icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruss
13. sep 2014

U nás dnes polievka z tekvice hokaido posypaná opečenými slnečnicovými semiačkami a plnená paprika. 🙂

rendita
13. sep 2014
kamajka
13. sep 2014

My dnes bryndzova polievocka a kuracie rezne na prirodno so sampinomni+tarhona🙂

scrofa
13. sep 2014

Hribove krupoto s dubakmi a jablkovo-hruskove pite v srncom chrbate 🙂

megika1
13. sep 2014

rýchlovečka z chladeného lístkového cesta 😀 ,P.S potom predávam mikiny z Intersportu,bo drahý rastie 😎

monikaresovska
13. sep 2014

už som tu dlhšie nepísala, ale akosi nie je čas a už vôbec nie fotiť. Cez týždeň bola šošovicová polievka a rizoto a dnes polievočka z hlivy a vyskúšali sme od maggi šťasnaté steaky k tomu syrovo-nivová omáčka, ryža a hranolky a pre moju lásku tortička🙂

gianni
13. sep 2014

práve sa nadžgávam škvarkovou pomazánkou(bez chleba) a cuketovým lečom...

m_ij_ka
13. sep 2014

naša večera orechový a tvarohový závin, kakao 😉

marlenka75
13. sep 2014

Krémová zeleninová polievka, špagety Carbonara.

rendicka
13. sep 2014

tri druhy domácej pizze, vanilkovo- smotanové poháre s posledným bobuľovým ovocím a lesnými jahodami a jablkové pité, na večeru domáce rožky s domácimi pomazánkami

m_ij_ka
13. sep 2014

naša večera drožďová nátierka, rohlíky, 🙂

nelinka1311
13. sep 2014

No a co zajtra varite????mam vybrate kare,ale co dalej😀

mima2778
13. sep 2014

Dnes fazulova s udenym a rezancami, posuchy, zajtra oslavujeme maleho narodeniny, bude slepacia polievka, kacica a robila som moju prvu tortu v zivote, dufam,ze bude aspon chutit 🙂 lebo vyzera ... no, este musim vela tort urobit,aby bola daka aj k svetu 🙂

katarinka289
13. sep 2014

Ja som vcera varila veeeelky hrniec novorocnej kapustnice.Manzel ju miluje,tak ju vzdy varim na tri dni.Zajtra len kuraci vyvar.Bez neho ja nemam nedelu 🙂

monacanka
14. sep 2014

tak dneska slepacia polievka s rezancami pecene kuriatko s plnkou k tomu zemiaky, ryza , kompot alebo kysle uhorky a kolac este ostal pernikovy je tam este pizza zo vcera nech sa to vsetko podojeda na veceru spravim asi detickam puding

lucik612
14. sep 2014

fazulova mliekova a palacinky-plus vyskusam dnes aj na sladko aj so syrom a sunkou palacinky ..... minule mi na navsteve celkom chutili...

romaroma
14. sep 2014

pečená cvikla s cesnakom, balzamikom, majoránom a chlieb

sharmana
14. sep 2014

Hovädzia polievka s rezancami, hovädzie rizoto so zeleninou a postrúhaným syrom.
Múčnik: ešte zostal jablkový koláč s čokoládovým krémom a práve pečiem korpus na parížsku tortu, zajtra máme oslavu 🙂

stellamaris
14. sep 2014

dnes mame mexicky gulas zo sojoveho mäsa,ryzu a uhorkovy salat 😉

lydia22
14. sep 2014

Dnes šošovicová polievka, plnene kuriatko, zemiaky a zeleninovy salat a ako kolacik jablkove pité

nelly3
14. sep 2014

bravcova panenka so sampinonovou omackou+zemiakova kasa, vcera som robila stavnaty ananasovy kolacik-tzv. orgazmus, mnam, ale uz som sa ho prejedela pomocccc 😀

mili7
14. sep 2014

Dnes u nás kurací vývar so zeleninkou, mäskom a cestovinou. Zo včera zostali pirohy a paprikovo-hubové rizoto, tak sa dojedá a upiekla som obrátený jablkový koláč, ale z celozrnnej múky.
BABIČKIN OBRÁTENÝ JABLČNÍK
Potrebné suroviny: 10 stredných jabĺk, 5 vajec, šálka hnedého cukru, 1 vanilkový cukor, 1/2 šálky mlieka, 1/2 šálky oleja, 2 šálky polohrubej celozrnnej múky, 1 prášok do pečiva, škoricový cukor,
na polevu: maslo, kakao, cukor, mlieko,
Je to jednoduché: Na plech položíme papier na pečenie. Na papier nastrúhame jablká. Posypeme škoricovým cukrom. Jablká necháme odpočívať a urobíme cesto. Vymiešame žĺtka s hnedým i vanilkovým cukrom do peny. Za stáleho miešania prilievame olej, múku, mlieko a prášok do pečiva. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a po častiach zapracujeme do cesta. Cesto vylejeme na postrúhané oddýchnuté jablká so škoricou a rozotrieme. Pečieme rýchlo asi 20-25 minút pri teplote 180°C. Upečený koláč necháme vychladnúť. Zoberieme veľkú dosku, na ktorú koláč prevrátime. Najprv položíme papier na pečenie cez celý vychladnutý plech a prikryjem doskou. Celé to otočíme, aby sme mali koláč na doske. Mastný papier z povrchu koláča pomaly odstránime. Maslo, kakao a práškový cukor vymiešame na miernom ohni. Potom pridáme studené mlieko a ďalej miešame do hladka.. Čokoládovú polevu rozotrieme na koláč. Môžeme krájať a podávať.

rendita
14. sep 2014

Dnes máme skvelý dezert Čokoládové rezy 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41298-cokola...

hyta
14. sep 2014

U nás včera kuracia polievka s rezancami, ovocné gule s marhuľami. Na nedeľu polievka ešte zostala a ku nej pstruhy na masle, opečené zemiaky a zeleninový šalát. Ku kávičke rezy s parížskym krémom.Všetkým peknú nedeľu.

dana_l
14. sep 2014

sme robili na narodeninovu oslavu

marlenka75
14. sep 2014

Kurací vývar s domácimi rezancami, hovadzí guláš, domáca knedľa, tiramisu.

m_ij_ka
14. sep 2014

naša večera lievance s jahodami, šľahačka, granko 🙂

lovely_choice
14. sep 2014

vcera a dnes kuraci vyvar zo stehna a nas oblubeny kuraci perkelt s cestovinou 😉

lovely_choice
14. sep 2014

ovocna (lesne ovocie) torta z celozrnnej spaldovej muky 😉

iinuska
14. sep 2014

zeleninova polievka, pecene kura, ryza, paradajkovy salat