icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikusik
25. júl 2014

@diusik je to cukina a zemiaky zapečené s mletým mäsom.

sandrika1986
25. júl 2014

My sme dnes mali na obed vysmážaný kurací rezeň, zemiak.kaša a uhorkový šalát 🙂

marlenka75
25. júl 2014

Slivkové gule 🙂

jojko04092012
25. júl 2014

DNES SME MALI NA OBED FAZULKOVU POLIEVKU ZEMIAKOVE PLACKY A OHNICEK NA VECERU ESTE NAPECIEM DAKY KREMES

prasiatko30
25. júl 2014

@jojko04092012 ay ten caplock 🙂

prasiatko30
25. júl 2014

U nas zapekany karfiol s bechamel a opekanou slaninkou a ryba pecena v peci. Na olovrant robim babovku s pomarancom a na veceru bude pizza ako sa na piatok patri 😊

monikaresovska
25. júl 2014

Dnešná večera🙂, zapekané plnené rožky a šalátik, na obed hranolky🙂. No čo dnes sa nám nechcelo variť🙂

m_ij_ka
25. júl 2014

naša večera opekaní čertíkovia, horčica, rohlíky 🙂

luciok
25. júl 2014

Ahojte, Včera som varila kuracie soté so zeleninou a taveným syrom s ryžou, dnes detto, ale namiesto ryže som upiekla zemiaky v rúre

mimmka30
25. júl 2014

ja som dnes plnenu papriku a langose..bude aj zajtra..trosku veget od varenia 😀

slimstar
26. júl 2014

Šalát s hriankovou pitou, fetou a olivami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/617-sala...

monikaresovska
26. júl 2014

Dnes na obedík polievočka z kuriatok, keďže dedko bol na huby🙂 a kuracinka na kari s ananásom a svieži čučoriedkový koláčik🙂

wighy
26. júl 2014

@monikaresovska Mnam vsetko vyzera paradne 🙂

U nas dnes vyvar s cestovinkami, zemiakove pyre, fasirky / sekana so syrom feta a susenymi paradajkami podla tohto receptu https://kuchynalidla.sk/product/fasirky-z-mlete... fakt odporucam. A k tomu uhorkovy salat. Navečer robim rychlu tortu pre mm k narodkam kedze zajtra odchadza nech sa stihne zjest

lady511
26. júl 2014

u nás je dnes kuriatko na kyslej kapuste s varenými zemiakmi

applede
26. júl 2014

zemiaky na roznarine a opečený hermelín....mňáááááám 🙂 😀

lienka2407
26. júl 2014

Bryndzove halusky 🙂

monika837
26. júl 2014

Baby, nieaky odskusany receptik na fajnovu slivkovu nutelu? Dakujem 😉

jurio
26. júl 2014

u nas dnes klasika kuracie stehna so zemiakmi rajcinkami so zahradky

janka_mamka
26. júl 2014

Fasirky ;)

tofik
26. júl 2014

My sme mali dnes lososa s pečenými zemiakmi a omáckou z nivy a k tomu oharkový šalát s koprom. . Deti mali ešte zeleninkovú polievku.
Na večeru budú mať deti a muž palacinky s ovocím. Ja si sparím brokolicu a dojem zemiaky a omáčku.

Zajtra bude mať muž a deti zeleninovú polievku a kuracie ražniči. Ja sa teším na zapekanú plnenú cuketu s kuracím mletým masom. Dezert bude mascarpone pohár s ovocím a drobenkou z keksíkov.

slimstar
26. júl 2014

Pečenová paštéta nátierková pochúťka
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/11-pecen...

karkana
26. júl 2014

😉 ja práve robím škvarkové pagáče a z toho istého cesta aj lekvárové buchty,,,,to je mňamka 😉

horana
26. júl 2014

luskovu bielu omacku na kyslo, s vonavym koprom, opekane zemiaky, vajicko

zajtra sa uz neviem dockat: leco z domacich surovin: cibula, paprika, cuketa, rajcina, mierne stiplave, vo vela stave dlho dusene az vystupi prirodzena sladkost, mierne este prisladene trstinovym cukrom, idem sa za tym potlct
deti si daju s muslickovymi cestovinkami, muzskej casti rodiny sa dorobi s nejakou tou masovou zlozkou
leco je moje najoblubenejsie letne jedlo 😵

a hlavne oba dni na vceru chladeny oranzovy melon, mnaaaam 😎

naty1987
26. júl 2014

ja som dnes varila obed uz na nedelu cize dnes a zajtra mame holubaciu polievocku zo zeleninkou a peceny bravc.bocik na cibulke a zemiaky k tomu 😉 🙂

pipinka4
26. júl 2014

Taaaak a domaci pribinacik s ovocim sa uz chladi.dospeli maju aj parizsku slahacku a nasa mala na ozdobu cucoriedky 🙂

lovely_choice
26. júl 2014

spaldova pizza (bez drozdia)

m_ij_ka
26. júl 2014

naša večera vajíčka na mäkko, rohlíky

lovely_choice
26. júl 2014

spaldovo-tvarohove gulky plnene slivkami so skoricou a poliate maslom

adulikka
26. júl 2014

Sosovicova polievka s klobaskou a dukatove buchty s ktorymi mozem klince pribijat...poradte dobry overeny recept....tak spravila este hrncekovy kolac s cervenymi ribezlami....

lovely_choice
26. júl 2014

este sme s manzelom varili na zajtra - hovadzi perkelt s tarhonou a morcacie masko na pare pre nas pokladik 🙂