icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mili7
5. sep 2014

@d_anica U nás zajtra budú asi pirohy so zemiakovo-bryndzovou plnkou.

siska53
5. sep 2014

Sosovicova na kyslo,ryza a cuketove "hranolky" - podla receptu tu od jednej maminy. Chutilo. To budeme mat i zajtra.

m_ij_ka
5. sep 2014

vajíčková polievka, lečo s párkami, chlieb 🙂

d_anica
5. sep 2014

@mili7 mmm, mňam 🙂 a z akého cesta robíš pirohy?

d_anica
5. sep 2014

@cenculinka kyslú kapustu milujem, ale obávam sa, že z vlaňajšej už mám len na dne suda, neviem, či to bude ešte jedlé... ale už sa teraz teším na novú 🙂

hyta
5. sep 2014

U nás zeleninová polievka s červenou šošovicou a zapečené tvarohovo-malinové palacinky.

cestovatelkaandrea
5. sep 2014

brokolicova kremova a palacinky.

olivka26
5. sep 2014

@m_ij_ka lecoooo och dostala som chut,nejedla som ho tusim vecnost.Na veceru musi byt 😀

lucikatn
5. sep 2014

Prave sme dojedli jablkove gulky s makom - 5 nastruhanych jablk a 1 hrncek krupice (podla potreby) - urobime nie velmi hustu masu a vytvarujeme gulky. Uvarime v osolenej vode. V miske zmiesame s makom a trochou cukru

nikawero12
5. sep 2014

@lucikatn priznám sa, že o takomto recepte na jablkové guľky som ešte nepočula, ale podľa tvojho opisu ide o jednoduchú a rýchlu prípravu, určite ho zajtra vyskúšam....dakujem za dobrý nápad

lucikatn
5. sep 2014

@nikawero12 presne tak je to jednoduche na pripravu, suroviny aj cas. V priebehu par minut je hotove zdrave a velmi chutne jedlo. Milujem slivkove gule ale vzdy ma odradza priprava... no toto je parada 😀

mili7
5. sep 2014

@d_anica No ja robím úplne jednoducho, len múka, voda, soľ. Niekedy pridám aj vajce, ale to málokedy.

tofik
5. sep 2014

@mili7 aj ja tak robím múka a voda. Mám to z domu. A sú výborné a lacné.

mili7
5. sep 2014

@lucikatn Ja som skúšala tieto http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/sla... a boli super. No nabudúce sa nechám inšpirovať a skúsim tie Tvoje 🙂

nikawero12
5. sep 2014

@lucikatn presne to ma napadlo, ked som uvidela tvoje jedlo - ze slivkové gule. Moj manzel miluje slivkove gule a mne sa ich tak strasne nechce robit, lebo ide o dlhu pripravu. Tak vyskusam tento tvoj recept a uvidim, ako mu budu chutit.

leushkka
5. sep 2014

@lucikatn tie jablka staci nastruhat nahrubo? nerozpadava sa to? aka je tvoja odskusana konzistencia cesta pri mieseni?

lucikatn
5. sep 2014

@mili7 tie nevyzeraju zle a skoricu velmi mozem 🙂 nabuduce vyskusam. Mame dost jablk a strudla je uz otrepana :-P

lucikatn
5. sep 2014

@nikawero12 daj vediet ci chutili 😉 ale urcite budu a budete spokojni obaja hlavne ty ze tam nestravis pol dna 😀

lucikatn
5. sep 2014

@leushkka struhala som nahrubo a vobec sa nerozpadavali len ich musis dat do vriacej vody inak sa niektore rozpadnu. No co sa tyka konzistencie tak to je tazko povedat. Nesmie to byt prilis huste inak by boli gulky tvrde. Tak akurat, aby sa ti dobre s tym robilo. Priblizne kolko jablk tolko krupice no zalezi od stavnatosti jablcok.

leushkka
5. sep 2014

@lucikatn skusim buduci tyzden,dakujem za recept

katussska24
5. sep 2014

Losos + cviklička " po mojom"...neskutočná dobrota 😉

leushkka
5. sep 2014

u nas rychla vecera: domace maki (losos,kaviar,uhorka)

lovely_choice
5. sep 2014

dnes som varila kuraci vyvar a bravcovo-mrkvove rizoto - bude aj na nedelu 🙂

lovely_choice
5. sep 2014

a moj drahy robil na veceru celozrnne spaldove palacinky plnene kakaovo-medovym jogurtom a cucoriedkovo-dzemovym jogurtom 😉

maximouse
5. sep 2014

za posledne obdobie, na co som si este spomenula: stavnate prekladane zemiaky, znojemska omacka s ryzou, falosna svieckova s nokerlami, koprova omacka s knedlou, harula, paradajkova polievka, pecene kuracie stehna s kasou, hribovo-smotanovo-syrova omacka s cestovinami, rolada z mleteho masa, vyprazany syr, kuracia pecienka na cibulke, piskota s kremom z talianskeho kremesa, kakaovy zavin a zajtra bude asi rybicka a dukatove buchticky... 🙂

slimstar
5. sep 2014
efci
5. sep 2014

U nas bolo za uplynuly tyzden: paella(kupena 🙂), cestoviny s udenym lososom a smotanou, kuracie s grilovacim korenim grilovanou zeleninou a cestovinami, peceny losos so zeleninovym salatom, bolonske spagety, bravcove rezance na kari-kecupovej omacke a zemiaky varene na pare, zeleninovy tuniakovy salat a kozim syrom, gulky Toscana s ryzou.

verka18567
5. sep 2014

Dnesna moja vecera pamatam si ju z detskych cias varene kuracie mesko opaprikovane okorenene s kecupom a rozkom.mnam som si pochutila

m_ij_ka
5. sep 2014

@olivka26 ahoj, no dúfam, že sa ti podarí a prajem Ti dobrú chuť, moje baby ho zbožňujú preto ho dosť často robievam 🙂

puffu
5. sep 2014

Ahojte, tak ja som dnes varila kuraci so spenatovou omackou a na veceru lososa..