Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas dnes polievocka z kuracich chrbtov, domaca pizza s oblozenim na zelanie, zltkove rezy a vecer este uvarim segedinsky gulas - pre manzela na tyzdnovku 😉
Dnes pečená kačka knedel a kapusta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte,akurat som zbuchla super bananovy chlebik z vlocek a celozrnnej muky.velmi jednoduchy fakt chuti.
Recept: 3 zrele banany rozpucit,pouzila som tyc.mixer pridat vajicko,dala som este lyzicku medu,inak ziadny cukor netreba,od bananu je dobry sladky,125g ovsenych vlociek,125g muky polohrubej,ale ja som dala 70g celozrnnej a zvysok polohrubej,caj.lyz. sody bikarbony,caj.lyz. kypr.prasku,pridala som este za hrst pomletych orechov,ale le tak na hrubo pomletych a este par celych,aby to chrumkalo 🙂 hrozienk a caj.lyz. skorice,zmiesat vsetko a piect cca50min... podla truby 🙂
@a2303 prosi ta,ak budes mat cas,nenapisala by si mi recept na tu knedlu spaldovu,alebo aku si to robila?Vdaka moc
rajčinová polievka so syrom,zapekané cestoviny s brokolicou a šunkou 🙂
Ahojte. Robievate niektora doma susene rajciny nalozene v oleji? Potrebovala by som nejaky overeny recept. Dakujem.
kuracio zeleninova polievka a plnena paprika so zemiakmi..salat..malinova bublanina
Ahojte, dnes u nás vývar z bravčovej kosti s domácimi rezancami a kuracie zapekané lahôdkové rezne (foto pred zapečením) a svieži čučoriedkový zákusok: http://varecha.pravda.sk/recepty/sviezi-cucorie...
Pravé bazalkové pesto na cestoviny recept - talianska omáčka na cestoviny
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1528-pra...
Ahojte,dnes vývar so zeleninou,slížikmi,pečené kačacie stehná,červená kapusta a lokše.
A pečiem slivkový koláč 🙂
Peknú nedeľu 😵
Ja dnes varim toto
http://www.toprecepty.cz/recept/39569-syrovo-ku...
Vynikajuce mnam ☺
brokolicova polievka, zemiakovy paprikas, kuracie na prirodno s ryzou..
Mäsovo-zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a španielske vtáčky s ryžou. Včera som doniesla zo záhradky cukety, tak hrnčekový koláč z cukety a s jahodami.
takze: vcera vecer som uvarila polievku z hokkaido tekvice, dneska ryza a cina, teraz som este dorobila palacinky s domacim marhulovym dzemom a nutelou 🙂
vcera na veceru palacinky s dzemom so smotanou a dnes vanilkovy a cokoladovy puding 😉
dnes paprikové kuracie stehná s pečenými tymiánovými zemiakmi a krémová mrkvovo-zázvorová polievka, ktorá sa mi pri prenášaní do jedálne vyšmykla a treskla na zem, takže som si obarila ruku a ešte mixovaná varená mrkva z bielej steny..... no čaká nás maľovanie 😒 😒 😒 😒 😒 a pekná nedeľa za nami...
Dnes tekvicovy privarok z tekvice z mrazaku a fasirka z mrazaku.. Niekedy treba aj doma porobit na co nieje cas cez dovolenkovy tyzden 😔 😀 😀
Ahojte, tak včera sme ešte vypekali domácu pizzu a lekvárové buchty a dnes sme robili živánsku, citronovú bábovku a manžel si urobil na večeru praženicu s baraňou hlavou
ahojte, ja som dnes varila kuracie prsia zapekane v rure s posekanymi paradajkami a mozzarelou
naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, kečup 🙂
@pipinka4 môžeš dať, ja som dala citróny aj pomaranče
nachutnejší bol z tejto zmesi - jablká, hrušky, nektariny, citróny, slivky, biele hrozno červené hrozno- ale také to naše drobučké- to bolo super
Potom som robila taký , že viac citrusový + zázvor čerstvý, ale ten mi tak nechutil
My včera rezne ala bedľe z hory a manžel krajal huby. Dnes má ešte zbytok v chladničke tak neviem či to bude chcieť a pre mňa kurča zo soboty potom opäť kukurica ako pochúťka.

Kapustova polievka, kuracie steaky a priloha pecene zemiaky s paprikou a rajcinou 😉