Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@monacanka totalne bez cukru???
@katussska24 ahoj ano totalne bez cukru mam manzela kuchara takze on mi to poradil ani vanilkovy cukor ani krystalovy ani praskovy absolutne ziadny ....
Tak ja som dnes uvarila kolienka/cestoviny/ a na to podusna mrazena zeleninka/mrkva,hrasok,kukurica/sunka na kocky na cibulke so smotanou na varenie ;))
naša večera obložené chlebíky
My sme mali dneska lososa na zeleninke dochuteny sojovou omackou a koprom - tie zabalim do alobalu a necham piect v rure nejakych20min a avokadovy salat s pomarancom a mladou cibulkou
NEMÁTE niektorá dobrý overený recept na hráškový prívarok alebo kašu z čerstvého zeleného hrášku?
Ja som v zivote o takom privarku nepocula,no zrovna pred cca dvoma tyzdnami na mna manzel vychrlil ze v madarsku ked pracoval to mavali ako obed ci veceru tak som to vygooglila a nakoniec robila podla tohto receptu,bolo to mnaaaaam 🙂. http://www.varime.sk/recepty/zapravany-hrasok/
@katussska24
@monacanka aj ja robím bez cukru palacinky... už celé roky 😉 len múka, vajíčko, mlieko a štipka soli.
však to, čo si na ne dáš - lekvár, tvaroh, nutela, ovocie... je sladké dostatočne
@lovely_choice mozem poprosit recept?dakujem
Ja som prave dovarila mliecnu luskovo-zemiakovu
omacku...zajtra este k tomu chcem prirobit fasirku.
Dufam, ze bude na 2 dni ;)
@mili7 a ja mozem poprosit z tych marhul? :D :D
@monacanka my sme dnes tiez mali 🙂 ale boli zo spaldovej celozrnnej muky s ribezlovym kupenym dzemom bez cukru 😉
včera zemiaková baba na plechu, na večeru som si spravila mrkvový perkelt
dnes na obed šišky
zajtra bude kyslá fazuľová
@mili7 @tinuskaha
babenky, inspirovala som sa tu (podla toho robim aj babovku, aj bublaninu 🙂) http://www.varimezdrave.cz/medovy-piskot-s-jaho...
ahojte dnes sosovicova s klobaskou😉
@monacanka ani ja nedavam ziadny cukor do palaciniek, staci mi v plnke (u nas letia tvarohove... aj ked ja som uz zacala robit plnku z husteho jogurtu (robim domaci a ten este precedim cez utierku a necham stiect - a ma konzistenciu ako kauflandovy milblu nizkotucny tvaroh) a ten miesam s hrozienkami a cukrom, pripadne skoricou. ani vajko uz nedavam, ako babka davala do tvarohovej plnky 🙂
Baby mrazite polky marhúľ? Nie je s toho potom "blato "?
V pondelok sme mali spagety s morca delou,a dnes pecene kurca so zemiakovou kasou,bude aj na zajtra 🙂 A dojedame kolace z nedelnajsej oslavy 🙂
dnes kurací vývar s rezancami a vyprážaný syr s novými zemiakmi a hlávkovým šalátom 😉
@lovely_choice recept na tu bábovku by nebol? 🙂

Dnes zapekané cestoviny a muffiny s lesným ovocím