icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
6. okt 2014

ahojte dievčatká , tak u nás sa varil cez víkend kotlíkový guláš na záhrade , akurát som ešte dorobila polievočku a to vývar z bravočovej kosti so zemiakmi a zeleninkou , to sme mali v sobotu aj v nedeľu , v piatok som ešte robila bravčové mäso udusené v rúre s krúpami , hubami a pórom na bravčovej masti, bolo to super. korenie som dala kmín, čk, kurkumu a majorán
Upiekla som klasický hrnčekový koláč s banánom, slnečnicovými semienkami, hrozienkami , použila som vanilkový cukor a trstinový cukor
robila som aj zapečený obložený chlebík
a jedna večera boli špagety s pórikom, slaninkou a šampiónmi

siskatan
6. okt 2014

my máme ešte z víkedu zemiakovú kýslu polievku s párkom a k tomu robím pečené krkovičku na cibuli a cesnaku so zemiakmi 😉 no a deťom ešte aj palacinky 🙂

jasminet
6. okt 2014

zo vcera spanielske vtaky z bravcoveho a ako priloha opekane sulance, pre deti ostali na veceru neopekane s maslom a kakaom

adawada
6. okt 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

dnes varim iba pre deti porovu polievocku a pseno s brokolicou a tekvicovou omáčkou a syrom
http://www.sikovnamamina.sk/rychla-porova-polievka/

slimstar
6. okt 2014
komplikovana
6. okt 2014

Dnes na obed dusená červená šošovica so zelenou fazulkou a k tomu pečená tekvica v rúre posypaná fetou. Pekný pondelok 😉

evinka2
6. okt 2014

Nase vikendove menu:
grilovane klobasky, zemiacky, kremova hrachova polievka
kacaci vyvar so zeleninkou a slizami, pecena kacica, dusena kapusta, knedla, cucoriedkovy kolac
dnes som v praci, tak som zvedava, co mi tie moje dve piranky vsezrave nechali na veceru 🙂

mimika123
6. okt 2014

dnes sme mali na obed segedinsky gulas s knedlou a na veceru este idem spravit karfiolovo-hraskovu polievku

nakup
6. okt 2014

včera a dnes hovädzí vývar, kačacie stehná s plnkou, kyslá kapusta a domáca knedľa

kibuk
6. okt 2014

Ahojte kucharocky 🙂 idem pre radu mam este jeden mensi karfiol,co by som z neho spravila? Vyprazany nie lebo je maly,zapekany mi nezjedia vsetci a polievka uz bola 🙂
Dakujem za rady 🙂

nakup
6. okt 2014

@kibuk karfiol ako mozoček obvaríš popučíš hodíš vajíčka ako na praženicu 😉

m_ij_ka
7. okt 2014

naše raňajky tuniaková pomazánka , žemle

trasko
7. okt 2014

Cafte baby...tak pre velky uspech mojej premierovej vianocky zo soboty,dnes peciem dve 🙂. 🙂. 🙂. Aj ked mam doma troch chalanov,budem dnes pliest a pliest a plieeeest 🙂. Uz s miesi prva .pekny den vam 🙂

gianni
7. okt 2014

Navarene este mame tak aspon mufiny pre deti,ked som uz na tej OCR...

lovely_choice
7. okt 2014

@villa ZAPEKANE ZEMIAKY S MLETYM MASOM
Podobne ako lasagne, len namiesto cestoviny su zemiaky nakrajane na ovaly (skoro domakka) uvarene v pare a zapekane v rure posypane korenim.
Masovo paradajkovu omacku robim tak, ze na rozpalenom oleji poprazim cibulku, tak 1 kg mleteho bravc. masa, kt. ochutim (sol, ml. rasca, tymian, sus. cesnak, cier. korenie a oregano), zalejem 1 dl vody a varim 50 minut (obcas premiesam), pred koncom pridam 400 ml paradajk. pretlak (nie stavu - ta by to zriedila) a odstavim.
Medzitym sa mi akurat dovari besamelova omacka - redsia zaprazka zaliata pol litrom mlieka a 200 ml smotanou na varenie (vari sa 20 minut).
Do zapekacej misy dam uvarene zemiaky, tak besamel, tak masovu omacku, tak opat besamel a dam piect na 200 °C 20 minut. Potom uz len ulozim platky syra, ktore sa v tejplej rure pekne roztecu 😉
Daj vediet, ako sa vydarili 🙂

iinuska
7. okt 2014

kuraci perkelt s cestovinou. A upeciem bublaninu

rendicka
7. okt 2014

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, žemľovka s tvarohom a čučoriedkami..

mami.sk
7. okt 2014

Dnes bravčový vývar s rezancami a morčacie prsia zapečené s broskyňou a syrom a ryža 😉

lululka555
7. okt 2014

ahojte,francuzske zemiaky s kyslou uhorkou 😉

luna11
7. okt 2014

@lululka555 ja to iste 🙂

haniar
7. okt 2014

spenatovu polievku a jablkovy kolac 🙂

miriamc
7. okt 2014

Hokkaido polievku, kelový prívarok so sekanou 😉

geenna
7. okt 2014

Morčacie mäso plnené spenatom, slaninkou, syr,cibuľku. Tarhona

m_ij_ka
7. okt 2014

guláš, zemiakové pyré a rezeň, čalamáda 🙂

villa
7. okt 2014

@lovely_choice dakujem krásne 🙂) dám vediet ako sa vydarili 😉

daniz
7. okt 2014

dnes zapekaná kuracina so zemiačkami pečenými.

womankc
7. okt 2014

@kibuk zapekané cestoviny s karfiolom , šunkou, syrom ........ alebo karfiolový šalátik ako príloha - obvariť karfiol v slanej vode a klasický nálev octový, poprípade vymiešaný s pórikom , jablkom a kyslou smotanou , koreniny podľa chuti

womankc
7. okt 2014

ja mám dnes v pláne jablkové pité a zapečené zemiačky so slaninkou a cuketkou zaliate kyslou smotanou
včera som nevarila, tak to bolo v znamení absolútneho vymetenia veškerých zásob špajzky a chladničky 😀

jasminet
7. okt 2014

pecene zemiaky s cibulou a slaninou, k tomu len kysla smotana a nakladane uhorky.

macka23
7. okt 2014

Plnena paprika po dllllhej dobe 🙂

www.mimibazar.sk/recept.php?id=16108