Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@marianna2468 Smartflex som kupovala v pekarni Juno na Terase v Košiciach, maju aj netovu stranku, kupila som tam aj farbu na smartflex (robila som hviezdicky z nej) je super, lebo je aj potahova aj modelovacia. No a Minnie 🙂 je plysovaaaaa
@dulilinka mňam tá cuketa vyzerá super 🙂
Poradte niečo z tekvice
Za posledných pár dní sme mali cuketovú krémovú polievku , zemiaky na kyslo s klobáskou, ,paradajkovú polievku s haluškami , granadír s kyslou uhorkou, kuracie sote so zelenou fazuľkou, ryža 😉
naše raňajky musli s mliekom
Ranajky vianocka s maslom a kakaom +kavicka
Obed kuracie rezne obalene v paci z tatarskej a cesnaku-vysmazene k tomu krémová omacka zo sampionov a ryza s kukuricou
guláš, zemiakové placky s kuracou pečienkou, syr
kapor na masle s grilovanou zeleninkou a pre malú lososík so zemiakmi a šalátom
my dnes cesnaková polievka s kyslou smotanou a segedínsky guláš a pre moju najmenšiu princezničku v brušku som urobila tekvicovú a patizonovú výživu,nech má obed zo záhradky ked začneme prikrmovať... 🙂 😉
My sme mali včera na želanie detí palacinky, dnes gulášová polievka, fašírky a uhorkový šalát. Na dnešku bolo najlepšie to, že varil manžel. 🙂
Na ranajky dolky. Na obed bryndzova polievka a na druhe vyprazana cukina so zemiakmi, zeleninovym salatom a tatarkou.
u nas dnes dalsi lahky jednoduchy obedik stvoreny na leto- losos narychlo opeceny na panvici, k tomu rukolovy salatik a koprovy dresing k tomu, marhulovy kysnuty kolac zo vcera 😉
Plnené kelové závitky
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1450-pln...
Zeleninova polievka, pikantne kuracie prsia, grilovane kura, ryza
dnes na obed vyvar a perkelt (zo vcera) a mali sme sladke popoludnie - tvarohova torta, krupicova kasa s kakaom a rezance s makom 😉
kuraci vyvar, morcacie prsia s cuketou a cervenou fazulou, ryza, uhorkovy salat 🙂
@chocolatte1 ten salat si pekne naaranzovala ... 🙂
u nás dnes pečené baranie maso so zemiakami tiež pečenými 😀 😀 😀 a pridám par fotiek z minulého týždna

a opat tvarohovo-cucoriedkova torta (konecne lepsi korpus - zo spaldovej celozrnnej muky bez rafin. cukru a kypridla) 🙂