icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzzuli
11. júl 2014

u nas dnes zeleninova polievka zo vcera, pecene kuracie stehna, ryza, kompot 😉 a na veceru dukatove buchticky s vanilkovym pudingom, mnam 😅

monika837
11. júl 2014

Dnes: ryza, kuracie na ananase a smotanovy omacka 😉

slimstar
11. júl 2014

Starodávny tvarožník výborný koláč
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/947-star...

daniz
11. júl 2014

no urobím gulášovú polievku

lovely_choice
11. júl 2014

na obed fusilli tricolori so spenatovou omackou 🙂

ivetka1981
11. júl 2014

špenátová roláda a sunquikový koláč

adulikka
11. júl 2014

dnes polievka zeleninova .najprv vo vode uvarila karfiol,ten vybrala,par ich tam nechala,nakrajala zemiaky,zeleninu a dala do tej vody,kde sa varil karfiol.a spravila krupicove halusky do ktorych primiesala jeden strucik cesnaku a plus obalila karfiol a zemiaky.

zklimekova
11. júl 2014

@lululka555 ....presne tieto suroviny mám pripravené na zajtra 😉

marlenka75
11. júl 2014

Cuketová polievka, jablková žemlovka.

adkoalauri
11. júl 2014

Dnes máme syrovú polievku, zapečenú cuketu s pečenými zemiakmi, zo včera zostali jaterničky so zemiakmi, koláč s pudingom a malinami

geenna
11. júl 2014

Cukinovy privarok so zemiackami a vajickom. Cukinova babovka.

monacanka
11. júl 2014

marhulovy kolac s cerstvých marhul

lovely_choice
11. júl 2014

Vanilkovy puding sladeny medom 🙂

sandrika1986
11. júl 2014

Ja mám chuť na lievance 🙂

lizatko1009
11. júl 2014

U nás dnes peceny karfiol v rure, večer budem robiť parene buchty na sobotu.

lydia22
11. júl 2014

my sme dnes dojedli kuracie stehna so zemiakovou kašou a teraz som dopiekla pizzu

m_ij_ka
11. júl 2014

vajíčková nátierka, rohlíky, paprika

mili7
11. júl 2014

u nás sa dojedalo kura s ryžou zo včera, takže som iba upiekla banánový chlebík

nikayla
11. júl 2014

važecká pochúťka v zemiakovej placke + syr + čerstvý šalát s bylinkovým dresingom, kysucká kapustnica s údeným mäsom

luciok
11. júl 2014

Ahojte, včera som uvarila výdatnú fazuľovú polievku s údeným mäskom - bola vynikajúca. Dnes som prvýkrát robila domáce šúľance s makom - malý aj mm sa len tak oblizovali, tak ma to potešilo keď im chutilo 🙂

juranka
11. júl 2014

Pred vcerom sme mali kuracie prsia narychlo opecene a zelene lusky (blansirovane, potom na oliv. Oleji zmiesat s opecenym cesnakom, postruhany syr na vrchu). Na veceru som urobila 321 palacinky s domacim marhulovym lekvarom

Vcera cestoviny s tuniakovo syrovou omackou

Dnes som robila kalerabovu struhanu polievku a pecene buchty. Vybrala som z mrazaku morcacie prsia, este neviem co s nimi 😀 aky mate napad?

juranka
12. júl 2014

@lizatko1009 ako si robila prosim ta ten karfiol v trube?

mili7
12. júl 2014

Ahojte, tak ja som vôbec nevedela, čo dnes uvarím, ale keďže naša krpaňa má trošku soplíky, tak urobím niečo s kyslou kapustou. buď nejaké halušky, strapačky, alebo len so zemiakmi. No uvidíme. Zatiaľ som uvarila len zeleninovú polievku a na raňajky sme mali banánový chlebík.

loknicka
12. júl 2014

Tak na vikend zapecene kuracie stehna so zemiakmi a smotanou a k tomu uhorkovo-paradajkovy salat. Zeleninova polievka 😉

slimstar
12. júl 2014
nikayla
12. júl 2014

Zajtra - syrová polievka s hráškom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531 a bravčové na rasci 😎

gianni
12. júl 2014

zo včera pečený br. bok,dnes mal byť kotlíkový guláš,ale kedže prší tak bude len šporákový 🙂
a včera som robila gaštanovú tortu,ale len takú mini, z pol dávky pre syna s jedlým papierom "Nemo"

gianni
12. júl 2014
lucikatn
12. júl 2014

Kapustnicu a pred chvilou nam nasi volali aby sme sa zastavili na kotlikovy gulas tak na rychlo budu kolace z kysnuteho cesta - mini pizze (cesto potrete kecupom a pizza bylinkami,na to steril.kukurica,platok slaninky a struhany syr), z druhej polovice cesta budu zaviny mak/dzem a granko s dzemom. Zajtra bude vyvar z morcacich krkov a mam vykostene kuracie stehna ale este neviem co z nich :-\ nemate nejaky jednoduchy recept?