icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

romea
24. aug 2014

Kapustova polievka, kuracie steaky a priloha pecene zemiaky s paprikou a rajcinou 😉

firstbaby
24. aug 2014

U nas dnes polievocka z kuracich chrbtov, domaca pizza s oblozenim na zelanie, zltkove rezy a vecer este uvarim segedinsky gulas - pre manzela na tyzdnovku 😉

karkana
24. aug 2014

Dnes pečená kačka knedel a kapusta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

diusik
24. aug 2014

Ahojte,akurat som zbuchla super bananovy chlebik z vlocek a celozrnnej muky.velmi jednoduchy fakt chuti.
Recept: 3 zrele banany rozpucit,pouzila som tyc.mixer pridat vajicko,dala som este lyzicku medu,inak ziadny cukor netreba,od bananu je dobry sladky,125g ovsenych vlociek,125g muky polohrubej,ale ja som dala 70g celozrnnej a zvysok polohrubej,caj.lyz. sody bikarbony,caj.lyz. kypr.prasku,pridala som este za hrst pomletych orechov,ale le tak na hrubo pomletych a este par celych,aby to chrumkalo 🙂 hrozienk a caj.lyz. skorice,zmiesat vsetko a piect cca50min... podla truby 🙂
@a2303 prosi ta,ak budes mat cas,nenapisala by si mi recept na tu knedlu spaldovu,alebo aku si to robila?Vdaka moc

m_ij_ka
24. aug 2014

rajčinová polievka so syrom,zapekané cestoviny s brokolicou a šunkou 🙂

ivanajelinek
24. aug 2014

Ahojte. Robievate niektora doma susene rajciny nalozene v oleji? Potrebovala by som nejaky overeny recept. Dakujem.

veriiii
24. aug 2014

kuracio zeleninova polievka a plnena paprika so zemiakmi..salat..malinova bublanina

a2303
24. aug 2014

@diusik Wooooow! perfektne to vyzerá! 🙂 oki napíšem poobede. Pekný deň Moja 😵

diusik
24. aug 2014

@a2303 diky,no mozno to ani nevyzera tak gustiozne 🙂 ale fakt je to dobre

luciok
24. aug 2014

Ahojte, dnes u nás vývar z bravčovej kosti s domácimi rezancami a kuracie zapekané lahôdkové rezne (foto pred zapečením) a svieži čučoriedkový zákusok: http://varecha.pravda.sk/recepty/sviezi-cucorie...

slimstar
24. aug 2014

Pravé bazalkové pesto na cestoviny recept - talianska omáčka na cestoviny
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1528-pra...

lululka555
24. aug 2014

Ahojte,dnes vývar so zeleninou,slížikmi,pečené kačacie stehná,červená kapusta a lokše.
A pečiem slivkový koláč 🙂
Peknú nedeľu 😵

bibinka379
24. aug 2014

Ja dnes varim toto
http://www.toprecepty.cz/recept/39569-syrovo-ku...
Vynikajuce mnam ☺

jana_eyre
24. aug 2014

brokolicova polievka, zemiakovy paprikas, kuracie na prirodno s ryzou..

arnika888
24. aug 2014

Mäsovo-zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a španielske vtáčky s ryžou. Včera som doniesla zo záhradky cukety, tak hrnčekový koláč z cukety a s jahodami.

nelly3
24. aug 2014

takze: vcera vecer som uvarila polievku z hokkaido tekvice, dneska ryza a cina, teraz som este dorobila palacinky s domacim marhulovym dzemom a nutelou 🙂

lovely_choice
24. aug 2014

v piatok na veceru sme mali zemiaky na pare poliate bryndzou (so smotanou) a slaninou (ta bola aj pod bryndzou) 😉

lovely_choice
24. aug 2014

vcera aj dnes slepaci vyvar, zapekane zamiaky s masovo-paradajkovou a besamelovou omackou a syrom (hoci sme mali pred par dnami rovnako pripravenu zapekanu cuketu, no velmi nam chuti tato kombinacia omacok) 😝

lovely_choice
24. aug 2014

vcera na veceru palacinky s dzemom so smotanou a dnes vanilkovy a cokoladovy puding 😉

zuna89
24. aug 2014

dnes paprikové kuracie stehná s pečenými tymiánovými zemiakmi a krémová mrkvovo-zázvorová polievka, ktorá sa mi pri prenášaní do jedálne vyšmykla a treskla na zem, takže som si obarila ruku a ešte mixovaná varená mrkva z bielej steny..... no čaká nás maľovanie 😒 😒 😒 😒 😒 a pekná nedeľa za nami...

25daniela
24. aug 2014

Dnes tekvicovy privarok z tekvice z mrazaku a fasirka z mrazaku.. Niekedy treba aj doma porobit na co nieje cas cez dovolenkovy tyzden 😔 😀 😀

mili7
24. aug 2014

Ahojte, tak včera sme ešte vypekali domácu pizzu a lekvárové buchty a dnes sme robili živánsku, citronovú bábovku a manžel si urobil na večeru praženicu s baraňou hlavou

puffu
24. aug 2014

ahojte, ja som dnes varila kuracie prsia zapekane v rure s posekanymi paradajkami a mozzarelou

jumama
24. aug 2014

@slimstar Tieto macicky su perfektne, jak si objimaju mandlicky! Urcite spravime na Vianoce take medovnicky 🙂)

hennyinnsbruck
24. aug 2014

Ja dnes rýchlovka. . Šalát plus masko so slaninkou K tomu cesnakova bageta A šalát sme si poliali tekvicovym olejom a môj drahý ešte aj octom.mnamka to bola . . 🙂

m_ij_ka
24. aug 2014

naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, kečup 🙂

gianni
24. aug 2014

Dnes na chalupe cuketove leco, minutky z diviny a mensi ulovok janikov ...

womankc
25. aug 2014

@pipinka4 môžeš dať, ja som dala citróny aj pomaranče
nachutnejší bol z tejto zmesi - jablká, hrušky, nektariny, citróny, slivky, biele hrozno červené hrozno- ale také to naše drobučké- to bolo super
Potom som robila taký , že viac citrusový + zázvor čerstvý, ale ten mi tak nechutil

sono2
25. aug 2014

My včera rezne ala bedľe z hory a manžel krajal huby. Dnes má ešte zbytok v chladničke tak neviem či to bude chcieť a pre mňa kurča zo soboty potom opäť kukurica ako pochúťka.

tinaaa84
25. aug 2014

V sobotu som robila krehký špaldový koláč s jablkami a škoricou a v nedeľu bravčová sviečková s knedľou a zas krehký špaldový koláč (ale s kakaovým korpusom) s jablkami a škoricou. Dnes budeme dojedať a urobím slepačiu polievku.