icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cessy
20. jan 2015

@maculik skus spravit z lineckeho, to maju deti radi, ja som robila mickey mouse a mali velky uspech.

http://varecha.pravda.sk/recepty/jemne-linecke-...

maculik
20. jan 2015

@cessy vidis, linecke mi vobec nenapadli, dakujem 🙂

cessy
20. jan 2015

@maculik nechaj zopar aj nenaplnenych bez dzemiku, tie u nas prve zmizli. Do casti cesta zamiesaj kakao aj take su chutne 😉

1mirka1
20. jan 2015

Filety zapečené s nivou

1mirka1
20. jan 2015

domáci miláčik v podobe piskotik

verka18567
20. jan 2015

@vaapeter66. Konkrétne K čomu?

katussska24
21. jan 2015

Tak keďže sme si popresúvali celý jedálniček 🙂 dnes vyberáme fazuľovú mliečnu plievku + tvarohové guľky. A aby sme mali aj čosi slané, robím vajíčkovú a mrkvovú pomazánku 😉

recept na tvarohové guľky -ak by niekomu zachutili: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1420

leiladomi
21. jan 2015

Domace gnocchi so sušenými paradajkami,mascarpone a bazalkou 🙂 Ďakujem @mashka77 za inšpiráciu 😉

motiilik
21. jan 2015

ahoj..tak ja som robila v pondelok špagety s bolonskou omáčkou a syrom..tie sa zjedli hned v ten den a vcera som robila francúzke zemiaky(ako príloha,tatarská omáčka,kečup či hoci čo.) a polievka zeleninová(drhnutá)..hadam bude ešte na dnes..

trasko
21. jan 2015

Polievka z drobnej bielej fazule,s domacou klobasou,zemiakmi a zeleninou

trasko
21. jan 2015

Dukatove buchticky ale miesto oleja maslo do cesta aj na potieranie,vonaju vyborne a nesulkala som,ale cesto pokrajala tarajcekom v celku a len preniesla na plech 🙂 krem uvarim,ked drobec vstane....ja mam plnenu papriku s kasou 🙂

megika1
21. jan 2015

milujeme ju 🙂 aj s ryžou alebo s kašou

evakliestikova
21. jan 2015

dusene hov. platky na cerv. cibulke, pecene zemiaky 🙂

evakliestikova
21. jan 2015

@trasko tak zijes 🙂 aj navarit si zvladla 🙂 je Ti lepsie?

trasko
21. jan 2015

@evakliestikova 😀 ved to poznas,jedna zena musi zit,aj ked bude zdochnuta heh! Huhnem,soplim ale vcera to bolo o zivot...no hadam dnesny vecer uz taky nebude 🙂

trasko
21. jan 2015

A inak krem na bukatove som ''vytuningovala'' drbla som tam aj zvysny vajickovy liguer,a vyslany sneh z bielkov 🙂

trasko
21. jan 2015

Vraj BUKATOVE som tomu dala 🙂 ......dukatove 🙂

cheerlady
21. jan 2015

Obratene rezne pecene na plechu spolu so zemiakmi s uhorkovym salatom a brokolicova smotanova polievka 🙂

1mirka1
21. jan 2015

Zeler v cesticku ,vajicko ,muka sezamove semiacko ,dresing biely jogurt a chilli omacka

lubenka1802
21. jan 2015

@lea231 môžem ťa poprosiť recept, vidím to na nete veľa, ale takto odskúšaný je vždy najlepší :D vďaka vopred

katussska24
21. jan 2015

* Delikatess vajíčková nátierka
*Fazulová polievka
* Zapekaná brokolica
* Tvarohové gulky s jahodami mit jahodová omáčka a tvarohová pena

Spokojnosť🙂

alenka7777
21. jan 2015

dnes hovadzie platky na brusnicovej omacke, opekane zemiaky, zeleninovy salat

didi51100
21. jan 2015

Demikát a grilované kura s ryžou.

rencica
21. jan 2015

U nas dnes hubova mliecna polievocka, sote http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15559 ale bez syrokremu zahustene spaldovou mukou, a dopecene a uz okostovana babovka

hyta
21. jan 2015

Ahojte, u nás sme dnes mali drožďovú polievku so zeleninou a cukety plnené mletým mäskom zmiešaným so syrom, s kukuricou a cherry rajčinami. Treba vyprázdňovať mraziak, tak som urobila i bublaninu s ríbezľami.

clarissa
21. jan 2015

Dnes sme mali udene s kasou a falosnu gulasovu polievku,zajtra urobim rajcinovu a druhe-steaky z kuracich vykostenych stehien,opekane zemiaky a tzatziky 🙂

slimstar
21. jan 2015
1mirka1
21. jan 2015

tvarohove a orechove hrebene

macka23
21. jan 2015

Baby neviete mi poradit? Piekla som na zajtra do skolky muffiny pre decka /syn ma narodky/ a uplne mi vypadlo, ze maju jedneho diabetika v triede, nieco male rychle co by som doma vedela zbuchnut aj pre neho? Zial do obchodu uz nestiham rano ☹

lea231
21. jan 2015

@lubenka1802 a ktory recept myslis lebo som sem viackrat prispela 🙂