Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
sosovicova polievocka a grecky salatik 🙂 mnamky mnam 😀
dnes sme mali na olovrant / veceru spaldove palacinky s bio ribezlovym dzemom bez pridaneho cukru 🙂
...mali sme sladky den (ked neratam obed - pecene maso so syrom a zeleninou)
na ranajky bublaninu s kavou, na desiatu ovsena kasa s bananom a medom a na veceru tie palacinky ... vsetko bez cukru, len s medom (palacinky nemali ani med, lebo dzem je sladeny prirodnou ovocnou stavou 🙂)
naše raňajky smotanový jogurt jahodový, rohlík
dnešný obed buchty na pare a vajcová polievka
ahojte , ja som varila predvčerom kapustnicu - dala som na cibuli podusiť krabicu nakrajaných šampiónov osolila , č.korenie a kmín + trošku vegety s morskou soľou , potom som pridala mletú papriku , spenila a dala som kyslú kapustu jemne prevarila a pridala som konzervu fazule v paradajkovej šťave a trošku bravčových kostí , čo som vykostila z rebra, nakoniec som zahustila zápražkou s mletou paprikou , pridala majorán a cesnak . Podávala som na tanieri ešte s dvoma uvarenými zemiakmi v šupe / obielenými samozrejme/, to sme mali na večeru aj včera .
dnes nemám potuchy čo urobím, ale zrejme nejaké zeleninové rizoto, alebo špenátové halušky
Dnes kysla fazulova a plnene kuracie prsia so sunkou a syrom, k tomu zemiakova kasa 🙂
koprova omacka a rychle tvarohove satocky
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/tvarohove-sa...
ahojte,my dnes cuketova polievka zo včera a idem robit plnenu papriku a po sti x skusit domacu knedlu,ešte sa mi ani raz nepodarila taka vlačna jak robievala moja mama ☹ neviete nahodou jak nato?
Ahojte, tak u nás dnes na raňajky celozrnno - kokosové lievance a na obed prívarok zo zelených strukov a zemiakov.
@petacvicka Na oleji opražíme cibuľku a pridáme nakrájanú cviklu, kaleráb, zeler a kel. Zalejeme vodou a necháme variť asi 25 min. Časť zeleniny rozmixujeme a zahustíme ňou polievku. Nakoniec do polievky pridáme rozšľahané vajce a štipku soli.
dnes ešte dopapáme kelový prívarok 🙂
@tanicka696 to nevie nik, ja robím túto-vždy sa podarí : http://www.receptiky.sk/domaca-parena-knedla/
Fazuľová polievka so širokými rezancami, kuracie ryzoto, šalát z čínskej kapusty.
Tak po pár dňoch prispejem aj ja ...za tých pár dní sme mali špagety s maskovou omáčkou s postrúhaným syrom, pečené kuracie stehná, niekto s ryžou, niekto s cuketovými ,,rezancami,, , smotanová polievka so zelenou fazuľkou, vyprážaný syr, varené zemiaky, ja som si spravila grilovaný so šalátom, paradajková polievka s haluškami , dnes sa doje paradajková polievka aj syr, ja som si na obed kúpila výborný šalát s grilovanou cuketou, baklažánom, šampiňónmi, údeným syrom 😉
ahojte šikovnice mám na vás otázku pomôcku na pirohy som si kúpila už dávnejšie ale nerada ju používam pretože sa mi to vždy otvorí a všetko z vnútra vytečie... teda ja to používam na výrobu lupáčikov a neviem kde robím chybu. dobre sa s tým narába keď ich dávam na plech tak sú pekné ale keď sa začnú piecť tak sa mi otvoria. ak máte dobrú radu budem vám veľmi veľmi vďačná 🙂 na foto je tá pomôcka ĎAKUJEM!
Kuracie pecienky v zem.placke,salatik.Poobede jahodovy kokteil.
Ahojte kucháročky, dnešný obed - zeleninový šalát - / rajčina, paprika, uhorka, cibulka/ s tofu, fetou a cotagecheesom. Ako zálievka - olivový olej a balsamico.
@monacanka jeeej cestoviny s tvarohom 🙂 my sa na nich chystame zajtra
večera párky s horčicou, chlieb
@adawada dakujem 🙂

@macka23 prosim ta tu smotanovu tortu co si robila, ta plnka to je len smotana s vanilkou alebo aj slahacku si tam dala, ked sa dala tak krasne odkrojit? 🙂 dakujem