Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Babyyyy 🙂 mam dva karfioli,neviete niaky chutny recet ako ho urobit okrem obalovaneho vysmazeneho?Dajte napady 😉
na oleji spenim cibulku, pridam obvazerny karfiol na male ruzicky (kludne aj mierne rozvareny), osmaznem trosku a zalejem rozslahanymi vajickami, osolit, okorenit... k tomu varene zemiaky, uhorka, salat
marinovane masko v rozmarinovej marinade a ryza. No a k tomu vela zeleninoveho salatu.
Dnes mrkvovo hraskovo zemiakova polievka s haluskami, spagety s paradajkovou omackou a kysnute zaviny lekvarovo kakaove
Vcera sme v praci mali hlivovu polievku a zapekanu brokolicu so syrom a varene zemiaky. Dnes varim granadir a poobede pizza ala co chladnicka dala 🙂
kelový prívarok s párkom, pečivo
vajíčková polievka, zemiaky a vyprážaný karfiol, tatarka 😉
Banánové paleo palacinky
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41302-banano...
naša večera obložená misa, bagetky
dnes cesnaková polievka a špagety.
naša večera pečené klobásky, horčica, chlieb 🙂
Dojedli sme zeleninovu polievku s cervenou sosovicou a jacmennymi krupami a ako druhe bol cukinovy privarok,moji masiari s maskom a ja s vajickom,chlieb. Na zajtra ostal,tak bude s vajickom a spravim este hokkaido polievku a na vecer a pozajtra planujem zajtra spravit pecenu cviklu a hokkaido. A ako prilohu asi pseno.
No a este sme my s malou mali avokadovu natierku na ranajky. Chlapi sa na to vykaslali a zostali pri klasike-lekvar.
tak ja mam rad jednoduche jedla take klasiky ako napr.
http://recepty.pozri.sk/recept-zapekany-karfiol...
neviete poradit nejaky dobry a rychly recept na tekvicu hokkaido ???
nieco som nasiel na nete ale nic ma moc nezaujalo........
tak dnes to bude grilovane norimberske klobasky + zeleninovy salat. detom k tym klobaskam uvarim zemiaky.
naše raňajky jahodové musli s mliekom
Na dnešný obed bude zapekaná zelenina - /karfiol, zelená fazuľka, kukurica/ s troškou anglickej slaniny a zaliata rozmiešaným vajíčkom s parmezánom. Pekný deň 🙂
Včera som pripravila na dnešný obed: v rúre zapečené bravčové rezne z karé, posypané grilovacím korením, na to plátky pravej slaniny a na to krúžky zemiakov posypané červenou paprikou. Rýchle a nepracné. 😉
ahojte,vcera som nevarila,vecer som upiekla bananovy chlebik a dnes peciem masko s basmati ryzou... a uz tyzden ficim rano na smoothies,dnes som mala jablko,hruska,jogurt a vlocky 😝
Ahojte vcera na obed boli dukatove buchticky.A na dnes ma nic nenapada ☹
ahojte na obed cestoviny so susenymi paradajkami, rukolou..pre muza s kuracim masom navyse a na veceru
zapekane kuracie prsia s avokadom a mozzarellou

Dnes? Bryndzova polievocka a pecienka 🙂