Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Brokolicový smotanový krem, zemiaková kaša, sekanka, kyslá uhorka.
@marlenka75 ahoj moze to byt dobre ale u nas by to nevyhralo...
dnes kelový prívarok + párok, pečivo
Kocky, robievate domaci vajecny liker? aku ma trvanlivost?
u nas bol v nedelu kuraci vyvar, pecene jahnacie stehno s pecenou zeleninou, to sme mali aj vcera a dnes koprova omacka, vajce na tvrdo a domaca parena knedla, rascova polievka kedze kojim 😉
dnes hovädzia polievka a pečené kuracie švrte s ryžou + kyslá uhorka a pre mna zeleninový šalát a bez ryže
idem zarobiť cesto na medovníky a zajtra upečiem...
naša večera orechové slíže 🙂
na veceru celozrnne cestoviny s kuskami tuniaka 🙂
ahojte žienky,takže medovniky upecene...Keď boli este teple, boli super mäkke, ked vychladli stvrdli ☹ Ako ich mam teraz skladovať, aby opäť zmäkli??Ďakujem za rady 😀
@alias313 dava sa aj supka z jablka dat do nadoby a uzavriet🙂mama to takto vzdy roby🙂
@alias313 ja som si nedavala pozor a prve dva plechy mi zhoreli:-Pa potom som len kukala stale do truby a davala pozor🙂tak len par minut
@verka18567
@nherry
dakujem zienky...prvy plech mi zhorel cely 😀 ostatne som piekla po 15 min na 180..tak evidentne som asi aj tie piekla dlho, kedze su ako skala 😕
nič dam teda do dozy a šupnem aj supku, aj chleba pre istotu..a ta šupka z jablka mi v tej doze nezhnije? ci to mam tak pravidelne meniť ?
@alias313 no tak to neviem😀😀tak radsej menit🙂aj ja dam ak budu tvrde
@luciok ahoooj no presne tak...prve 30 minut 😀 😀 😀
lebo citam v recepte cas pripravy 20+40min..tak si vravim budem piect 40... 😀 po 30 smrad a bolo. Zvysne som nechala 15 minut, vybrala a horuce koštovala, a vravim si super paradicka mäkke..a za 10 minut ked vychladli zostali tvrde..skoro ma... 😅 no čo už prvý pokus nevyšiel..
Baby este jednu 'fintu FŇ' na medovniky aby zmekli-na dno hrnca-rajnice naliat ''tuzemak'',dat potom ten parak na knedle a naukladat medovniky..zakryt pokrievkou a tak skladovat
Ahojte. Poradite mi nejaky jednoduchy kolacik ? Ale nie z ovocim lebo nemam.dakujem
@natal12 perník 😉
@lululka555 no zas to je moc suche hehe. A prosim ta nemas odskusany recept na kolac trdelnik na plechu? 🙂
@natal12 nie ,ten som ešte nerobila.
Pernik nieje suchý,práveže je dobrý ,keď dáš aj džemik a čokoládu
@lululka555 rozmyslam nad tym trdelnikom len vsade pisu ze tam ide susene drozdie,mozem dat aj cerstve? 🙂

Baby poradte mam stroj na pecenie vianocnych oblatok nemate nejaky vyskusany recept?Vopred dakujem 🙂 🙂