Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes kuracia polievka fašírka v rure so zemiakmi a koláčik mame perník
naše raňajky rohlíky so šunkou a paprikou
dnes bravcove na vine so zemiakmi,dezert jablkova strudla 🙂 Manzel ju zboznuje,tak ju robim casto 😉
Dnes marhulove gulky, cesto tvarohove a posypku mlete orechy, cukor a maslo 🙂
My dnes koprovka, nove zemiacky a hovadzie masko ...
my dnes dojeme polievku zo včera cesnakovú, pečené kuracie stehná, ryža, čalamáda
kalerabova polievka zemiaky a bravcova cina s fazulou ako dezert stavnata tvarohovo bananova babovka bez muky 😉
baby poradite mi tie kolaciky s makom, ked mak ide do cesta? nejako si neviem vybrat z tych kopa receptov na varecha a tak ... toky faaaakt, co robite a chuti vam ... a ako sa to cesto sprava, keby tam nasypem nejako ovocko??? a este by som poprosila nieco ako cesto z kysleho mlieka? peciete aj take??? dakujem, peknu nedelu 🙂
jo a u nas vcera grilovane masove zazraky a koooopec zeleniny a dnes klasika nedelna polievka, masovozeleninovy vyvar a stroganov s ryzov zeleninovy salatik a jamujem, marhulovy jam, susim maliny a jostu v susicke, namrazila som vselico a mam pocit, ze susene maliny nebudu super, zatial po jednom dni vypadaju ako vcera :( ....
Kare na prirodno so sampinonmi + ryza a idem urobit nepeceny dezert z ricotty, piskot a ovocia a uz kysne chlebik
Ahojte,dnes u nás morčací vývar so zeleninou,morčacie prsia zapečené so syrom a smotanou,varené nové zemiaky s maslom a vňaťkou a pečiem práve ríbezľový koláč 🙂
@davita ahojky mám u seba v albume aj kolác s makom aj z kyslého mlieka,pozri...
@zklimekova koláčik dobre vyzerá...ako všetko v bonvivani...ja dnes tiež odtiaľ pečiem 🙂
Peknú nedelu prajem 🙂 dnes mám dusený hrášok so zelenou fazulkou premiešané s fetou a k tomu mozzarelu. Včera to bolo penne s rajčinovou omáčkou a tofu.
@charllotte jej aj my mame a k tomu hovadzi vyvar so zeleninou a rezancami
@montinka 😀 tak dobruuu chut 😉
Dnes kto chcel,mal,na,vyber na,dojedenie cukinovu na kyslo a hraskovu polievku. Cast hrasku som zmixovala,cast bola v celku. K tomu domace krutony a pretlaceny cesnak. Moji masiari mali dusene morcacie platky,bola aj zapekana,cukina s baklazanom a mozzarelou a ryza.
a este robim matovy sirup,pojdem ho dokoncit. Uvidime,ako bude chutit ten..
😀 Krásu slnečnu nedelu prajemm u nás dnes hovedzi vývar kaša a rybie file tatarka a zeleninovy šalatik a bábovky su tiež už hotove pobede ku kávičke 😀 🙂 😀
@charllotte vdaka aj vam aj ked uz ste asi po obede
@monikaresovska ako robíš tú mäsovú roládu? Vyzerá mňamkovo 🙂 a super, že sa to celé dá upiecť na jednom plechu.
Ahojte, tak u nás si dnes brokolicová polievka bez smotany, manžel piekol bravčové koleno a urobila som aj celozrno - tvarohové šúľance s makom.
Smotanovo ovocný zákusok s želatínou 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/815-smot...
zapekany karfiol so zemiakovou kasou a uhorko-paradajkovym salatom, mnam!...🙂
@lululka555 dakujem a v ktorom z nich ??? 😀
@charllotte čo to znamená nepravá sviečková?
@raza nooo prava svieckova je z hovadzieho masa, ale u nas nikto hovadzie maso neje, tak ja robim z karbenadle 🙂
@davita album mám len jeden 😉

@caspino
@mizulienka je to asi najlepšia bublanina, robím často, aj včera, dávam však 400 g polohrubej múky a 5 vajec, asi preto mi ovocie nikdy neklesne, k ovociu som včera pridala nakrájajú čokoládu a vrch som posypala sekanými orechami 🙂