Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera pečené lekvárové buchty 🙂
segedin s knedlou
Dnes kacacie prsia s ladovym salatom 😉
Brazílske kura, Brazilian chicken
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/504-braz...
@trasko tak treba urobyt ked je chut😀🙂aj mi sme malita sme taky prezraty😀😀
ahojte 🙂 chcem dať zapiecť baklažán s mletým mäsom........mám ho iba umyť alebo aj ošúpať?stred viem že treba vyčistiť len neviem čo so šupkou?!ĎAKUJEM 😉
Kurací vývar s domácimi rezancami, zemiaková kaša, obrátené bravčové rezne, kyslá uhorka, tiramisu 🙂
Dnes mandža od praz v preklade jedlo z póru,a dnes som konecne urobila prvy krak parene buchty🙂 su take smatlave ale chutne 🙂
dnes kalerábové omeletky, alebo jablkové lievance podľa rozhodnutia detí
cuketový prívarok s fašírkou s vajíčkom na plechu a cuketovou fašírkou tiež na plechu a po obede banánové lievance s brusnicovým džemom 😉
Ahojte, u nás dnes len rýchla cesnačka a krutóny, bravčové karé s kari korením, zemiaky. Máme dosť jabĺk, tak grófkine rezy.
@lucikatn Rybku osolis, posypes provensalskym korenim zo vsetkych stran, obalis v muke. Ja ju smazim na olivovom oleji+ trochu masla. Ked je ryba hotova, do vypeku hodim rozpolene cherry paradajky a dva nakrajane struciky cesnaku, posypem provensalskym korenim. Tych paradajok ja robim pre nas dvoch z cekej 250 g krabicky. Paradajky su hotove asi za 3 minutky. Uz hotove trochu posolim. A mnamka je na svete, aj dnes sme mali, zase si MM pochvaloval 🙂
Baby vsetkym vam oooobrovsky likeeeee 🙂 perfekntne ste kucharky 😉
mňam a rýchlo preč z diskusie ako najrýchlejšie schudnúť 😉 🙂 😀 😀
Dnes masko na stave s kari ryzou a špaldové pečené buchty plnené lekvárom a nutelou
My sme dnes mali na obed zapekané fliačky so salámou, syrom a smotanou. Na večeru som chcela minúť starší chlebík, tak som spravila chlebík vo vajíčku. A ako sladkosť mali deti puding s piškótami
Koložvárska kapusta, tá bude aj na zajtra. a ešte ráno uvarím cícerovu polievku
Dnes dusene bravcove so slaninou a sampinonmi,k tomu slovenska ryza...zajtra kuracia rolada plnena cerstvym syrom a spenatom,obalena v slanine k tomu pecene zemiaciky,pondelok bude fazulova polievka s udenym maskom a zemiakove pagaciky... 🙂
na obed sme mali vajickovu polievku a syrom plnene papriky a na veceru mame bryndzove mafiny s acidkom
Pečené gaštany jesenný chutný recept
http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...

@verka18567 uz xi tretia,co ma drazdi s gulasom....urobim veru urobiiiim 🙂