Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, ryža s restovanou pečienkou , cvikla 🙂
sladka fazulova polievka a prekladane zemiaky z kyslou uhorkou 🙂
Vcera pecienka s ryzou,uhorky, hribova polievka, dnes kolienka a hov.masko na zelen.omacke(na sposob svieckovej) ,zajtra granadir a vyvar.A zarobila som med,citron a zazvor a este sme robili jablkovo piskotovu tortu.
Dnes mame rychlu hraskovu polievku z mmb a dostala som velku chut na obalovanu sekanu so zemiakmi 😀
zelerovu polievku zahustenu ovsenymi vlockami a kuracie prsia naprirodno so zemiackami
Baby poradte chcela by som spravit z jablk vyzivu date recept?Diky 🙂 😉
Pikantní fazolová paštika
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/767-...
Malý tip na výborné brambory se smetanou. 🙂 http://azzin.cz/zapecene-brambory-se-smetanou/
U nás dnes na obed vyprazany camembert, zemiaciky vnatkove a brusnice... Na večeru porovo-cuketove rizoto s grilovanou panenkou...
práve som dopiekla škoricové osie hniezda a buchty plnene tvaromom 😉 dúfam, že ostanú aj na zajtra 😀 pekný večer 😉
@monika837 prehod dačo dala by som si 🙂 🙂 🙂
bryndzove halusky
Povodne mal byt karfiolovy perkelt s haluskami ale kedze nam ostala hraskova polievka zo vcera tak v ramci bezpecnosti 😀 budu sojove platky na sposob gulasu s ryzou a calamada 😀
vianočna kapustnica nech máme vitamíny a buchty na pare s makom ,orechami a kakom
@lovely_choice ahoj das mi prosim recept na ten karfiol v rure? dik 🙂
Dnes bude zapekana ryza s kuracim maskom a mrkvou a chcela by som hribikovu polievku na kyslo.....baby vy ako robite hribovu polievku na kyslo?Velmi mi chuti taka z jedalni a ja ju nikdy taku neurobim,neviem ocot hned dat ci potom,dajte recept
@zuziatko zemiaky som uvarila v supke. potom plech vytrela oliv.olejom ...pokrajala ich osupane na tenke kolieska a poukladala na plech. lososa som umyla, dala na rovnaky plech ... posypala hrubozrnnou solou, bielym korenim a citronovou bio korou. Omacka ... do maleho kastrolika rozpustis maslo, zasypes hladkou mukou a stale na jemnom plameni miesas metlickou, dala som slahacku /nemala som smotanu na varenie/ a v nej som rozpustila 1 trojuholni taveneho syra, dala sol, biele korenie a cerstvy nasekany kopor. Odstavis z plamena a das uz na upeceneho lososa. Lososa som so zemiakmi piekla cca 30 min. Dobru chut.
@zklimekova - aké krásne,ako z obchodu , šikulka si 🙂
Ahojte kucharocky, ja uz varim aj na zajtra, nech sa mozem venovat detom - kremova polievka z maslovej tekvice a cestoviny s domacou bolognese omackou a urobime si zajtra poobede puding s piskotami a ovocim 😉
kremova porkova polievka a sviečkova na smotane
Tak včera u nás na večeru syrové torteliny s hubobou omáčkou
dnes asi lángoše a zajtra ... ☹ ☹ ☹ ani srnky netušia, idem počítať, nabrať inšpirácie. 🙂 🙂

Ahojte, my dnes mame vyvar z telacieho maska a zeleninky a podavam pre zmenu s krupicovymi (spaldovymi) haluskami (nemusia byt stale slize 😎 )... ako druhe su cestoviny s brokolicou a syrom... 😵