icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima2778
5. okt 2014

My dnes zeleninova polievka,knedla,kapusta,pecene maso a vanilkovo-malinovy puding s cernicami,bananmi a piskotmi.Zajtra asi nieco z rybky.

mima2778
5. okt 2014

@verka18567 prosim Ta,tu dusenu mrkvu s jablckom robis cisto na masle,alebo aj nejako dochucujes ? Vyzera to zaujimavo,ja poznam len klasika nastruhane surove jablko s mrkvou.

mili7
5. okt 2014

Hovädzí vývar s koreňovou zeleninou a s rezancami, manžel si urobil hovädzí steak a sebe a malej som spravila takú sladkokyslú omáčku (popražiť cibuľku, pridať nakrájanú kyslú uhorku, zaliať hovädzím vývarom, trošku horčice do toho a keďže sa dcére zdala kyslá, tak sme tam dali aj trošku cukru. Zahustiť zátrepkou z vody a múky a hotovo) Mäsko sme si pokrájali z polievky (keďže lepšie a rýchlejšie sa mi hovädzina varí v tlakovom hrnci) a jedli sme s ryžou.

mizu89
5. okt 2014

Ahojte tak dneska brav.stehno udusene zo zeleninou a k tomu cinska omacka (Vitana - Cina zaklad jedla) +ryza a opekane zemiaky

hyta
5. okt 2014

Ahojte, tak dnes hovädzia polievka s rezancami a kuracie stehná, ryža, zeleninový šalát. K tomu koláč lenivej ženy v kombinácii so slivkami.

motiilik
5. okt 2014

Ahoj...tak ja vcera sladku fazulovu polievku zo slizmi,mamina mi posla vyvar...a dnes falosnu kacku na kapuste(namiesto kacice kura) zo zemiakmi na masle a esta mi ostalo pre jedneho ryza zo spanielskym vtackom... 😉

mizu89
5. okt 2014

Baby potrebovala by som poradit maso s cinskou omackou mam hotove len sa neviem rozhodnut co k tomu: ryza, opekane zemiaky, alebo kolienka co by k tomu islo najlepsie volako mi to poslednu dobu nemysli ani varit sa mi uz moc nechce ☹

katkabg
5. okt 2014

@mizu89 opekkane zemiaky aj ryza,kolienka asi nie,neviem este som neskusala s kolienkami

leushkka
5. okt 2014

@mizu89 k masu s cinskou omackou predsa ryza a nemusis uz nad tym ani dumat 😉

mimika123
5. okt 2014

kuracia polievka s rezancami od vcera a vyprazany karfiol so zemiakmi a tatarkou

verka18567
5. okt 2014

@mima2778 ahoj to aj ja ale som chcela nieco ine vyskusat🙂na masle oprazene trosku podusene ked jablcka pustia stavu a dochutene cukrom a troskou soli🙂

ikika
5. okt 2014

My dnes mrkvovo-zelerova polievka, telacie platky na cibulke a varene zemiaky.
A znova, pre velky uspech, idem robit tu babovku zo zlateho klasu (olej davam olivovy, namiesto kakaa karob)... 😵

carmenka123
5. okt 2014

slepacia polievka , peceny bocik kapusta , knedla a puding s jahodami

lovely_choice
5. okt 2014

dnes na olovrant celozrnno-spaldove palacinky s jablkom a dzemom

hyta
5. okt 2014

@ikika Túto bábovku robievam už roky, no olivový olej patrí len do studenej kuchyne.

lovely_choice
5. okt 2014

na obed vcera, dnes a zajtra zapekane zemiaky s masovo-paradajkovou omackou (z 1 kg bravcoveho mleteho masa na sposob lasagni) a besamelovou omackou (z masla, celozrn. spaldovej muky a smotan na varenie)

ikika
5. okt 2014

@hyta nie panensky olivovy olej, ale tzv. pomace urceny na teplu kuchynu... 😉
Kazdopadne, ja iny olej nemozem jest (dufam, ze len momentalne, ze sa mi zdrav. stav upravi)... takze tak... 😢

m_ij_ka
5. okt 2014

naša večera rohlíky s bryndzovou nátierkou, rajčiny 🙂

mirage
5. okt 2014

@hyta Ja davam olivovy olej napr. do palacinkoveho cesta, aj do niektorych kolacov.

dana_l
5. okt 2014

minestrone polievka, pizza so syrom, mrkvo-ananasova torta

womankc
6. okt 2014

@mizulienka laskonky sú také podobné cesto ako to pusinkové , len tam sa pridáva kokos alebo orechy , tá kombinácia toho krému a tej snehovej časti je fakt vynikajúca , je to ale torta vyslovene pre milovníkov sladkých dezertov, je to kalorická pecka 🙂 , ja ju asi tiež skúsim urobiť na najbližší sviatok

womankc
6. okt 2014

@mili7 smotanová, hríbiková , paradajková, znojemská, šampionková, záhradnícka - z viacerých druhov zeleniny, zelerová, mrkvová , len taká univerzálna ako na roštenku.

trasko
6. okt 2014

Kedze sa u nas vsetko doslova ''zožralo'' aj vianocka padla za vlast a tomsyn starsi nezje kupovanu tuto zjedol na veceru 5 platkov s maslom a lekvarom!!! Pyta ju znova 🙂 🙂. Ale dnes upeciem vejare od teba
@zklimekova .vyzeraju superne len pridam aj skoricu....a upeciem kuriatko s ryzou a kompot k tomu

m_ij_ka
6. okt 2014

naše raňajky vajíčková pomazánka, kaiserky, paprika 😉

cestovatelkaandrea
6. okt 2014

Zelerovu kremovu polievku + opekenay chlebik a opekana slaninka do polievky.
Neviem ci zvladneme este nieco dalsie po takej hustej a dost vydatnej polievke.

mizu89
6. okt 2014

No dnes alebo zajtra skusim kapustniky.Priatel ide do nocnej zajtra tak nech neni o hlade 😀

daniz
6. okt 2014

Tak ja po dlhšej dobe v piatok pstruhy na zeleninke, maslo, pečivo,
v sobotu polievka zo zelenej fazuľky, fr. zemiaky, šalát zo surovej zeleninky, piekla som bábovku,
v nedeľu polievočka zo soboty, kuracie stehná na hríboch na prírodno, tarhoňa a nepečený jablkový koláč s piškótami + čokoláda + šľahačka. na večeru párky s chlebíkom, rajčinkou.
dnes dojem mm kuracinu, na večeru pečené rebrá na cesnaku + pečivo

m_ij_ka
6. okt 2014

brokolicová krémová polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup 🙂

villa
6. okt 2014

@lovely_choice poprosím receptík na tie zapekané zemiaky s maskom 😉 diky