icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lovely_choice
16. jún 2014

Semolinove spagety s oreganovym olejom, tomatom, cesnakom, syrom a bazalkou 🙂

mili7
16. jún 2014

Keďže včera bolo toho varenia dosť, tak máme aj na dnes obed. Takže som zatiaľ piekla iba raňajkovú pizzu z ovsených vločiek, jablkového pyré, banánu a škorice.

dorotka2013
16. jún 2014

@mili7 mnam ta pizza znie dobre...ako sa to robi?

mili7
16. jún 2014

@dorotka2013 Aj chutila super 🙂 Tu je link, odkiaľ to mám: http://www.fitnessguru.sk/#!286-raajkov-pizza/c3l8

m_ij_ka
16. jún 2014

guláš, ryža s hráškom a bravčové kocky na šťave, cvikla 🙂

maminka2013
16. jún 2014

Dnes kuracia pllievka, ryza a pecene kuracie stehna so slivkovym kompotom 🙂

raza
16. jún 2014

ahojte, viem, že existuje skupina o grilovaní... nemáte niektorá link?

juranka
16. jún 2014

kedze sme boli v sobotu na svadbe takze dnes dojedame este rezne a spravila som k nim cerstvu ryzu a zeleninovy salat a dezert su svadobne kolace 😀

zklimekova
16. jún 2014

prvý bazový sirup u nás ......mojej bande veľmi chutí 🙂 , tak sa teším , dávala som do neho trstinový cukor, preto je taký hnedý.....ešte spravím z jednej dávky, kým nám tu kvitne baza 😉

hyta
16. jún 2014

Ahojte, u nás sme mali na obed rýchlu vajíčkovú polievku a vypážaný syr, opečené zemiaky, domácu tatarku z bieleho jogurtu. Je sezóna jahôd, tak na zahryznutie jahodová bublanina.

reni1512
16. jún 2014

Baby pekarky prosim o recept na zarucene dobru piškotu na TORTU 🙂 ... pracujete s fondanom od dr.oetkera? je fajn? chceme malej upiect na rok tortu a rozmyslame potiahnut ju fondanom, nemame ziadne skusenosti, robime stale klasicke s cokoladou, dajte tipy... DAKUJEME 🙂

ddiankaa
16. jún 2014

My máme dnes na večeru žemľovku s jablkami a pudingom 😅

m_ij_ka
16. jún 2014

naša večera vianočka s maslom a džemom, kakao 🙂

monacanka
16. jún 2014

jahodova polievka boli sme na samozbere

iinuska
16. jún 2014

koprova polievka nakyslo, langose

slimstar
16. jún 2014

Hrnčeková pizza z nátierkového cesta
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1424-hrn...

mima2778
16. jún 2014

My dnes len narychlo halusky s vajickom,cvikla..nebolo casu varit,zajtra tekvicovy privarok,nove zemiaky,vajicko,fasirka.

a2303
16. jún 2014

Ahojte 🙂
Dnes som nakoniec ešte trocha varila, na večeru som upiekla na plechu: nové zemiačiky, novú cibuľku, papriku, paradajky, cukinu a slaninku s rozmarinom a k tomu uhorkový šalát. Teraz sa mi pečie v trúbe koláčik na raňajky, takže foto asi až ráno 😵 dobrúú

kibuk
17. jún 2014

Ahojte
Stvrtok a piatok kuracie kusky na zelenine a cestovina
V sobotu bola fazulova polievka, fasirky zo zemiakmi
Nedelu vyvar a fasirka na sosovici 🙂
Vcera sa este dojedalo a dnes trenciansky parok pre tatika a spagety s morcadellou pre deti

mili7
17. jún 2014

Ahojte, dnes mám na pláne pečené zemiaky plnené bryndzou

eva7780
17. jún 2014

Dnes parené buchty, keby sa nepokazilo počasie tak sa na to určite v tom teple nedám 😉 včera sme dojedali s nedele bravčové plátky s horcicovou omáčkou a zemiaky

m_ij_ka
17. jún 2014

zemiaková kyslá polievka, zemiakové placky s kečupom 🙂

monikaresovska
17. jún 2014

Dnes ešte dojedáme slepačiu polievočku a pečené kuriatko, ale aj tak som robila špíziky pečené na nový zemiakoch k tomu tzatziky a pre môjho najmenšieho kaleráb s mäskom a cestovinou🙂

komplikovana
17. jún 2014

Ahojte žienky, dnes na obed cestoviny - penne s paradajkovou omáčkou, mozzarelou a fetou.

erulka77
17. jún 2014

čevabčiči s novymi zemiakmi a uhorkový šalát

titkovamiriam
17. jún 2014

u nas dnes ostrokysla činska polievka,kuriatko zo vcera a boli sme na jahodach,no uz len tak na jedenie tak som spravila jahodovo jogurtove mlieko a zmrzlinu

adawada
17. jún 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

ja som dmes skusala grahamove rozteky mnam
http://www.sikovnamamina.sk/domace-grahamove-rozky/
a este budem aj ine varit jasne ale to az vecer

zklimekova
17. jún 2014

U nás dnes po dlhej dobe buchty na pare s jahodovým džemom posypané makom......ušili to na mňa deti aj so svojou prababkou a vyhovárali sa jeden na druhého, že koho to bol nápad 😀

daniz
17. jún 2014

dnes pravdepodobne granadír + hlávkový šalát