icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

malinovka333
9. mar 2011

@lukinkowa nemas zaco potom daj vediet 😵

lyongirl
9. mar 2011

@maculik ja mám takýto recept:
1PL masla
150g pokrájaných húb na plátky
2PL smotany
postrúhaný syr
100g pokrájanej šunky
V panvici zohrejte maslo, pridajte huby, osoľte, okoreňte. Miešajte a duste 5 min., kým sa nevyparí voda. Primiešajte smotanu, syr a šunku. Palacinky naplňte a na plechu zapekajte 5 min. na 180 st.. Ževraj na 6 porcií. Ale ja by som si to asi nejak doladila, že dala Bambino, popr. kukuricu, alebo hrášok...

maculik
9. mar 2011

@lyongirl dakujem, mnam, vyzera to dobre. Urcite tam supnem nejaky syr, bambino tu sice nemame, ale taky taveny smotanovy davam do varenia a je dobry. A asi tiez trosku kukurice. Mnam, uz sa tesim 😵

titkovamiriam
9. mar 2011

jej vy vyvarate mnamky 😀 decka chcu vyprazany hermelín a ,,americke,,zemiaky,zeleninový šalát,sližikovu polievku.Tak zemiaky čistia,zeleninu krajaju a ja spravím syr za 10 min-polievku som postavila. 🙂

kukujka
9. mar 2011

dnes zeleninove rizoto so sojovym masom kedze je den pred vyplatou tak to bolo s toho co kuchyna a chladnicka dala

lyongirl
9. mar 2011

@maculik nie je zač, dúfam, že bude chutiť 🙂
my sme dnes zjedli všetok baklažán a zemiaky s tatarkou zostali, tatinovi s z 2 baklažánov ani neušlo, tak som bola dokúpiť 3ks a ide sa dorábať, ja to tak zbožňujem, že som schopná zjesť sama 1 celý vysmažený baklažán...

miriamr
9. mar 2011

u nás dnes rajčinová polievka so syrom, zemiaková kaša, losos na masle a vanilkový puding s jahodami 😉

zuzkat1
9. mar 2011

@alure dakujem ale to je presne to co mame stale... nieco na sposob sote so zeleninou... a chcelo by to zmenu... mozno vymyslim nejaku cesnakovu marinadu a ugrilujem ...len k tomu sa nehodi potom ryza... alebo to spravim v paraku aj s ryzou a hotovo... no neviem... dakujem za tipy🙂

alure
9. mar 2011

@zuzkat1 🙂 u nás je výhoda že mm zje všetko čo nezje jeho 🙂 a najlepšie by bolo ak by to bolo mäso z mäsom a k tomu mäso 😀 😀 😀

lunana
9. mar 2011

@laerke ako robíš tie medajlónky? vyzerá to dobre

kibuk
10. mar 2011

ahojte dnes kuracia pečen na smotane s ryžou 🙂

petusko
10. mar 2011

cesnakova polievka a pizza 🙂

zuzka1.
10. mar 2011

sampinonova polievka, morcacie sote, ryza, zemiaky, anglicka zeleninka, dresing

drobik1
10. mar 2011

my dnes polievku zeleninovu a kuracie mäsko na zelenine s ryzou.. 😎

mata71
10. mar 2011

bravcova pecienka orestovana a ryza,uhorkovy salat

inffinity
10. mar 2011

Ahojte babule 🙂
já už mám navařené 😎
rajskou polévku s kapáním a segedín s knedlíkem 😉

sebi123
10. mar 2011

ahojte 😎 ja dnes varim salatovu polievocku, mnam mnam.... a kuracie stehna, ryza, hranolky k tomu salatik.... a faaajne cokoladove muffinky 😵

zuzkat1
10. mar 2011

@alure jej nevymenis?🙂 ja by som tiez najradsej maso s masom🙂 a ten moj je hrooozne priebercivy 😝

zuzkat1
10. mar 2011

@miriamr uz som ulozila medzi oblubene🙂 vyzera to super, ale uz varim ine... na prirodno a k tomu taku syrovo cesnakovu besamelku... ak nebude chciet omacku bude len maso s ryzou jest🙂 dakujem

sofinka18
10. mar 2011

dnes hríbovo- šošovicová polievocka
a krupicové slivkové guľky 😎

babullka1
10. mar 2011

my dnes uplne jednoduchy obed,lebo poobede dojde navsteva..tak toho bude dost na jedenie....
Zeleninovu polievku s vajickom a pecene cesnakove zemiaky s kecupom alebo zakysankou...

pancake
10. mar 2011

zemiakova baba a mrkvova polievocka

pancake
10. mar 2011

baby nemate nejake linky na recepty v parnom hrnci?mam ho doma ale neviem ziadne recepty.

laerke
10. mar 2011

@lunana No normalne to robim z kare a dam to na rezniky, ale kedze som mala iba prsia tak som ich rozrezala tiez na take rezniky, uplne jemnucko vyklepala, osolila, okorenila, hodila do hrnca na olej trosku osmahnut nech pusti stava.. Ked boli take biele, bielo - oranzove (uz sa robila korka), vybrala som ich, do vypeku hodila 1-2pl hladkej muky, nechala zaprazit, zaliala vodou, masko nakrajala na kocky/medajlonky, hodila to nazad, nasypala som tam jednu velku plechovku (asi 400g) mrkva+hrasok+kukuricka a jednu malicku hrasok+kukurica, osolila, okorenila..mozes to tak nechat alebo tam mozes dat smotanu na varenie ako ja tentokrat, dala som pollitrovu.. chuti to uplne inak takze mas dve rozne jedla 🙂 a najma za 20 min to mas hotove, kare si dava trosku nacas ale tiez to nie je nejaka hroza, pol hodinka a da sa papat 🙂

zuziq
10. mar 2011

na dnes podla receptu co som tu od niekoho obkukala, rybky v smotanovo nivovej omacke

laerke
10. mar 2011

ja som presunula vcerajsi obed na dnes, takze pecene kuracie stehienka so zemiakovou kasou, ovocny salat a potom spravim "cokoladky", vymysel mojej babky - na malicky stvorcek listkoveho cesta jednu kocku cokolady, prelozit, potriet vajickom, posypat takou tou sladkou farebnou "ryzou" na zdobenie ci co to je za slak a upiect 🙂 take mile jednohubky 🙂

babullka1
10. mar 2011

@zuziq smotanovo nivovu omacku robim aj ja na ryby,davala som sem aj recept ...ale ja robim len s pangasiusom 😉 ty ides robit ake?

nanulik
10. mar 2011

zeleninové rizoto a fazulová mlieková polievka 🙂

bubinko83
10. mar 2011

dneska polievočka z kačacich drobov so sližikmi a zeleninou a dukatove buchtičky 🙂