icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

diusik
9. jún 2014

@domeli 50dkg tvarohu,15dkg eritrit(ja som dala cukor obycajny a len 10dkg), vanilkovz aroma,ja som dala 1 van.cukor,2 vajcia,1 balik vanilkoveho pudingu,2dcl kyslej smotany,len to zamiesat,vyliat na plech,ale taky mensi,aby mala masa vysku na 2 prsty,nato ovocie podla chuti,a dat na 180c 30min,ale ja som dala 50min,pockat kym vychladne.Ja a ten puding cisto len prasok nasypat! dobru chut

siska53
9. jún 2014

Nase menu bolo v sobotu sosovicna na kyslo (pre nas dospelych aj na nedelu), muz -kuracie stehno na cesnaku,deti kuracie masko, vsetci zelenina na panvici,zemiaky,ryza.. A svokor robil jahodovu bublaninu. V nedelu sme mali kuraci vyvar s kukuricnymi pismenkami (i v pondelok),dojedalo sa zo soboty plus som robila baklazonove zvitky plnene tvarohom. Hlavne pre mna,kedze ja maso nejem. Kura bolo domace. Zajtra planujem dojest polievku a spravit zapekaneho lososa a zemiaky v supke so spenatom(domacim).

chocolatte1
9. jún 2014

Verzia so syrom pre mňa s mäskom pre manžela...

chocolatte1
9. jún 2014
m_ij_ka
9. jún 2014

naša večera mrkvový šalát s rohlíkmi 🙂

nakup
9. jún 2014

Šošovicová polievka na kyslo a bravčové karé na šampiónoch so syrom ryža, hranolky a na večeru parížsky šalát

lovely_choice
9. jún 2014

nas dnesny dezert: vanilkovo-bananovy puding so slahackou a s hrozienkami 🙂

mima2778
9. jún 2014

Tieto dni len rychlovky,kedze sme vonku a stat za sporakom ma teraz nebavi 🙂 🙂 🙂 tak kuracie kridelka a zem.kasa,par.salatik a pistaciovy puding s ovocim, zajtra tiez len nejaku rychlovku,pravdepodobne spagety.

hyta
9. jún 2014

Ahojte, u nás sme dojedli kuraciu polievku s rezancami a urobila som kuracie rezníky, opečené zemiaky a uhorkový šalát. Na osvieženie sme mali zmrzlinu.

ewana73
10. jún 2014

Baby poradte mi , ako mam odstranit pachut z orechov , mam ich v mrazaku a su volajake potuchnute 😒

mili7
10. jún 2014

Ahojte. Tak včera som uvarila len takú rýchlu kalerábovú polievku s vajíčkom, ktorá je aj na dnes a dnes semolinové cestoviny s kuracími prsiami, kukuričkou a svetlou omáčkou, ktorú som zahustila zemiakom.

lenadka
10. jún 2014

@ewana73 na to už asi nepomôže nič, len ich vyhodiť ☹

ewana73
10. jún 2014

@lenadka no ved to ale nerozumiem tomu, ze preco a to sa mi stalo uz viac krat,neviem kde robim chybu? dala som orechy hned do mrazaka ,minule som ich mala v sklenenej flaske a tiez mi zatuchli a teraz som ich dala ako baby radili,ze do mikroteniveho sacka a to iste.. ja neviem tak ako ich mam "mrazit" ?

lenadka
10. jún 2014

@ewana73 vieš čo ja ich nemrazím, mám ich načistené už spred vianoc v sklenenom 5l pohári v špajzi na tmavom mieste a nič im nie je. Vyžadujú sucho, v mrazničke je vlhko, podľa mňa ich chytí pleseň potom a preto sú zatuchnuté.

lululka555
10. jún 2014

ahojte po dlhšej dobe 😎 tak ja som nevarila celý víkend,ale papali sme...dobroty našich maminiek 😉 ja som robila Pavlovu tortu na oslavu,inak celé 4 dni som sporák videla len z dialky 😀 dobre to padlo

dnes ešte vybalujem ,na večeru niečo ľahké urobím,asi nejake zeleninkové rizotko,dostala som kopec bio zeleniny zo záhrady 😵

lululka555
10. jún 2014

@zklimekova krásnu ju máš,aj ja som takú robila v nedeľu... 😉

tinaaa84
10. jún 2014

My dnes máme kuracie na prírodno plnené syrom a kápiou, ryža a kapustový šalát s mrkvou. Poobede niečo upečiem, ak sa mi bude chcieť v tom horku stáť pri sporáku

daniz
10. jún 2014

dnes len tak letne : cestovinky s jahodami 😎

chloe001
10. jún 2014

Dnes kuraci vyvar s rezancami, kuracie stehienka pecene vo vrecusku s tymianom a zemiakmi, k tomu aj ryza, pre istotu 🙂 a slivkovy kompotik pre najmladsiu 🙂

lovely_choice
10. jún 2014

u nas celozrnne semolinove penne s cervenou fazulou v smotanovej omacke 😎

firstbaby
10. jún 2014

U nas sa dnes este dojedal kuraci vyvar s mrvenickou a robila som halusky s tvarohom a domacim kyslym mliekom 😉

monika837
10. jún 2014

Deti maju cestovinu so syrovou omackou, maskom a kukurickov a ja s manzelom grilovany hermelin, tmava bagetka a paradajka.... 😉

komplikovana
10. jún 2014

Dnešný obed - Tortila /kúpená/ s osmahnutou červenou a žltou paprikou, cibulou a tofu a k tomu som si ešte pridala rajčinu, uhorku a fetu.

mami.sk
10. jún 2014

zeleninová polievka s krupicovými haluškami a vyprážaný karfiol so zemiakmi 😉

slimstar
10. jún 2014

Pečené zemiaky s tvarohom a so slaninou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1421-pec...

Recepty na domácu zmrzlinu
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1422-rec...

titkovamiriam
10. jún 2014

Ja som dnes bojovala v kuchyni od piatej aby sme mohli ist k vode,chlebik,zahradna polievka,gulaš s haluškami a ovocná dreň,teraz sme sa prišli trošku najesť a na večer sa k vode vratime na pečené ryby 🙂 🙂

jonki
10. jún 2014

@lovely_choice mozem poprosit recpetik 😉 na tu cervenu fazulu v smotanovej omacke. velka vdaka 🙂

ewana73
10. jún 2014

@lenadka no len ja ziadnu spajzu nemam zial ☹

m_ij_ka
10. jún 2014

vajíčková polievka, halušky s perkeltom

lovely_choice
10. jún 2014

celozrnne semolinove penne s cervenou fazulou v smotanovej omacke