icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

l.lara
24. jún 2014

@macka23 prosim ta tu smotanovu tortu co si robila, ta plnka to je len smotana s vanilkou alebo aj slahacku si tam dala, ked sa dala tak krasne odkrojit? 🙂 dakujem

marcelaaaa
24. jún 2014

sosovicova polievocka a grecky salatik 🙂 mnamky mnam 😀

lovely_choice
24. jún 2014

dnes sme mali na olovrant / veceru spaldove palacinky s bio ribezlovym dzemom bez pridaneho cukru 🙂

lovely_choice
24. jún 2014

...mali sme sladky den (ked neratam obed - pecene maso so syrom a zeleninou)
na ranajky bublaninu s kavou, na desiatu ovsena kasa s bananom a medom a na veceru tie palacinky ... vsetko bez cukru, len s medom (palacinky nemali ani med, lebo dzem je sladeny prirodnou ovocnou stavou 🙂)

m_ij_ka
25. jún 2014

naše raňajky smotanový jogurt jahodový, rohlík

josephine77
25. jún 2014

dnešný obed buchty na pare a vajcová polievka

womankc
25. jún 2014

ahojte , ja som varila predvčerom kapustnicu - dala som na cibuli podusiť krabicu nakrajaných šampiónov osolila , č.korenie a kmín + trošku vegety s morskou soľou , potom som pridala mletú papriku , spenila a dala som kyslú kapustu jemne prevarila a pridala som konzervu fazule v paradajkovej šťave a trošku bravčových kostí , čo som vykostila z rebra, nakoniec som zahustila zápražkou s mletou paprikou , pridala majorán a cesnak . Podávala som na tanieri ešte s dvoma uvarenými zemiakmi v šupe / obielenými samozrejme/, to sme mali na večeru aj včera .

dnes nemám potuchy čo urobím, ale zrejme nejaké zeleninové rizoto, alebo špenátové halušky

maminka2013
25. jún 2014

Dnes kysla fazulova a plnene kuracie prsia so sunkou a syrom, k tomu zemiakova kasa 🙂

l.lara
25. jún 2014

koprova omacka a rychle tvarohove satocky
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/tvarohove-sa...

tanicka696
25. jún 2014

ahojte,my dnes cuketova polievka zo včera a idem robit plnenu papriku a po sti x skusit domacu knedlu,ešte sa mi ani raz nepodarila taka vlačna jak robievala moja mama ☹ neviete nahodou jak nato?

mili7
25. jún 2014

Ahojte, tak u nás dnes na raňajky celozrnno - kokosové lievance a na obed prívarok zo zelených strukov a zemiakov.

adawada
25. jún 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

@petacvicka Na oleji opražíme cibuľku a pridáme nakrájanú cviklu, kaleráb, zeler a kel. Zalejeme vodou a necháme variť asi 25 min. Časť zeleniny rozmixujeme a zahustíme ňou polievku. Nakoniec do polievky pridáme rozšľahané vajce a štipku soli.

daniz
25. jún 2014

dnes ešte dopapáme kelový prívarok 🙂

daniz
25. jún 2014

@tanicka696 to nevie nik, ja robím túto-vždy sa podarí : http://www.receptiky.sk/domaca-parena-knedla/

monacanka
25. jún 2014

u nás oblubena frankfurtska polievka s parkom a zemiakym a cestoviny s domacim tvarohom a kyslou smotanou

chocolatte1
25. jún 2014

Milujem šaláty 🙂 Dnes s kuracinkou...

marlenka75
25. jún 2014

Fazuľová polievka so širokými rezancami, kuracie ryzoto, šalát z čínskej kapusty.

zklimekova
25. jún 2014

Tak po pár dňoch prispejem aj ja ...za tých pár dní sme mali špagety s maskovou omáčkou s postrúhaným syrom, pečené kuracie stehná, niekto s ryžou, niekto s cuketovými ,,rezancami,, , smotanová polievka so zelenou fazuľkou, vyprážaný syr, varené zemiaky, ja som si spravila grilovaný so šalátom, paradajková polievka s haluškami , dnes sa doje paradajková polievka aj syr, ja som si na obed kúpila výborný šalát s grilovanou cuketou, baklažánom, šampiňónmi, údeným syrom 😉

zden2
25. jún 2014

ahojte šikovnice mám na vás otázku pomôcku na pirohy som si kúpila už dávnejšie ale nerada ju používam pretože sa mi to vždy otvorí a všetko z vnútra vytečie... teda ja to používam na výrobu lupáčikov a neviem kde robím chybu. dobre sa s tým narába keď ich dávam na plech tak sú pekné ale keď sa začnú piecť tak sa mi otvoria. ak máte dobrú radu budem vám veľmi veľmi vďačná 🙂 na foto je tá pomôcka ĎAKUJEM!

mima2778
25. jún 2014

Kuracie pecienky v zem.placke,salatik.Poobede jahodovy kokteil.

lovely_choice
25. jún 2014

Spaldove rezance so sampinonovou omackou 🙂

lovely_choice
25. jún 2014

Broskynovy "spaldatinovy" zakusok 😉

komplikovana
25. jún 2014

Ahojte kucháročky, dnešný obed - zeleninový šalát - / rajčina, paprika, uhorka, cibulka/ s tofu, fetou a cotagecheesom. Ako zálievka - olivový olej a balsamico.

lovely_choice
25. jún 2014

@monacanka jeeej cestoviny s tvarohom 🙂 my sa na nich chystame zajtra

nika80
25. jún 2014

@zden2 ja to mám tiež, ale používam to len na pirohy varené vo vode a zatiaľ sa mi ani jeden neotvoril. Ja keď to cesto preklopím, tak poriadne zatlačím. Ale možno pri pečených koláčikoch to nefunguje.

m_ij_ka
25. jún 2014

večera párky s horčicou, chlieb

rokka
25. jún 2014

@zden2 ...no presne tento problém som mala vždy aj ja...jednoducho som to vyriešila tým, že každý kúsok ešte na koncoch popritláčam vidličkou. Jeden kuchár mi poradil aj to aby som kraje ešte pred zavretím potrela vodou...no ale chce sa mi?! Vidlička to istí 😀

titkovamiriam
25. jún 2014

Ja som dnes mala plnenu papriku ,marhulovy kolač,marhulovu dren,zavarane marhule a nachystala som si na džem 🙂
a este som sa tu nepochvalila že teraz doma varim dvojmo-skusam na sebe paleo stravovanie 🙂

petacvicka
25. jún 2014

@adawada dakujem 🙂

zden2
25. jún 2014

@rokka
@nika80
Ďakujem vám obom no aj vidličkou som ich pritlačila ale napriek tomu sa niektoré otvorili... nabudúce vyskúšam tú vodu 🙂