Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak, dievčatá, ak všetko pôjde, ako má, na štedrý deň ma pustia z pôrodnice už aj s pokladíkom 😵 takže na Vianoce žiadna kapustnica nehrozí, uvarili sem si ju dnes 🙂 mňam, chutila a navodila vianočnú atmosféru 😵
ahojte po dlheej dlheeej dobe som sem prisla po receptik 🙂)) nemate receptik na carrotcake???? s orieskami??? ja som to jedla v jednej kaviarni,, bol to siece neaky belgicky kolacik, ale verim,ze vyneliezave zienky uz taky receptik vytvorili 🙂 chutilo mi to ako by tam bol aj prasok do perniku 🙂 a este taka biela sladka poleva na tom 🙂 nemaaate? moj synator ho doslova ,,zozral,, 🙂))) tak som slubila ze nieco take upecem 🙂)
ked za dobre zahusti bude s toho gulas...........
naše raňajky smotanový jogurt ananásovo kokosový s rohlíkom
Ahojte, prosim vas, ako robite sviatocnu hubovu polievku? Zvykneme mat rybaciu polievku, ale tento rok chcem na vianoce skusit hubovu so zemiakmi. Dakujem 😉
@janula.k ahoj 🙂 ja robim takto nakrajam si osupane zemiaky na kocky dam vodu a varit prihodim tam 2-3 bobkove listy a prihodim hribiky susene necham varit a ked uz su zemiaky makke tak tam prilejem smotanu na varenie alebo slahackovu podla toho aku mam 🙂 necham chvilku povarit a zahustim hladkou mukou rozrovenou v plnotucnom mlieku.a tiez neham chvilku povarit 🙂 a samozrejme ochutim vegetou solou a ciernym korenim a vsetko varim pomalicky aby sa hribiky uvarili 🙂 dufam ze som pomohla 🙂
dievčatá poradíte nejaký recpet na slané koláčiky, ktoré vydržia do vianoc? ďakujem
kapustnica, plnené kuracie prsia (šunkou a syrom), varené zemiaky, príloha rajčiny, paprika 🙂
Dnes sa dojedol kuraci vyvar, druhe boli kuracie placky so zemiakovou kasou, salat/kompot, kto ako chcel. Bude aj na zajtra. V sobotu som povedala, ze nevarim 😀 Chcem si podokoncovat kolaciky, v nedelu bolonske spagety, bude aj na pondelok. V utorok asi rybu, lebo potom na stedry den musi byt u nas rezen. A samozrejme salat zemiakovy, kapustnica, klobasky, udene s chcrenom, oplatky, ovocie, oriesky....
Jaj jaaaaj obzerstvo za dverami 😀
@raza
@womankc dakujem dievcata 🙂 Nakoniec mi moj casovy harmonogram vysiel taj, ze aj piect aj plnit budem v sobotu. A ak este teda mozem jednu radu, lebo ich idem robit len druhykrat v zivote a prvykrat makli velmi dlho, tak mam z nich respekt... naplnene ich mam dat do chladnicky "len tak" volne, ci je lepsie ich prikryt sackom? Vdaka 🙂
naše raňajky makovka s maslom a džemom
na raňajky domáci škvarkový chlebík s maslom a kakaom, obed mrkvovo-tekvicová polievka s opečeným chlebíkom zo včerajška a večer mliečna kokosová ryža 🙂
Kurací vývar, ryža, pečené maso, kyslá uhorka.
kalerabove ryzotko mnam mnam ... hlavne ze ho vari moj muz preto je to mnam mnam!
Dnes perkelt s haluškami 🙂 A samozrejme vianočné dopekanie, kedže sami 1/2medovníkov už zjedla !!! 😠
Kac.stehna,kapusta a zem.knedlicky 🙂 aj malemu chutilo 🙂
Pečené jablká s ovocím recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1670-pec...
naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, obloha rajčiny, paprika 🙂
Čokoládové hnízda s kokosem a nutellou
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1168...
zajtra v pláne kelová polievka a koložvárska 😉
viete niekto po rusky prelozit recept?

@efci určite to nevadí, moja mamina to takto robievala bežne, keď sme boli deti.. proste nemala tolko času, takto jej to lepšie vyhovovalo.. 😉