icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

silvinuska6
20. júl 2014

vajíčkový šalát s chrenom

silvinuska6
20. júl 2014

španielske vtáčiky 😀 😀 😀

silvinuska6
20. júl 2014

a koláčik nesmie chýbat

naty1987
20. júl 2014

@mravvcek kuracie prsia si nakrajas na väčšie kusky natrela som ich tatarskou a pridala som dva struciky
cesnaku potom kuracie kusky obalím v hladkej muke a vypražím omacka: nakrajam si cerstve sampiony a dam ich dusit pridam trosicka vody a ked su sampiony udusene pridam smotanu a moze zahustit-ja davam namiesto múky sampionovu polievku (zo záhradky) dam len trocha zvýrazní hubovu chut a pekne zahusti 😉

A takto je vysledok 😉 🙂

rokka
20. júl 2014

Moja dnešná tvorba 🙂 Mrkvovo - pomarančový džús...ako stvorený na takéto teplo 😀

leushkka
20. júl 2014

@macka23 aku robis plnku do Sarloty,so zelatinou? v kuchyni Lidla robila Polakova bez, nezda sa mi to,ci to dostatocne stuhne... 😕

daniela15
20. júl 2014

@chocolatte1 bože, tie tvoje šaláty, vyzerajú neskutočne dobre, občas prihoď aj recept 🙂

doseti
20. júl 2014

@luciok ano robila som tie sofia kocky je vyborny...🙂

tinaaa84
21. júl 2014

My sme mali v sobotu čevabčiči s rožkami, uhorkový šalát, horčicu. No ja včera taká klasika-pečené kuriatko a varené zemiaky s čerstvou petržlenovou vňaťou. No ako dezert špaldový mandarinkový koláčik.

dasiacik
21. júl 2014

Kočky,môžem dať briošky do silikonových košíčkov na muffiny?Upečie sa mi to?Ďakujem.

mili7
21. júl 2014

Ahojte, tak u nás má dnes dcéra obed zo včera - lososa so zemiakmi a uhorkou a keďže zostali rezance, tak som sa tu inšpirovala a spravila som pre seba rezance s makom.

lululka555
21. júl 2014

Ahojky ... 😎 u nás včera grilovačka..dnes špíziky - 2 druhy mäsa,zemiaky,slaninka a cibuľa... uhorkový šalát a pečiem perník 😉

simona112
21. júl 2014

Ahojte, vcera bolo pecene kuriatko a ryza, dnes polievka sosovicova na kyslo a tekvicovo-zemiakove placky. Ako dezert smotanovo-ovocna torticka, kedze dnes ma nas Damianko meninky :-

arwent
21. júl 2014

Ahojte, mamina mi doniesla zo záhradky cukinu tak som pozrela, čo z nej spraviť našla som toto: http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketova-fitne...
neskutočná chuť a zdravšia verzia :D

daniz
21. júl 2014

My sme sobotu trávili pri vodnom diele, tak na obed bola sáčková + špekáčky s chlebíkom, na večeru vajíčkové halušky, a piekla som cesnakový posúch.
v nedeľu bola paradajková polievka , bravčové rezne + opekané pažítkové zemiačky a zmrzinka a vinea....
Od dnes sú deti u svokruši tak varenie bude také striedme.

daniz
21. júl 2014

@dasiacik jasné, upečie 🙂

marlenka75
21. júl 2014

Gulášová polievka, kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža, mrkvový šalát , jablková štrúdla.

luciok
21. júl 2014

@doseti Ďakujem, určite ich vyskúšam

luciok
21. júl 2014

Ahojte, včera som robila Važeckú pochúťku - mäso na leči so zemiakovými plackami, takže dnes dojedáme a hľadám tu inšpiráciu na zajtra

lovely_choice
21. júl 2014

domaca cokoladova zmrzlina 🙂

mili7
21. júl 2014

Ešte som si v tej horúčave na seba uplietla bič a pečiem palacinky. Tá Tvoja zmrzka by mi teraz bodla určite viac @lovely_choice 🙂

m_ij_ka
21. júl 2014

slivkový koláč 🙂

hyta
21. júl 2014

U nás sme dnes dojedli mäsovú polievku s pečienkovými haluškami a zapečené karé so smotanou a strúhaným syrom, zemiaková kaša a miešaný zeleninový šalát. Na zajtra plánujem bryndzové halušky a karfiolovú polievku. Máme dosť skorých jabĺčok, tak som urobila nepečenú jablkovú tortu so šľahačkou.

chocolatte1
21. júl 2014

@daniela15 je to úplne jednoduché - šalát si namiešam z toho, čo nám chutí alebo v Lidl-i kúpim už hotovú zmes šalátu+ pridávam ešte ľadový šalát a cherry paradajky, spravím zálievku tiež dostať v Lidl-i rôzne druhy a vmiešam k šalátiku. Kuracinu dávam do marinády - originál marináda na kurča od Thymos a potom prudko opečiem na panvici. Drezing - 100 ml bieleho jogurtu, 100ml kyslej smotany a dochutím podľa toho na čo mám chuť najčastejšie robím cesnakovo-bylinkový. Bagety prerežem na polky na malý tanierik nalejem olivový olej poprášim bylinkovým maslom a do toho bagetky omočím, šupnem na horúcu panvicu a rukou pritlačím, stačí na pol minútky a sú chrumkavé. Naložím na tanier a len sa po ňom zapráši 😀

chocolatte1
21. júl 2014

@daniela15 ešte som zabudla na cestoviny - môžu a nemusia byť ja si nedávam, ale manželovi robím aj s cestovinami. Najlepšie sú Podravka tie milujeme

slimstar
21. júl 2014
matolka
21. júl 2014

kuraci prkelt a zemlovka ostalo aj na zajtra 🙂

leushkka
21. júl 2014

domaca pasteta ako stvorena na zeleninovu sezonu

m_ij_ka
21. júl 2014

večeru nám dnes pripravil ocino obložená misa (debrecínka, malokarpatská saláma, oštiepok, korbáčiky, rajčiny, paprika, uhorka), bageta z chlebového cesta 😉

olivia6
21. júl 2014

@pipinka4 robim ich na teflonke (keramicke a kadejake ine panvice sa mi zunovali), olej cvrknem tak kazdu druhu-tretiu palacinku 🙂
kedysi som robila aj s olejom v ceste, tieto co pisem sa mi zdaju lepsie
Dobru chut 🙂