icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mami.sk
14. sep 2014

včera som ukuchtila zeleninovú polievku a šúľance s makom aj s tvarohom. Dnes bol bravčový vývar s pečeňovými haluškami, bravčové závitky plnené šunkou, tvrdým syrom a nivou s ryžou a ako dezert som upiekla jablkovú štrúdľu a dali sme si aj domácu jahodovú zmrzlinu / robievam bezlaktózovú kvôli dcérke / 😉

verka18567
14. sep 2014

@lovely_choice ahoj mohla by si prosim ta dat recept na tu torticku?dakujem

katarinka289
14. sep 2014

@dana_l tie ovocne spizi vyzeraju super.Inspirujem sa na moju narodeninovu oslavu.Ta cokolada je aka?

mili7
15. sep 2014

Dnes je u nás oslava manželových narodenín, takže máme
- tatarák a nátierky: vajíčková, tuniaková, bryndzová a tvarohovo-redkvičková,
- na grilovanie pripravené napacované: kuracie stehná v medovom pace a bravčová krkovička v horčicovo-kečupovom pace,
- a dezerty: obrátený celozrnný jablčník, tvarohový fešák a tortička (piškota+marhule+pudingovo-tvarohovo-šľahačková plnka)

mili7
15. sep 2014

No a ešte som sa dozvedela, že mimo toho všetkého, čo som spomínala vyššie, bude ešte kapustnica s hubami a kapor.

davita
15. sep 2014

@mili7 beriete stravnikov???? je nas vela, mame radi rozmanitu ponuku a VZDY sa vieme podelit 😀 😀 😀 .... pred jedlom si umyvame ruky mydlom, pocas jedla zivo diskutujeme o kvalite a chutiach a po jedle nahlas podakujeme 😀 jeme privorom a stolujeme viac menej cisto 🙂 ... kedy nas cakate????

u nas dnes malo napadite menu, avsak mame to radi:
kuraci vyvar, pecene kuracie stehna a kridla, ryza / maslove zemiaky a listovy salat 🙂 ... dezert bude uplna klasika, jablkovo orechov strudla s horucim ovocim 🙂

zaira13
15. sep 2014

@lovely_choice receptík plss 🙂

zaira13
15. sep 2014

@diusik mňam ako to robíš?

mirka0703
15. sep 2014

poradte co dietne uvarit na obed? drobec mal hnacku ale dnes je uz celkom OK tak by som mu chcela este nejaku dietnejsiu stravu navarit...a chuda cely vikend papal len suche rozky, ryzu a kuracie masko....nemate nejake napady na nieco ine?dakujem

firstbaby
15. sep 2014

U nas dnes brokolicova polievka so struhanym syrom a farfalle s dubakovom omackou a deti len s kyslou smotanou 🙂

sharmana
15. sep 2014

Dnes: hovädzia polievka nám zostala s rezancami
Hlavné jedlo: Pečené americké zemiaky, bravčová panenka na smotane a vyprážané kuracie prsia

verka18567
15. sep 2014

Ahojte dnes trosku lahko.polievka s nastruhanej zeleninky na masle s krupicovymi haluskami🙂

mili7
15. sep 2014

@davita Sorry, chystala som 🙂 Oslava začala o 12-tej a keďže je toho bohate, tak hádam ešte niečo ostane aj pre dodatočných hostí, tak hybajte sem 🙂 do BA

slimstar
15. sep 2014
m_ij_ka
15. sep 2014

kurací vývar so zeleninou , rizoto so syrom 🙂

mimika123
15. sep 2014

@verka18567 ahoj, ta polievka vyzera super. prosim ta davas do nej aj nejake mäso alebo staci iba zeleninu

mo77
15. sep 2014

@lovely_choice krasna torta, prosim recept, kde kupujes spaldovu muku, ked sa smiem spytat

lucianka01
15. sep 2014

Dnes sme mali fazulovu polievku s udenymi rebrami, svieckovu s domacou knedlou a na poobedie orechove rozky

matamm
15. sep 2014

@lucianka01 možem tá poprosiť recept vyzerajú úžasne dakujem 🙂

jurio
15. sep 2014

tak dnes varila sestra u nas doma.na cibulke osmahla korenie a korenovu zeleninu a potom to zaliala panzani cervrnou bazslkovou omackou z billy.k tomu ryza.bolo to supeeer

mamcucha
15. sep 2014

Asi to sem nepatri, ale skusim. Mam vela jablcok a neviem co s nimi. Nepoznate nejaky recept? Ale nieco nepecene a nenarocne(momentalne mame len 2-platnicku). 😀

mimika123
15. sep 2014

kocky, ja sa dnes alebo zajtra chystam spravit moj oblubeny cviklovy salat. uvarite si cviklu nastruhate ju pridate uvarene vajicko ktore tiez nastruhate a zmiesate s bielym hustym jogurtom. dochutite podla chuti. je to zdrava mnamka a hodi sa to skvelo aj ku nejakej rybe

oriesocek
15. sep 2014

U nas dnes bola hovadzia polievka a jelenie na cervenom vine so zemiacikmi s cibulkou a slaninkou. Vcera sme mali cinu a paradajkovu polievku so syrom. Ako zakusok bol jablkovy kysnuty kolac s posypkou.

lucikatn
15. sep 2014

Cez vikend sme mali morcaci gulas a dnes na ziadost mojich chlapov boli opat pecene zemiaky v supke s americkym korenim + kysla kapusta/mlieko. Ako dezert jablkovo-makova strudla

m_ij_ka
15. sep 2014

naša večera šišky s lekvárom 🙂

lucianka01
15. sep 2014

@matamm nech sa páči http://bonvivani.sk/recepty/jogurtove-rozky. Ja som nemala doma heru, tak som dala Lando ( z kauflandu) a namiesto bieleho jogurtu kyslu smotanu. Plnka bola orechova: orechy, cukor a horuce mlieko a druha plnka bola tiez orechova, ale orechy boli len vymiesane s marmeladou.

hucko44
15. sep 2014

Koláčik SCHIZOFRENIK

davita
15. sep 2014

@mili7 zlataaaaaaaaaa 🙂 no smer BA sme dali dnes, ale nedosli sme az tam 🙂 🙂 🙂 ... hlavne, ze chutilo a dopadlo to dobre .... 🙂

verka18567
15. sep 2014

@mimika123 ahoj len zeleninku a halusky🙂je taka lahka stacila:-Pa dik:🙂