icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

monka665
13. nov 2014

dnes to bude paradajkova polievka, jaternicka, klobaska k tomu zemiakova kasa a cvikla 🙂

piskotka3008
13. nov 2014

A dnes opat zdrava varianta - zeleninova polievka s oprazenou mrkvickou, petrzlenom, kalerabom a zemiakmi, okorenena jemne cesnakom a ako druhe zapekany pangasius na paprike a cesnaku, ku tomu zelerove hranolky.
Tie hranolky sme mali prvykrat a boli VYBORNE🙂-len je 1 zeler na 2 porcie malo.

daniela1978
13. nov 2014

včera som mala hrozne chuť na bryndzové halušky, ale nemala som zemiaky, tak reku urobím z normálnych halušiek a uvidím....no videla som...ani som nedojedla, darmo, zemiakové halušky sú o niečom inom 🙂

piskotka3008
13. nov 2014

@daniela1978 tak tak 🙂, my tu ani bryndzu nedostaneme, a o klasickej normalnej slanine mozem tiez len snivat🙂

daniela1978
13. nov 2014

@piskotka3008 tak si daj bratwurst 😀 😀 😀 😀 ale nie, naša bryndza to je unikát

siska53
13. nov 2014

Vcera a dnes polievka z orientalnej zmesi so struhanou mrkvou. Vcera k tomu palacinky od mojej sestry s nutelou a sipkovym dzemom. Dnes karfiol na milansky sposob s pohankou a cviklou.
Zajtra asi polievka nebude,bude len ten karfiol s pohankou,lebo v sobotu mame ist k nasim,tak by som ju zbytocne varila.

lucikatn
13. nov 2014

@lululka555 posles mi prosim cesto na tie medovnicky? Kolko ho nechavas odlezat? Medovnicky asi nie su hned makke ci? 😀

slavka1307
13. nov 2014

@sonetta Aj ja by som chcela vedieť ako ste robila tie muffinky ? Aj do košíčkov ste to dávala ? Ďakujem.

adulikka
13. nov 2014

Dnes sosovicova polievka ,cisto len sosovica ,zemiaky,ziadna klobasa,udene,zelenina. Plus granadirsky pochod .

sonetta
13. nov 2014

@slavka1307 ano do kosickov. na spodok som dala nakrajanu sunku, na to som naliala trosku vajicka rozmiesaneho so solou, na to mrazenu zeleninu /kukurica, hrasok, kapia/, zbytok vajicka a na vrch parmezan.

sonetta
13. nov 2014

@efci vyssie som pisala postup na muffinky

lululka555
13. nov 2014

@lucikatn ahoj su hned makke a tak o mesiac ich chcem piect. Mam dve davky zarobene,jedny upeciem skor,mm je nedockavy 😀 Recept mam v albume pod fotkou,najdi 😉

lululka555
13. nov 2014

@lucikatn alebo aj tu je ten recept http://www.lorna.estranky.sk/clanky/zaujimavost... ,je to to iste, akurat ja mam z pol kg muky 😉

slimstar
13. nov 2014
komplikovana
14. nov 2014

Obed narýchlo - placka z polenty, na vrch mozzarela a šalátová uhorka / nemala som doma rajčinu /
Pekný piatok 🙂

lovely_choice
14. nov 2014

@sonetta dobry napad 🙂 uz viem, ako vyuzijem kosicky - ako zeleninu pouzijem ruzicky karfiolu

verka18567
14. nov 2014

Ahojte dnes kapustova polievka s klobaskou pretlakom a smotankou.🙂a k tomu som spravila pucene zemiaky🙂

lovely_choice
14. nov 2014

dnes polievka z nastruhanej zeleniny a aljasska treska v spaldovocelozrnnom cesticku so zemiakmi na pare a zdravym salatom 😉

sonetta
14. nov 2014

Dnes som prvykrat skusala turecke jedlo Güveç a jablkovo-kokosovy kolac s vonou skorice

ivushqa
14. nov 2014

dnes zemiaková polievka s červenou šošovicou a bulgurom, hríbovo-baklažánová omáčka s domácou knedľou a dezertík je zo včera čokoládový cvikláč (mňam).....všetkým prajem krásny, predĺžený víkend 😵 😵 😵

piskotka3008
14. nov 2014

@ivushqa ahoj🙂, mozem poprosit recept na tu omacku?

oktobermimi
14. nov 2014

cestoviny z kuracím maskem zapakaným z bešamelovo syrovú omáčku 🙂

ivushqa
14. nov 2014

@piskotka3008 vzorom bol tento recept http://dobruchut.azet.sk/recept/18727/fotorecep..., ktorý som si upravila- k hríbom som pridala dopredu upečený baklažán pokrájaný na kocky, omáčku som nezahusťovala múkou a nakoniec som ju rozmixovala ponorným mixérom ( dcéra nemá rada hríby vcelku)
🙂

alenka7777
14. nov 2014

cestovinovy salat s brokolicou, sunkou a bielym jogurtom

lucikatn
14. nov 2014

@lululka555 velmi pekne ti dakujem 🙂

m_ij_ka
14. nov 2014

naša večera tuniakové cestoviny

slimstar
14. nov 2014
efci
14. nov 2014

Dnes zeleninova polievka, kuracia pizzaiola s pecivom a cokolodavo bananova mnamka.... prudko jedle, bude ajna sobotu.

lucikatn
15. nov 2014

ahojte, dnes bude karfiolový nákyp zapečený so syrom a zemiakové pyré + zeleninový šalát a svokra si rozkázala kokosové ježe na zajtrajšie hody 😀

rendita
15. nov 2014

Cestoviny s kuracim mäsom a bazalkovým pestom - veľká mňamka 🙂

http://www.dobre-recepty.sk/detail/41399-cestov...