icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
17. dec 2014

@efci určite to nevadí, moja mamina to takto robievala bežne, keď sme boli deti.. proste nemala tolko času, takto jej to lepšie vyhovovalo.. 😉

raza
17. dec 2014

tak, dievčatá, ak všetko pôjde, ako má, na štedrý deň ma pustia z pôrodnice už aj s pokladíkom 😵 takže na Vianoce žiadna kapustnica nehrozí, uvarili sem si ju dnes 🙂 mňam, chutila a navodila vianočnú atmosféru 😵

siska53
17. dec 2014

@anuska74 to s tou rybou mi pripomina,ked sme so synom citalu knizku o stratenim kuriatku.ked sme sa dostali k zaveru,ze slado spinka vo vajicku,tak syn sa postavil,ze ideme robit vajicko. A uz sa aj robila omeleta ci na tvrdo. Nastastie to vajickove obdobie netrvalo dlho.🙂

womankc
18. dec 2014

@efci kľudne si môžete piecť dopredu, zmäknú z krému, zabaľte si ich do potravinárskej fólie , alebo mikroténu.

snu
18. dec 2014

ahojte po dlheej dlheeej dobe som sem prisla po receptik 🙂)) nemate receptik na carrotcake???? s orieskami??? ja som to jedla v jednej kaviarni,, bol to siece neaky belgicky kolacik, ale verim,ze vyneliezave zienky uz taky receptik vytvorili 🙂 chutilo mi to ako by tam bol aj prasok do perniku 🙂 a este taka biela sladka poleva na tom 🙂 nemaaate? moj synator ho doslova ,,zozral,, 🙂))) tak som slubila ze nieco take upecem 🙂)

milan_branik
18. dec 2014

ked za dobre zahusti bude s toho gulas...........

http://recepty.pozri.sk/recept-masova-polievka-...

m_ij_ka
18. dec 2014

naše raňajky smotanový jogurt ananásovo kokosový s rohlíkom

janula.k
18. dec 2014

Ahojte, prosim vas, ako robite sviatocnu hubovu polievku? Zvykneme mat rybaciu polievku, ale tento rok chcem na vianoce skusit hubovu so zemiakmi. Dakujem 😉

pipinka4
18. dec 2014

@janula.k ahoj 🙂 ja robim takto nakrajam si osupane zemiaky na kocky dam vodu a varit prihodim tam 2-3 bobkove listy a prihodim hribiky susene necham varit a ked uz su zemiaky makke tak tam prilejem smotanu na varenie alebo slahackovu podla toho aku mam 🙂 necham chvilku povarit a zahustim hladkou mukou rozrovenou v plnotucnom mlieku.a tiez neham chvilku povarit 🙂 a samozrejme ochutim vegetou solou a ciernym korenim a vsetko varim pomalicky aby sa hribiky uvarili 🙂 dufam ze som pomohla 🙂

udada
18. dec 2014

dievčatá poradíte nejaký recpet na slané koláčiky, ktoré vydržia do vianoc? ďakujem

m_ij_ka
18. dec 2014

kapustnica, plnené kuracie prsia (šunkou a syrom), varené zemiaky, príloha rajčiny, paprika 🙂

efci
18. dec 2014

Dnes sa dojedol kuraci vyvar, druhe boli kuracie placky so zemiakovou kasou, salat/kompot, kto ako chcel. Bude aj na zajtra. V sobotu som povedala, ze nevarim 😀 Chcem si podokoncovat kolaciky, v nedelu bolonske spagety, bude aj na pondelok. V utorok asi rybu, lebo potom na stedry den musi byt u nas rezen. A samozrejme salat zemiakovy, kapustnica, klobasky, udene s chcrenom, oplatky, ovocie, oriesky....
Jaj jaaaaj obzerstvo za dverami 😀

efci
18. dec 2014

@raza
@womankc dakujem dievcata 🙂 Nakoniec mi moj casovy harmonogram vysiel taj, ze aj piect aj plnit budem v sobotu. A ak este teda mozem jednu radu, lebo ich idem robit len druhykrat v zivote a prvykrat makli velmi dlho, tak mam z nich respekt... naplnene ich mam dat do chladnicky "len tak" volne, ci je lepsie ich prikryt sackom? Vdaka 🙂

womankc
18. dec 2014

@efci ja ich nechávam na plechu a ten plech uzatváram len alobalom a zmäkli mi vždy . a nechávam prekryté uterákom na balkóne , samozrejme aj chladnička je OK , musia ti zmäknúť do druhého dňa možno treba dať viac plnky aby mali z čoho tie pláty vziať vlhkosť

tinaaa84
19. dec 2014

Tak ja som robila v stredu francúzske zemiaky, frankfurtsku polievku a ešte mäsom na šťave s ryžou, takže ešte aj dnes dojedáme. Musela som navariť na dva keďže som sa potrebovala venovať ozdobovaniu medovníkov.Tak tu je pár ozdobených kúskov na ukážku.

m_ij_ka
19. dec 2014

naše raňajky makovka s maslom a džemom

rendicka
19. dec 2014

na raňajky domáci škvarkový chlebík s maslom a kakaom, obed mrkvovo-tekvicová polievka s opečeným chlebíkom zo včerajška a večer mliečna kokosová ryža 🙂

marlenka75
19. dec 2014

Kurací vývar, ryža, pečené maso, kyslá uhorka.

monika11m
19. dec 2014

kalerabove ryzotko mnam mnam ... hlavne ze ho vari moj muz preto je to mnam mnam!

katussska24
19. dec 2014

Dnes perkelt s haluškami 🙂 A samozrejme vianočné dopekanie, kedže sami 1/2medovníkov už zjedla !!! 😠

mima2778
19. dec 2014

Kac.stehna,kapusta a zem.knedlicky 🙂 aj malemu chutilo 🙂

mima2778
19. dec 2014
slimstar
19. dec 2014
m_ij_ka
19. dec 2014

naša večera praženica s cibuľkou, rohlíky, obloha rajčiny, paprika 🙂

helencek
19. dec 2014

Večera..zapekaný karfiol,zemiaky,obloha..🙂

slimstar
19. dec 2014

Čokoládové hnízda s kokosem a nutellou
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1168...

karkana
19. dec 2014

zajtra v pláne kelová polievka a koložvárska 😉

manchester1987
19. dec 2014

viete niekto po rusky prelozit recept?

manchester1987
19. dec 2014

robite niekto takyto kolac vola sa to ze ruske capice ale nikde neviem najst slovensky recept je to nieco ako metrovy kolac ze piskotove cesto zlepene s kremom a poliate cokoladov len nevie co a ako