icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mexico_16
18. okt 2014

Moja prvá Pavlova torta 🙂

mexico_16
18. okt 2014
nikawero12
18. okt 2014

Ja som dnes robila po dlhej dobe vyprážané slané palacinky plnené šunkovo-syrovo-zeleninovou plnkou a k tomu zemiakovú kašu a uhorkový šalát. Normálne sme sa všetci objedli 🙂

mili7
18. okt 2014

U nás sme dnes dojedli šošovicovú polievku zo včera a ako druhé sme mali každý svoje. Manžel pizzu, malá lososa so smotanovou omáčkou a mašličkovou cestovinou a ja som namiesto lososa mala kuracie prsia. Koláč nám ešte zostal zo včera cuketový.

luciok
18. okt 2014

Ahojte, dnes som varila granadír, no výlučne z domácej cestoviny, lebo iný by mi chlap nezjedol. Ale musím povedať, že ozaj je chutnejší. Zajtra mám narodeniny, tak pečiem kakaový rez podľa varechy: http://varecha.pravda.sk/recepty/kakaovy-rez-s-...
a už dlho mám odložený recept na orechovo čokoládový chlebíček, tak už chladne aj ten.
Krásny deň

rendita
18. okt 2014

veľká mňamka Cheesecake s jahodami
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41257-cheese...

mimka1
18. okt 2014

U nás dnes kapustnica a špagety

nagulinka
18. okt 2014

parené buchty s čučoriedkami ....

mami.sk
18. okt 2014

Dnešný obed - zeleninová polievka / koreňová zelenina, zemiaky a brokolica/ a francúzske zemiaky 😉 Ako dezert sme si dali meninovú jogurtovo - čučoriedkovú tortu 😉

sepkev
18. okt 2014

@lalus ďakujem 🙂

nakup
18. okt 2014

ahojte mi dnes zabíjačková polievka chlebík a halušky z bryndzou 😉

katkabg
18. okt 2014

Dnes som robila Bulharske buchty 🙂

nagulinka
18. okt 2014

@katkabg prosím Vás, to sú šišky? Vyzerá to úúúúúúúúúúžaaaaaasneeeeeeeee 😀

katkabg
19. okt 2014

@nagulinka kludne mi tikaj 😀 no vola sa to bulharske buchty🙂 no a jeto jak sisky lenze cesto uuuplne jednoduche🙂 zmiesas 250ml kysl.smotany s kavovou lyzickou sody,kavovou lyz.van.cukru,stipkou soly a jednym vajcom.Pstupne pridavas polohrubu muku dokym sa ti nevytvory cesto na valkanie.Vyvalkas tak polcenti-centi hrube cesto a pohaikom vykrajujes kruzky🙂 rozzeravis si olej(musi byt mensia a vyzsia nadobka nech tam je ten olej visoko)a ukladas don kolko sa zmesti,oni ti hned vyplavu hore🙂 osmaz z jedne aj z druhej strany do zlata 🙂 ja som dala nane vysnovy dzem a praskovy cukor.To cesto je uplne jednoduche🙂 da sa robit aj slane namiesto nav.cukru pridaj viac soli.Vyvalkas cesto a iba nozom okrajaj cesto na trojhuholniky a opat tak vysmaz.K tomu kefiirove mliecko alebo Airan 🙂 tu v Bg to robime na ranajky ale aj cez den 🙂 deti to miluju a je to raz dva 🙂

nikawero12
19. okt 2014

@katkabg tie tvoje bulharské buchty vyzerajú výborne a dobré je najmä to, že netreba čakať, kým cesto vykysne. Určite tento recept niekedy vyskúšam.

lucikatn
19. okt 2014

Dnes sme bez polievky, dusi sa kapusta s knedlou a mala som v mrazaku iba kare tak dufam ze nebude prilis suche ked sa upecie 😖

nagulinka
19. okt 2014

@katkabg jej, ďakujem za recept, určite ich vyskúšam cez týždeň... už teraz sa ne tešíííííímmmmm 😀

mami.sk
19. okt 2014

bravčový vývar s rezancami a fašírka pečená v rúre so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom 🙂

dezert - chcela som spotrebovať bezlaktózový tvaroh tak práve pečiem 1. krát tento koláč

http://www.mamincinyrecepty.cz/s-tvarohem/fesac...

na výsledok si ešte hodinku musím počkať , dúfam, že sa vydarí 😉

libka1
19. okt 2014

Hribova polievka, pecena stuka a pecene zemiaky, cesnakove aioli, ryza v mlieku pre decka na olovrant, skvarkova natierka na veceru

libka1
19. okt 2014

@katkabg tie buchty vyskusam. Mnam.

zuja14
19. okt 2014

Pečené kuracie stehná s ryžou a marhuľovým kompótom. Polievka nám ešte zostala cesnaková.

mili7
19. okt 2014

@mami.sk Ten tvarohový fešák je výborný koláč, ja ho mám už odskúšaný niekoľkokrát 🙂

mami.sk
19. okt 2014

@mili7 juj, to som rada. ja som len tak náhodou našla na nete dnes ráno. hľadala som niečo rýchle s mäkkým tvarohom 😉 už sa pečie tak som zvedavá na výsledok 😉

charllotte
19. okt 2014

dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a peciem kacacie stehna, cervena dusena kapusta a knedla 😀

charllotte
19. okt 2014

@nagulinka jaaaj mnam parene buchty s ccoriedkamiiii, mozem poprosit tvoj receptik na buchty? dakujem 🙂

m_ij_ka
19. okt 2014

zemiaková mliečna polievka, granatýr, uhorky

mili7
19. okt 2014

Tak malá zbožňuje paradajkovú polievku, tak na jej želanie ju máme po týždni zase 🙂 a dojedačky zo včera (cestovini, losos/kur. prsia, smotanová omáčka). Manžel si včera večer ukuchtil guláš, takže dnes má čo jesť aj on 🙂

mili7
19. okt 2014
verka18567
19. okt 2014

Ahojte.Vcera sme mali oslavu :syn,muz tak som varila vyvar kuraci a pec.kura .skusila som plnku prvy krat bola celkom fajn.a este torticky🙂

mnamko
19. okt 2014

zemiakový šalát+kačacie stehienka pečené,polivka zeleninova,tiramisu