icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ewisam
8. okt 2014

Dnes? Bryndzova polievocka a pecienka 🙂

katkabg
8. okt 2014

Babyyyy 🙂 mam dva karfioli,neviete niaky chutny recet ako ho urobit okrem obalovaneho vysmazeneho?Dajte napady 😉

jasminet
8. okt 2014

@katkabg ja robievam karfiolovy mozocek a teraz som tu videla ten v rure peceny, to chcem skusit

jasminet
8. okt 2014

@trasko dostala som minuly rok na vianoce, zo zaciatku som ju skoro kazdy den pouzivala na chleba, potom na cesto, hlavne na buchty (vynikajuuuuuce), a posledne 3-4 mesiace som ju ani nevytiahla

katkabg
8. okt 2014

@jasminet no kuknem ten peceny 🙂 a ten mozocek to ako sa robi?

trasko
8. okt 2014

@jasminet to musela bytnzena co pekarnicku vymyslela 🙂. 🙂. 🙂. Opras ju poriadne a pec 🙂

jasminet
8. okt 2014

na oleji spenim cibulku, pridam obvazerny karfiol na male ruzicky (kludne aj mierne rozvareny), osmaznem trosku a zalejem rozslahanymi vajickami, osolit, okorenit... k tomu varene zemiaky, uhorka, salat

jasminet
8. okt 2014
katkabg
8. okt 2014

@jasminet dakujeeeem 🙂

cestovatelkaandrea
8. okt 2014

marinovane masko v rozmarinovej marinade a ryza. No a k tomu vela zeleninoveho salatu.

lydia22
8. okt 2014

Dnes mrkvovo hraskovo zemiakova polievka s haluskami, spagety s paradajkovou omackou a kysnute zaviny lekvarovo kakaove

lucikatn
8. okt 2014

Vcera sme v praci mali hlivovu polievku a zapekanu brokolicu so syrom a varene zemiaky. Dnes varim granadir a poobede pizza ala co chladnicka dala 🙂

daniz
8. okt 2014

kelový prívarok s párkom, pečivo

mili7
8. okt 2014

Manžel v práci, dcérka v škôlke, tak ja som si dnes urobila karfiolový deň 🙂 Dojedla som karfiolovú polievku zo včera a urobila som si aj karfiolovú pizzu bez múky. Trošku sa mi pripiekli okraje, ale mne to vôôôbec nevadilo 🙂

m_ij_ka
8. okt 2014

vajíčková polievka, zemiaky a vyprážaný karfiol, tatarka 😉

leiladomi
8. okt 2014

Paradajková polievka a koložvárska kapusta 🙂 😵

rendita
8. okt 2014
m_ij_ka
8. okt 2014

naša večera obložená misa, bagetky

adulikka
8. okt 2014

dnes cesnaková polievka a špagety.

lovely_choice
8. okt 2014

chutne rizoto s kuracim masom, mrkvou a brokolicou 😉

m_ij_ka
8. okt 2014

naša večera pečené klobásky, horčica, chlieb 🙂

siska53
8. okt 2014

Dojedli sme zeleninovu polievku s cervenou sosovicou a jacmennymi krupami a ako druhe bol cukinovy privarok,moji masiari s maskom a ja s vajickom,chlieb. Na zajtra ostal,tak bude s vajickom a spravim este hokkaido polievku a na vecer a pozajtra planujem zajtra spravit pecenu cviklu a hokkaido. A ako prilohu asi pseno.
No a este sme my s malou mali avokadovu natierku na ranajky. Chlapi sa na to vykaslali a zostali pri klasike-lekvar.

milan_branik
9. okt 2014

tak ja mam rad jednoduche jedla take klasiky ako napr.

http://recepty.pozri.sk/recept-zapekany-karfiol...

neviete poradit nejaky dobry a rychly recept na tekvicu hokkaido ???
nieco som nasiel na nete ale nic ma moc nezaujalo........

cestovatelkaandrea
9. okt 2014

tak dnes to bude grilovane norimberske klobasky + zeleninovy salat. detom k tym klobaskam uvarim zemiaky.

m_ij_ka
9. okt 2014

naše raňajky jahodové musli s mliekom

komplikovana
9. okt 2014

Na dnešný obed bude zapekaná zelenina - /karfiol, zelená fazuľka, kukurica/ s troškou anglickej slaniny a zaliata rozmiešaným vajíčkom s parmezánom. Pekný deň 🙂

sharmana
9. okt 2014

Včera som pripravila na dnešný obed: v rúre zapečené bravčové rezne z karé, posypané grilovacím korením, na to plátky pravej slaniny a na to krúžky zemiakov posypané červenou paprikou. Rýchle a nepracné. 😉

lululka555
9. okt 2014

ahojte,vcera som nevarila,vecer som upiekla bananovy chlebik a dnes peciem masko s basmati ryzou... a uz tyzden ficim rano na smoothies,dnes som mala jablko,hruska,jogurt a vlocky 😝

mizu89
9. okt 2014

Ahojte vcera na obed boli dukatove buchticky.A na dnes ma nic nenapada ☹

puffu
9. okt 2014

ahojte na obed cestoviny so susenymi paradajkami, rukolou..pre muza s kuracim masom navyse a na veceru
zapekane kuracie prsia s avokadom a mozzarellou