icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lovely_choice
19. júl 2014

a opat tvarohovo-cucoriedkova torta (konecne lepsi korpus - zo spaldovej celozrnnej muky bez rafin. cukru a kypridla) 🙂

charaka
19. júl 2014

Krupova zeleninova polievka, opat cuketa - teraz zapekana (syrokrem, zampinony, sunka, eidam) a sice nevzhladny, ale vyborny zakusok - BB keksy, parizska slahacka, banany.

bianca
19. júl 2014

Tak nech sa paci dobru chut

reni1512
19. júl 2014

@marianna2468 Smartflex som kupovala v pekarni Juno na Terase v Košiciach, maju aj netovu stranku, kupila som tam aj farbu na smartflex (robila som hviezdicky z nej) je super, lebo je aj potahova aj modelovacia. No a Minnie 🙂 je plysovaaaaa

leushkka
19. júl 2014

Dnes grilovany domaci burger

zklimekova
19. júl 2014

@dulilinka mňam tá cuketa vyzerá super 🙂

michalag
19. júl 2014

Poradte niečo z tekvice

zklimekova
19. júl 2014

Za posledných pár dní sme mali cuketovú krémovú polievku , zemiaky na kyslo s klobáskou, ,paradajkovú polievku s haluškami , granadír s kyslou uhorkou, kuracie sote so zelenou fazuľkou, ryža 😉

m_ij_ka
20. júl 2014

naše raňajky musli s mliekom

naty1987
20. júl 2014

Ranajky vianocka s maslom a kakaom +kavicka
Obed kuracie rezne obalene v paci z tatarskej a cesnaku-vysmazene k tomu krémová omacka zo sampionov a ryza s kukuricou

m_ij_ka
20. júl 2014

guláš, zemiakové placky s kuracou pečienkou, syr

mili7
20. júl 2014

kapor na masle s grilovanou zeleninkou a pre malú lososík so zemiakmi a šalátom

mravvcek
20. júl 2014

@naty1987 prosim ta ako si robila tie kuracie prsia a omacku?

leushkka
20. júl 2014

Obed za 15 min, plnena paprika z papinaku

katushka16
20. júl 2014

my dnes cesnaková polievka s kyslou smotanou a segedínsky guláš a pre moju najmenšiu princezničku v brušku som urobila tekvicovú a patizonovú výživu,nech má obed zo záhradky ked začneme prikrmovať... 🙂 😉

miruss
20. júl 2014

My sme mali včera na želanie detí palacinky, dnes gulášová polievka, fašírky a uhorkový šalát. Na dnešku bolo najlepšie to, že varil manžel. 🙂

amdeis
20. júl 2014

Na ranajky dolky. Na obed bryndzova polievka a na druhe vyprazana cukina so zemiakmi, zeleninovym salatom a tatarkou.

chocolatte1
20. júl 2014

Po kupku len ľahký šalátik s kuracími prsiami a bagetkou + dezert...

macka23
20. júl 2014

Dnes zapekane kuracie prsia, kari ryza a uhorkovy salat. A narodeninova Sarlota pre tatinka 🙂

juranka
20. júl 2014

u nas dnes dalsi lahky jednoduchy obedik stvoreny na leto- losos narychlo opeceny na panvici, k tomu rukolovy salatik a koprovy dresing k tomu, marhulovy kysnuty kolac zo vcera 😉

slimstar
20. júl 2014
veroninna1
20. júl 2014

Zeleninova polievka, pikantne kuracie prsia, grilovane kura, ryza

lovely_choice
20. júl 2014

dnes na obed vyvar a perkelt (zo vcera) a mali sme sladke popoludnie - tvarohova torta, krupicova kasa s kakaom a rezance s makom 😉

buba08
20. júl 2014

kuraci vyvar, morcacie prsia s cuketou a cervenou fazulou, ryza, uhorkovy salat 🙂

lovely_choice
20. júl 2014

@chocolatte1 ten salat si pekne naaranzovala ... 🙂

silvinuska6
20. júl 2014

u nás dnes pečené baranie maso so zemiakami tiež pečenými 😀 😀 😀 a pridám par fotiek z minulého týždna

silvinuska6
20. júl 2014

cestoviny s fazulou a kuracím masom 😀

silvinuska6
20. júl 2014

mix panvica čo chladnička dala

silvinuska6
20. júl 2014

😀 asi nemusim popisovat

silvinuska6
20. júl 2014

zemiaky na kyslo