Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte kucharečky 🙂 ja som dnes zeleninovu polievku s haluškami a vypražany pangasius+zemiakova kaša 😉
zemiaky s cesnakom pecene v rure a k nim kefír,polievka,falosna gulášová 🙂
baby,ja varim madarsky gulas,ale z toho korenia gulasoveho trochu stipe,dcera mi ho nebude jest,poradte ako stiahnem stiplavost prosim?
na zajtra chlpate knedlicky s kyslou kapustou
Prave sme dojedli spenatove halusky so syrovou omackou..to je aka dobrota? preco som to doteraz nevedela? 😀 😀
@elixia mozes dat recept?
@titkovamiriam mozes prosim ta mi dat recept na bryndzove palicky. myslim ty si to robila
@zuzka1. no ja som nesla na mimibazari niekolko receptov a nakoniec som si z toho taky mix urobila 😀 Mala som pol sacka spenatu (rozmrazeneho uz), dala som do neho 1 vajce a polohrubu muku...konzistencia taka ani husta ani riedka...normalne z toho nahadzes halusky do vriacej vody,scedis a na tanieri polejes syrovou omackou - na masle som osmazila na pasiky nakrajanu sunku (asi hrst), zaliala mliekom (od oka) a do toho som dala zvysky syrov z chladnicky..taveny, mozarellu a nastruhala trochu goudy este..povarila som na slabom ohni,kym sa syr neroztopil..ak je omacka husta,prilej trochu mlieka este.. 😝
zuzka kolko bryndze tolko masla a muky-vypracovat cesto nakrajat potriet vajičkom a posypat cim len chces,tu su moje syrove:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35993&use...
a samozrejme syry mozu byt rozne alebo kombinacia syr tvaroh 😀
ja som dnes robila hrachovu polievku a zajtra este asi spravim buchty na pare 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26516
Tak toto može byt fajne mnam vyskušam 🙂
dnes brokolicova kremova polievka s opecenym chlebom a druhe varene zemiaky s vnatkou a prirodne kuracie prsia s dusenou mrkvou.
Guláš - klasika s chlebíkom a bude aj na zajtra - teda dúfam-verím...
pyre s maskom v trojobale(este uvidim ako ho robit budem) poliate paradajkovou omackou 🙂
dnes chcem urobit cokoladove pudingose a zeleninovu "struhanu" polievku
kapustnica a parene buchty pre mladez 🙂
Asi spenatove halusky so syrovov omackou
dnes bude pečené kura s ryžou a šalátom,lebo sme boli v obchode a malý zahlásil ,prečo zas nemáme kurča, (z reklamy na jednotu) a a vraj musíme kúpiť kura,lebo on ho strašne má rád atď. 😕 .Pre mňa akože novinka,tak pečieme kura 😉
@petusko aj my dnes robime kapustnicu, a dufam, ze vydrzi aj na zajtra 😵
U nás sa dojedia odvčera dukátové buchtičky a dnes bude perkelt s haluškami... 😉
U nás dnes segedín a domáca hrnčeková knedľa
dnes zeleninková polievka s haluškami zo včera, cesnaková polievka a francúzske zemiaky.. 🙂
Zeleninova polievka,pecene kuracie stehna,zemiakova kasa,uhorka alebo kompot.
pridavam sa do klubu zeleninovaj polievky dnes 😉 my taku mixovanu kremovu...a este cina
dnes som uvarila kuraci stroganov...mnam mnam

brokolicovo-mrkvovo-syrove fasirky a zem. kasa .... a asi sa vrhnem este na tvarohove sisky