icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jana_eyre
28. jún 2014

zeleninova polievka a leco s klobasou.. typicke letne rychle jedlo u nas..

juranka
28. jún 2014

Dnes paradajkova polievka so struhanym syrom a steak z bravcovej panenky, zemiaky na petrzlene a rukolovy salat 🙂

monacanka
28. jún 2014

dneska slepacia polievka so slizikmi, plnena paprika so zemiakmi, fasirka a ako dezert hrncekovy kolac s ribezlami a pudingom

monacanka
28. jún 2014

pridavam foto

monikaresovska
28. jún 2014

Tak dnes tak jednoducho: zeleninová polievočka, sviatočná mäsová roláda, a keďže sa mi nechcelo osobitne variť kašu, tak zemiaky sa piekli s roládou🙂 a potom čokoládové a čučoriedkové muffiny🙂

maminka2013
28. jún 2014

Dnes sa dojeda paradajkova polievka a kedze sme mali cez tyzden kopec masa, dnes je len granadir s uhorkou 😉

labocca
28. jún 2014

...dnes len lahsi obed,nakolko sa popoludni griluje🙂.....takze kysla fazulova polievka a cukinove placky s ovsenymi vlockami, zemiaky s vnatkou, rajcinovy salat s cibulkou. A k popoludnajsej grill party sa piekol cheesecake (lesne ovocie) a zamatova rolada.....Na dnes by varenia a pecenia hadam aj stacilo🙂.

caspino
28. jún 2014

u nas so dojeda fazulkova poliev.z novej lusk.fazulky a cestovinny s mletym masom zapek.karfiol a zopar palacinok ak bude pekne to si vieme aj na kupko vziat zajtra

wighy
28. jún 2014

U nas dnes : fazulova polievka, zemiakove pyre s fasirkami , bublanina a opat zavaranicko uhorky a visne

m_ij_ka
28. jún 2014

cesnaková polievka, domáca pizza (kečup, šunka, šampiňóny, syr, kukurica, )

m_ij_ka
28. jún 2014

bublanina s jahodami a čučoriedkami

modrofuzik11
28. jún 2014

fazulovu polievku (ale varil manzel, ja som mala veget🙂)

karkana
28. jún 2014

zajtra mám v pláne slepačiu polievku a telgárske rezne s ryžou,,,dezert---aspoň narýchlo puding 😉

m_ij_ka
28. jún 2014

my sme na večeru mali syrovo šunkové bruskety

mizulienka
28. jún 2014

ahojte dievcata, viete mi prosim poradit, co s cerstvymi visnami? nejaky dobry kolac...alebo muffiny alebo nieco ine...dakujem 😉

lucianka01
28. jún 2014

@zden2 ahoj! Ja to používam tiež na pirohy a neotvárajú sa mi. Ono asi záleží aj aké cesto použiješ, cesto nesmie byt moc pomúčené (strana , kde sa budú spájat), treba to poriadne stlačit ten pirohovač alebo ako by som to nazvala. Držím palce, aby to na budúce vyšlo. Treba len skúšat. 😉

verka18567
28. jún 2014

Moje tiramisu🙂

zklimekova
28. jún 2014

dnes sme mali brokolicovú krémovú polievku, rizoto s kuracím maskom, a večer som spravila koláčik, ideme k mojej babke, prababke na odpust tak ho berieme zo sebou 😉 http://bonvivani.sk/recepty/jahodove-rezy

siska53
28. jún 2014

@verka18567 posli, mnam!!!

siska53
28. jún 2014

Vecera mojich 2+1
Chlapcek a dievcatko. Maly si ani rozok k tomu nedal. 🙂 a drahemu sa skoro neuslo, mala mu zjedla dobru polovicu. Stale pyta od nas,hoci ma to iste, tak som to vyriesila takto,nech jej dava od seba.

caspino
29. jún 2014

@mizulienka ja odporucam bublaninu z visni mnam 🙂

mizulienka
29. jún 2014

@caspino mas nejaky osvedceny recept? dakujem

caspino
29. jún 2014

ano 6 vajec osobitne vyslahat zltka a sneh nildcl olej 2dclvoda vlazna krys.cukor 25dkg polohr.muka 35dkg 1 vainil.cukor a 1 pras. do peciva

caspino
29. jún 2014

@caspino a ked budes davat ovocie do kolaca tak ho jednou stranou namoc do muky aby nekleslo ja mavam v malej miske este muku a tak

mizulienka
29. jún 2014

@caspino kolko toho oleja ide?

caspino
29. jún 2014

prepac nenapisala som voda 2dcl aj olej 2 dcl

caspino
29. jún 2014

@verka18567 mozem poprosit recept dakujem

mizulienka
29. jún 2014

@caspino dakujem velmi pekne, uricte vyskusam 😉

verka18567
29. jún 2014

@caspino aho.tak ja som to robyla do tort.formi.piskoty si namacas v kave a rume a vrstvys s plnkou az na vrcahu ostane plnka.plnka:pouzila som 2pomazankove masla 200gr.,2kysle smotany,dala som aj jahodovy jogurt ale nemusis,prask.cukor a to je vse.to pomixujes a uz len to vrstvenie.a navrch das granko ja som davala aj jahody.tak nech sa podari😉ale urcite ano😉

luciaq
29. jún 2014

morcaci vyvar s rezancami, cestoviny s cuketou a tofu, hovadzio-jelenie fasirky so syrom a zemiaky s petrzlenovou vnatou na masle, uhorkovy salat