icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
17. mar 2011

😉 inak tie marinady može byť cokolvek-horcica akakoľvek aj kečup,koreninky ake ma kto rad ja milujem tak robit grilovačku už nech je teplucko a slniecko a dlhe letne vecery na terase 🙂

renatad
17. mar 2011

ja som si dnes na večeru robila ovsenu kašu s medom, škoricou a bananom / malasom hrozne chut na sladke/ 😀

titkovamiriam
17. mar 2011

@renatad ako ja vcera na krupicovu 🙂

renatad
17. mar 2011

@titkovamiriam no na krupicovej teraz "frčí" moja dcéra 😵 aj synček sa učí 😎

l.lara
17. mar 2011

dnes: zapekana brokolica so zemiakmi a kapustova polievka 🙂

kibuk
18. mar 2011

dnes šišky 🙂

renatad
18. mar 2011

u nas dnes sojovo zemiakový guláš / sme asi prejedení masa / :D a dcerka si objednala, že ked príde zo škôlky, tak si prosí vajičkový chlebík s kečupom :D

renatad
18. mar 2011

@kibuk mňam 🙂 tak a teraz budem celý den slintať 😀 😀 😀

kibuk
18. mar 2011

@renatad pošlem? 🙂 🙂 🙂 😉 😉

zuzik1983
18. mar 2011

chcela by som sa vas opytat,ked chem robit polovicu kysnuteho cesta,dava sa cele drozdie,ci len polovica?inak dane nejaky dobry overeny recept na pizzu?a este aj na ten pudingos,ked sa tu tolko ospevuje,chcela by som vyskusat 🙂 dakujem

kukujka
18. mar 2011

dnes bude sosovickova polievka a harula

babullka1
18. mar 2011

pizza a malemu slizkovu polievku-ma ju najradsej 😉

ilijanka
18. mar 2011

ja dnes varím kuraciu polievku, aby bolo aj na zajtra a lečo so zemiakovou kašou 🙂 , idem nakladať kuracie rezne do marinády 🙂

kibuk
18. mar 2011
zuziq
18. mar 2011

dnes mexicka fazula, vyborne sa podarila, mnam 😵

zuzik1983
18. mar 2011

@kibuk dakujem

svetluska23
18. mar 2011

@zuziq ahoj ako sa to robí? moj mm to má rád. dávno ma to nenapadlo uvariť

zuziq
18. mar 2011

@svetluska23 zvyknem to robievat s masa, ale dnes som robila trosku inak
na cibulke som oprazila kusok udenej sunky, presovsky kabanos a bratislavske parky ( zvysky z chlandicky 😀 ) na to som hodila fazulku v plechovke bielu a cervenu, paradajkovy pretlak, popuceny cesnak, trosku saturejky ( proti nafukovaniu) a este trochu kecupu a chili papricku a jednu cerstvu paradajku ( nemusi byt). Niekto zvykne pridat aj kukuricu, ja to robim bez. Mnozstvo ingredinencii davam od oka, aby to bolo v nejakom normalnom pomere a podla toho, pre kolkych varim 😉
Zvyknem robit to iste ale bud s kuracim, hovadzim, bravcovym ci mletym maskom ale toto s parkami/klobaskami bolo troku ine a vyborne

svetluska23
18. mar 2011

@zuziq dakujem,skúsim zajtra s hovädzím

terez34
18. mar 2011

ahojte kocky prosim vas mohla by ste niektora hodit receptik na croasanty diky 😉

drobik1
18. mar 2011

ahojte my dnes mame kapustnicu a detom zemiaky a rybie prsty.. 🙂 🙂

malinovka333
18. mar 2011

My máme dnes egerek aj ked presne neviem co to je ale sa to tak vola, kačicu a lokše,ale samozrejme ja som to nevarila 😀

egyptanka
18. mar 2011

paradajkova polievka a obratene rezne so zemiakmi.

renatad
18. mar 2011

@kibuk 😀 poštovým holubom 😀 😀 no ak budeme cez víkend doma, tak ich urobím 😎

inffinity
18. mar 2011

Polévka zeleninková s knedlíčkama a od včera od večeře pizza 🙂 dělala jsem toto těsto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8815 mimochodem dělala jsem pizzu poprvé i teda co se týká kynutého těsta jsem měla premiéru (ale mám misku kysku😉 ) a pizza mňam byla dokonalá!! Jedna co dům dal a druhá s tuňákem 😎

Všem přeji pěkný víkend a co budu vařit netuším, budu vás šmírovat 😉

zuziq
18. mar 2011

dnes som skusala recept na kysnute cesto, velmi jednoduche, super sa s nim pracuje, netreba ho dlho vypracovavat 😉

mia258
18. mar 2011

Tofu s olivovou omáčkou, varené zemiaky, šalát.

lanczi
18. mar 2011

@mia258 ,ako robis prosim ta olivovu omacku? diky

atrami
18. mar 2011

@mia258 , aj mna by zaujímala olivová omáčka.

mia258
18. mar 2011

@lanczi úplne jednoducho: biely jogurt, zelené olivy nakrájané na maličké kúsky, dochutiť soľou a čiernym korením + cesnak (ak máš rada, ale nemusí byť) 😉