Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojky 😎 dnes u nás lúsková polievka, lečo s cuketou 😉 😎
@rokka Recept je moj vymyslený... Ahoj úplne jednoduche moja kupis listkove cesto z jedného mi vyšlo 9 kusov Plnka: Kečup Strúčiky cesnaku podľa chuti Kukurica trochu alebo sampiony Šunka nadrobno nakrajana Pizza korenie Všetko zmiesas Syr aidam alebo tvrdá mozarella Cesto si rozvalkas na tenko narezes na stvorce na jeden potres vajickom das trochu plnky a platok syra na druhy narezes jemné čiarky alebo mriezky s nozikom a polozis to na to popritlacas potres vajickom posypes sezamom a dáš do trubu na 200 stupňoch asi 10 minút ale sleduj to uvidíš ked to bude;) držím palce
dnes guláš s chlebíkom 😉
Vývar z kostí s krupicovými haluškami, ryža, pečené maso, kyslá uhorka.
Dnes sa doje fazulova a na zelanie hranolky so zeleninovou oblohou..
tekvicove rizoto a uhorkovy salatik teraz na veceru, mnam 😉
naša večera od ocina obložené chlebíky 🙂
Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...
krupkova polievka a morcacie masko s ryzou🙂
na raňajky si baby rozkázali krupicovú kašu s grankom
utorok kolienka z vajcom
streda párková polievka ,rizoto
štvrtok obaľovaný syr .hranolky
hokkaido krémová polievka a penne s cukinou a bazalkou... 😉
raňajky: pre mňa: vločkový koktejl so žltými slivkami a broskyňou,
pre malú: chlebík s maslom a nastrúhanou mrkvou.
obed: zemiaky s cuketovým nákypom zo včera a ja som si spravila kuskusový nákyp s tvahom (rýchla mňamka)
cesnačka, pečené kura s ryžou, šalát ( cibuľa, rajčina, paprika, uhorka)
@rendicka ďakujem
predvcerom som robila polievku z fazulovych strukov a granadir, cvikla zavarana, dojedali sme vcera, dnes sme mali zeleninovu polievku, vyprazany karfiol, zemiacky s petrzlenovou vnatou a tatarsku omacku, a na zajtra som slubila detom buchty na pare 🙂

Dnešné obedové menu