icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simonaf
11. dec 2014

@mami.sk ako ju robíš? práve mám doma brokolicu, mám jeden recept, no rada sa inšpirujem možno iným 🙂

verka18567
11. dec 2014

Ahojte dnes som varila hrachovu s parkom a spagety s tuniakovou omackou🙂

lovely_choice
11. dec 2014

vcera celozrnne penne s masovou omackou (zvlast uvarene mlete maso v paradajkovom pretlaku, zvlast uvarena biela fazula a samozrejme aj cestoviny :D)

lovely_choice
11. dec 2014

dnes nase oblubene semolinove kolienka s masovou omackou (zvlast uvarene mlete bravcove maso v paradajkovom pretlaku, zvlast uvarena biela fazula a samozrejme aj cestoviny :D)

1977
11. dec 2014

Ahojte.Nepecie niekto z vas vianocne oblatky.Nedate recept? 😉

kvietocek7
11. dec 2014

@gianni ahoj,tie medovnicky - mas nejaky fajn recept? musi sa cesto nechat stat?

gianni
11. dec 2014

@kvietocek7 podla tohto receptu : http://dobruchut.azet.sk/recept/9397/najlepsie-...
hej nechala som do rána...

zuna89
11. dec 2014

keďže sme dnes očkovali, tak nemám chuť variť a iba sedím pri mojom miláčikovi, tak máme len cestovinu s boloňskou omáčkou zo skla z obchodu.....

lizatko1009
11. dec 2014

brokolicova kremova a vynikajuce kurca podliate slepacim vyvarom na mede, jablkach, rozmarine, pecene zemiaky, ryza,

gianni
11. dec 2014

Dnes na veceru taketo spagety s parkami a kecup...

monacanka
11. dec 2014

Potrebujeme: 300 g kuracej pečienky, olivový olej, 1 cibuľa, 200 g mrazenej zeleniny nakrájanej na kocky, 200 g čerstvých húb (hliva alebo šampiňóny), soľ, petržlenová vňať, 300 ml cestovinovej ryže, 1 lyžica kečupu, mleté čierne korenie, strúhaný tvrdý syr na posypanie

Postup:

1. Umyté a osušené pečienky nakrájame na kocky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame, huby očistíme a nakrájame.

2. Pečienky prudko opečieme na rozpálenom oleji, krátko podusíme a odstavíme. Na druhej panvici ohrejeme trochu oleja, pridáme cibuľu, huby, soľ, korenie a mrazenú zeleninu. Dusíme, až vyvaríme všetku tekutinu. Do zeleninového základu pridáme pečienku, kečup a cestovinu. Zalejeme 500 ml vriacej vody a na miernom ohni povaríme 10 minút.

3. Hotové rizoto premiešame a pridáme sekanú petržlenovú vňať. Na tanieri posypeme strúhaným syrom. Podávame so zeleninovým šalátom

m_ij_ka
11. dec 2014

naša večera obložené chlebíky 🙂

kvietocek7
11. dec 2014

@gianni dakujem 🙂

verka18567
11. dec 2014

@natal12 Šlehačkové řezy rafaelo - hrnečkové

3 hodnocení
Napište svůj názor
Přidejte obrázky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

1hrnek cukr krystal
2 vejce
vanilkový cukr
2 hrnky pol. mouky
1 hrnek mléka
prášek do pečiva
Posyp:

1 hrnek kokosu
vanilk.cukr
3/4 hrnku cukru
Další:

šlehačka
POSTUP PŘÍPRAVY:

Cukr, vanilk.cukr, a vejce našleháme a přimícháme mouku, prášek do pečiva a mléko. Nalijeme na vysypaný plech a posypeme promíchanou směsí kokosu a cukrů. Pečeme na 160 stupňů cca 20 min. Po vytahnutí z trouby polijeme ještě horké 250 ml šlehačky rovnoměrně.

m_ij_ka
12. dec 2014

naše raňajky makovka s maslom a džemom jahodovým, kakao pre baby 🙂

lululka555
12. dec 2014

dobre rano 😉
dnes u nas pecene kura naplnene plnkou s mandlami a brusnicami, hraskova basmati ryza, broskynovy kompot 😝
a pekny vikendik vsetkym 😵

m_ij_ka
12. dec 2014

hrášková polievka s krupicovými haluškami, huspenina 🙂

bianina1
12. dec 2014

dneska nic deti idu ku svokre na prazdninky nedelu oslavuje dcerkine narodeniny tak spravim chlebiky, klobaskove očka, objednana torticka ,spravim este niaku jedoduchu roladu, slepacia polievka a mam v plane perkelt s haluskami prijemní predvianocný vikendik prajem

lovely_choice
12. dec 2014

na desiatu kolac z kysleho mlieka 🙂

m_ij_ka
12. dec 2014

naša večera nivová nátierka, rohlíky 🙂

hyta
12. dec 2014

Ahojte, tak som už doštudovala aké dobroty ste navarili a napiekli. U nás včera zeleninová polievka a plnená paprika s domácou knedľou, dnes gulášová polievka a hovädzia roštenka s ryžou a cviklou. Zajtra bude hubová polievka a pečené kuriatko s opekanými zamiakmi, kompót. Čakáme návštevu, tak sa už chladí tiramisu. Všetkým prajem pekný víkend.

hyta
12. dec 2014

@raza Ahoj, ja mám presne tento kávovar, len v čiernej farbe. Som zatiaľ veľmi spokojná, kávička je voňavá a vždy si ešte urobím z mlieka penu, mňam.

marlenka75
12. dec 2014

Fazuľová polievka, domáce rezance, zemiaky na cibuľke, vyprážaný bravčový rezeň, kyslá uhorka.

mojaniku
12. dec 2014

u nás dnes langoše 🙂

erulka77
12. dec 2014

cestovinový krabí šalát 😉

slimstar
12. dec 2014
katuska1988611
13. dec 2014

@verka18567 ahoj.ako robis tu tuniakovu omacku?dakujem 🙂

libka1
13. dec 2014

Halaszle, rezance s makom a orechami

verka18567
13. dec 2014

@katuska1988611 Tuniaková omáčka (k cestovinám) podľa Martina 🙂

POTREBNÉ PRÍSADY

3 konzervy tuniaka v oleji, 1 veľká konzerva kukurice, 1 stredná cibuľa, 250 ml smotany na šľahanie, 2 tavené syry Bambino, vegeta, čierne korenie, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu pokrájame na drobno a na oleji do zlatista opražíme. Pridáme všetky konzervy tuniaka a konzervu kukurice. Chvíľu opečieme a pridáme smotanu, počkáme kým sa zohreje aby sa syr dobre roztopil. Pridáme oba tavené syry a dobre zamiešame. Dochutíme čiernym korením, vegetou a soľou. Dobrú chuť. 🙂