icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bambina78
8. jún 2014

@chocolatte1 aj umna takato vecera..akurat s tuniakom 😉

daniela15
8. jún 2014

@efci aký veľký hrnček si použila 2,5 či 3 dcl? 🙂

slimstar
8. jún 2014
juranka
8. jún 2014

Ako dezert som urobila bublaninu s ceresnami. Recept- 500g polohr. muky, 1 PDP, stipka sody bikarbony, 200g prask. Cukru, 4 vajcia, 3 dcl mlieka a 2 dcl oleja- dobry jednoduchy recept pre tie z nas ktorym sa nechce velmi pracovat, staci to vsetko dokopi zmixovat, nahadzat ovocie a sup do truby- 180 C, 25-30min 😉

luciok
8. jún 2014

@efci Na utorok sa mi ohlásila na návševu kamarátka, tak ju možno vyskúšam. Dám vedieť 😉

zklimekova
8. jún 2014

Dnes bola zeleninová polievka, ryža, pečené kurča a kuracie stehná, poobede výletík u nás v skanzene a lesoparku a potom super dobrota Pavlova torta 😉

ivushqa
8. jún 2014

@juranka túto bublaninu robievam aj ja, je super 🙂 a ovocie zalejem ešte želatinou, tak nie je taká suchá

tinaaa84
9. jún 2014

My sme mali včera kuracie vyprážané rezne, zemiakové pyré a šalát a dezertík bol špaldový kokosovo-salkový koláč.

m_ij_ka
9. jún 2014

naše raňajky ananásová jogobella s rohlíkom 🙂

hyta
9. jún 2014

@wighy Prosím ťa , môžeš mi napísať receptík na tie šišky? Ďakujem.

labocca
9. jún 2014

dnes na obed dojedame zo vcera...zeleninova polievka (hrasok,mrkva,kalerab,karfiol) a krupicove halusky,
"Rozstrelene spanielske vtaciky" ,ryza, uhorkovy salat🙂. Na veceru nieco lahsie......listovy salat s mozarellou a bzlinkovzm dressingom.

nikushkasa
9. jún 2014

Dnes u nás kuracie prsia s kozím syrom a dusenou zeleninou 😉 😉
http://tipnajedlo.sk/recepty/kuracie-prsia-s-ko...

maminka2013
9. jún 2014

Dnes u nas zeleninova polievka zo vcera a segedin s knedlou 🙂

monacanka
9. jún 2014

dneska reznik zo vcera a salatik vhodny na toto horuce obdobie

daniz
9. jún 2014

v sobotu sme boli na detských rybárskych pretekoch tak deti mali len párky , ale obed navarila babka, len pre neskutočný hic jedli až okolo 17.00 vyprážané rezne + zemiačky + hlávkový šalát, a na večeru bola fr. polievočka
v nedeľu zeleninková polievočka s krúpkami a br.karé na šampiňónoch + ryža , kyslá uhorka, ako dezert veeeeľmi veľký nanuk a na večeru bola grilovačka.
dnes podojedáme

chloe001
9. jún 2014

Za posledne dni... paradajkova polievka, vyprazany syr, varene zemiacky, tatarska
tekvicovy privarok, zemiaky s koprom, masko s paradajkami na stave
karfiolovy nakyp, paradajkovy salat,
kukuricova polievka, pecene kuracie stehna, ryza

amdeis
9. jún 2014

U ns mame masovy vyvar a na druhe sekana s pyre a k tomu marhulovy kompot.

luciok
9. jún 2014

@zklimekova Wau tak tá sa ti podarila krásne. Slintám 😝

luciok
9. jún 2014

My dnes dojedáme nedeľný obed a plánujem pohostenie pre zajtrajšiu návštevu, zatiaľ som rozhodnutá pre grécky šalát, muffiny a tuniakovú nátierku na jednohubky. Bude horúco, tak ten šalát sa snáď hodí a osvieži..

stellamaris
9. jún 2014

dnes karfiolova polievocka, dusene kuracie nozky s cibulkou,ryza alebo zemiaky podla chuti,uhorkovy salat.Ako dezert peciem jablkovu strudlu 🙂

marlenka75
9. jún 2014

Bravčový vývar s rezancami, palacinky s nutelou, šlahačkou a zmrzlinou.

titkovamiriam
9. jún 2014

tak ja som sem cez vilend ani nekukla ,lebo uz v sobotu sme sa vybrali na jazero a boli sme tam cely den,vecer som uvarila len spanatove halusky so syrom.Vcera sme mali oslavu tak sme klasika grilovali masko,ryby a syry.V tom horku sa musim priznat ani tortu som nerobila,len kopec zmrzliny z jahod a ríbezlí.Torticka bude cez vikend 🙂

titkovamiriam
9. jún 2014

Dnes som spravila granatir a hlavkovy salat

michaela2008
9. jún 2014

ranajky: chlebik s rybacou pomazankou a s cerstvymi cibikmi
Obed, Vecera: salatova polievka a cestoviny na smotane so spenatom a tofu syrom. Od piatku do nedele sme piekli 6 tort, tak len rychlovky, potrebujem oddych od kuchyne...

karkana
9. jún 2014

my dnes od včera bačovský rezeň so zemiakmi a šalátik 🙂

komplikovana
9. jún 2014

Ahojte žienky, pekný pondelok. Moj dnešný obed - hovadzie s lečom a ako príloha bola polenta.

f3rari
9. jún 2014

cestovinovyyy salaaat s kuracim mäskom 🙂

diusik
9. jún 2014

Kolacik,tvarohovy bez muky.S jahodkami 😉

domeli
9. jún 2014

@diusik prosím, prosím, dáš recept? Dík veľmi.

domeli
9. jún 2014

@diusik akurát sa totiž chystám spotrebovať tvaroh aj jahody nejakým šikovným spôsobom a toto vyzerá ozaj chutne 🙂