to iba posypat syrom? ved potom je to 2 krat prazene. 😕 😕 😕 a vela roboty, nie??? 😕 😕 😕 😕

petruska77
15. jan 2010

my sme dnes mali brokolicovu polievku a kura na smotane s cestovinkou 🙂

mukky
15. jan 2010

pan a vies ake je to dobre?tu palacinku zvynieš a obalíš do trojobalu a je to famozne aj sýte,vyprazas to ako rezen 😀

babulina
15. jan 2010

uz sa tesim na vikend dame bryndzove pirohy 🙂

pancake
15. jan 2010

no ale preco este raz vyprazat? to to nechapem. 😕 😕

mukky
15. jan 2010

juj pan 😀 vies co je trojobal,nie??muka,vajicko,struhanka...tu palacinku do toho obalíš y vypražaš ako rezen 😀 ,je to ine a chutné

zuzula25
15. jan 2010

ahojte.
takze dnes je konecne cesnacka a plnene sampiony so zemiakmi??ale co zajtra??? 😕

apna
15. jan 2010

ahojte.
ja mam dnes zelenin.rizoto a priatelovi som len tak opiekla osolenne a okorenene kuracie rezne,ulozila do skla,vo vypeku rozpustila kys.smotanu+2lyzice horcice+asi 200gudeneho syra...poliala tym rezne a dala este zapiect
uvidime, co to bude,robim to prvy krat

ozi
autor
15. jan 2010

apna, vyzerá to zaujímavo, napíš aké to bolo 😉

kibuk
15. jan 2010

hm tak ja som dnes nevarila mali sme nabity den a svokra nam navarila plnene kapustne listy juj mnaaaaam a porovu polievočku 🙂 🙂 🙂 a zajtra ideme oslavovať k rodičom tak tam nas čaka naš gulaš na husto s kolienkami a polievočka no neviem 🙂

apna
15. jan 2010

ozi ajmne sa to zdalo zaujimave,ked mi kamoska vravela,ze to je super
no ale vobeec o nie je dobre,skoncilo to v kosi 😀 😠 😝
tak som p urobila hamburgery 😀
a este tie bananove pampusiky od mukky,su vyborne 😉

pancake
15. jan 2010

apna co je na tom zle? ved to sa neda ,,byt zle,, 😕

milocka29
15. jan 2010

My sme vcera mali bravcove kocky so sampinonmi na stave a k tomu slovensku ryzu. Dnes fazulova polievka a pizza.

apna
15. jan 2010

pan ani neviem,take divne kysle to bolo,ja nezvyknem pouzivat kyslu smotanu na take a udeny syr som pouzivala prvy krat v zivote 🙄
nechutilo mi,ani p nie 😝

ozi
autor
16. jan 2010

apna 😀 😝 , tak dík

dnes nebude nikto domka, iba ja a malá, takže varím iba jej, ja mám od včera a na zajtra plánujem Černohorský kurací rezeň, ja ryža, deti a mm hranolky a polievku asi klasika, rezancovú 😉

mukky
16. jan 2010

ja dnes nevarím,ideme do reštaurácie,už sa teším 😀 😎

cessy
16. jan 2010

pancake presne ako mukky pise, obalis a vyprazis.....robim to tak a chuti nam to vsetkym 😉

mukky prehliadla som recept na tie bananove panpusiky????????kde ich mozem najst????? 😕 😅

cessy
16. jan 2010

dnes som robila kuraciu polievocku a sližiky a druhe .....hmmm....este neviem 😉