icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
17. okt 2014

@trasko hej z toho

meinkonka
17. okt 2014

@levandullka mnam uzas aj ja milujem grilovanu zeleninu, pecene zemiaky, tu sunku a dokonca aj take lasagne 😀 😀 😵 😵

m_ij_ka
17. okt 2014

naše raňajky musli s mliekom

trasko
17. okt 2014

@womankc nem zly napad...ja by som zamiesala do tych jablk aj orechy mlete a aspon rumovu aromu 🙂

womankc
17. okt 2014

@trasko , hej tiež mám rada, alebo mak do toho, len to ja moc nemôžem, ale možno deťom urobím a ešte mám rada kokos do jabl´k
no musím pošpekuľovať čosi

lovely_choice
17. okt 2014

@ikika ak to ma mrzi, prajem skore uzdravenie 🙂
to, ze sa nema kombinovat ani hnedy trstinovy cukor s celozrnnou mukou mam od nemeckeho autora knihy Prirucka pre alergikov http://www.bux.sk/knihy/187873-prirucka-pre-ale...

lovely_choice
17. okt 2014

dnes zeleninova polievka (cibulka, mrkva, petrzlen) a celozrnne spaldove siroke rezance s cottage cheese 😉

daniz
17. okt 2014

dnes dukátové buchtičky z nezjedených osích hniezd.

misskate1
17. okt 2014

Hubové rizoto

mimika123
17. okt 2014

dnes bohuzial nestiham varit, takze na obed objednana pizza

m_ij_ka
17. okt 2014

pórová polievka, zapekaný karfiol s brokolicou, posypané syrom

lovely_choice
17. okt 2014

...kedze sa to posunulo, tak este raz :D ....mnamkove celozrnne spaldove rezance s cotage cheese

sharmana
17. okt 2014

Dnes: fazulová polievka na kyslo, biela
Hlavné jedlo: Vysmážaný údený syr a encián, hranolky z klasických zemiakov, jogurtovo cesnakový dresing.

Zajtra sa chystám urobiť slovenský cibulový šalát a vysmážané karé.

marlenka75
17. okt 2014

Vývar z morky, ryža, pečené kuracie prsia, kyslá uhorka.

villa
17. okt 2014

@lovely_choice dne som to vyskušala a podarilo sa 🙂)) vynikajuce zapekané zemiaky s mletým maskom 😉 ešte raz dakujem za recept 🙂

mili7
17. okt 2014

Dnes sme dojedali zo včera kurací vývar a dukátové buchtičky, ale uvarila som ešte šošovicovú polievku na večeru a upiekla som cuketový koláč s čučoriedkami a kokosom.

lalus
17. okt 2014

za posledné dni:
krémová hrachová zo sušeného hrachu s krutónmi zo staršieho chlebíka
pečené zemiaky s kyslou kapustou a klobásou
bravčové na smotane s cestovinami
kyslá fazuľová s údeným mäsom
zemiaky a pečené pstruhy

a dnes premiérovo raw jahodový cheesecake 😎

m_ij_ka
17. okt 2014

naša večera vajíčková pomazánka, rohlíky, paprika

ikika
17. okt 2014

My dnes zeleninkova polievka s karfiolom, bravcove na oregane a kuracie prsia na prirodno s varenymi zemiakmi.
Na veceru zapekana brokolica (slahacka, vajicko, syr) so zemiakmi.
Na zajtra som uvarila zeleninkovu polievku s brokolicou a este uvarim telacie masko - asi na tymiane, pre zmenu... so zemiakovou kasou...
Vyzera to, ze mame zemiakovy maraton, ako tak na to pozeram... 😅

mima2778
17. okt 2014

@womankc

Myslis tie orechove posledne,co som robila ? Ak ano,tak klasika kysnute : 350 g hl.muky,150 g poohr.muky,stipka soli, 1 dcl oleja 1oo g cukru, 30 g drozdia 350 ml mlieka,plnka orechova orechy,mlieko,maslo,cukor. 🙂

mima2778
17. okt 2014

Vcera brokolicova kremova polievka,rybacie fasirky,pucene zemiaky s vnatkou a pazitkou,paradajkovy salat,dnes spenatove halusky so syrom a slaninkou,zajtra bryndzova polievka,spagety,v nedelu robim plnenu papriku a nejaky ovocny kolac,mam plno cernic,tak niecon z nich 🙂

lucikatn
18. okt 2014

Dnes varim karfiolovy perkelt s cestovinou a muz ma meniny tak mame mensiu oslavu - chlebicky, vajickovy salat, moravske kolace, salamova misa a nesmie chybat domaci chlebik 🙂

govinda
18. okt 2014

Zeleninová polievočka a kuracie rizoto. A nejaký šalátik mrkvový, ten malá slečna miluje 😵

puffu
18. okt 2014

U nas dnes zemiakovo-bryndzove pirohy .. Uz sa neviem dockat obedu..🙂

sepkev
18. okt 2014

domáce hamburgery 🙂 tešíme sa obaja 😉

sepkev
18. okt 2014

@lalus jeej, dala by si receptík na ten raw jahodový cheescake? ďakujem 🙂

pipinka4
18. okt 2014

My dnes plnenu papriku so zemiakmi kedze manzelik ide zajtra do prace tak mu varim dnes 🙂 a mala ma kuracue stehno s ryzou a cviklou a kedze ja mam zlcnikovu dietu tak mam fliacky s nizkotucnym tvarohom 🙂 dobru chut :P

lalus
18. okt 2014

http://www.mojevarenie.sk/2014/07/jahodovy-troj...
približne takto
@sepkev
len som urobila mierne zmeny.... miesto pohánky vlašské orechy, miesto ďatlí hrozienka a nerobila som trojfarebný, ale iba s tým základným jahodovým krémom

katussska24
18. okt 2014

Kapustnicu vianočnú - generálka 🙂 a palacinky